merhaba kızlar içime işleyen bir olayı anlatmak istiyorum biraz uzun ama lütfen okuyun.aklıma geldikçe çılgına dönüyorum çünkü. mayıs ayında düğünüm oldu. normalde 1senelik evliydim tayin vs.dolayı önce yaptık. eşimin memletindeki düğünüm sorunlu oldu,yani kavgalı.. şimdi eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. eşimin yalvarmalarına daha fazla dayanamadan yuvamı kurtardım. ama eşiminde çok büyük suçu vardı. neyse bir gece 01.30 civarında eltimden bir msj(eltim yurtdısında) işte cancagızım,abin seni aradı mı bugün konuştugumuzu soyledım. seni ailecek çok seviyoruz kardeşim her zaman yanındayız vs. eşim bişey yazmadı. ben şok oldum bu neyin desteğiydi gece 1,5 ta bişey demedim.unutur gibi yaptım. ertesi gün gece 00.15 civarında bir msj daha x, işte yine kocasına sorsa cvbını alacağı seyleri yazmıs sonunda seni seviyoruz kardeşim yazmış. bu sefer asfalyalarım attı. kıyameti kopardım. nasıl olur bu ne yapmaya calısıyor die. eşime ara dedim uzun ugraslar sonucu aradı 10defa kadar açmadı.sonra x, bana birdaha gece bu saatte msj atma yazma diye msj attı. ertesi gün abisini arıyor. abi x bana ne diye destek veriyor gecenın bır saati karımın yanında, beni arıyosa gunduz arasın bak boyle olmuyo vs demıs. abiside karısına soyluor.ertesı gun faceden sildiğim whatsapptan engellediğim halde bana eltim msj atıyor. sen yanlıs kısıyle ugrasmayı seçtin ben ne gorumcenım ne kayınvalidenim sen kocacıgının nısanlı oldugunu bılıyomuydun ıste kız suralı adı da su.( nısanlı deılmıs sadece bıkac kız ark. ailesıyle tanıstırmıs) işte bana sonra o..u ailece o..u ben sevgiliyken kocamdan y...k yemezdim.(kızlar cok ozur dilerim.)bende yazdım biliyodum bosanmıs olsaydı da kabul ediodum sanane sensin o..u yazdım. sonra kocam arıyor belki 50 defa aradı acmadı. sen karımı sahıpsız mı sandın vs.vs yazdı o da kocama sen sus .... kenarı falan yazdı. sonra ben açtım ağzıma gelenı soyledım ama o da soyluyor. belkide saydıklarımdan bişe anlamadı bilmiyorum.sonra ekran goruntulerını kocamın tlf annesine ve gorumceme attım kocam atmış gibi görün diye. sonra eltim gorumcem hakkında onun p...o videolar var işte kaynanama babasının goruntulu aramada f...şe deyişini falan hep anlattım .esımde annesıne ve kardesıne soylemıs. olay boylece kapandı güya. abisinide aradık karısını soyledık yazısmaları attık o gun bugundur abısı bıle kardesını aramıyor. beni ne kaynanam ne gorumcem ne biri bile aramadı. şimdi gorumcem eltimin fotografları falan begenıyor bişey olmamış gibi. ben görünce çıldırıyorum bana o kadar laflar sayıldı kımsenın cıtı cıkmadı.gorumceme p..o su var dedi hala can ciger kuzu sarmaları. sizce ben ne yapmalıyım ? çok uzun oldu kusura bakmayın.
Son düzenleme: