Pişmanım bebegimm annen nefsine yenildi

Bebyssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
363
267
53
35
Gebelik şekerim çıktı evet hayatımda hiç şekerden ödün vermemiş küçüklüğünden beri şeker yiyen ben gebeliğin 32. Haftasında gebelik şekerimin olduğunu öğrendim doktor diyet listesi verdi uyuyodum gayet güzel ama bugun markete girdim ilk defa çikolata reyonunda ağzımın suyu aktı resmen sulandı hissettim ve bı albeni aldım eve geldim yedim kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğim affet deli manyak anneni pişmanım ama yemeseydim daha pişman olucaktim öyle sizinle paylaşayım bu saçma hissiyatimi zamanınızı çaldım

Başlıktan anladığım: Bebeği aldırıp pişman olmuşsunuz.
Aslında olan: Çikolata yemişsiniz..

Başlıktan anladığım: Bebeği aldırıp pişman olmuşsunuz.
Aslında olan: Çikolata yemişsiniz..
Ayy Allah korusun ben kendime kendime hu aralar o kadar çok evdeyim ki yalnızlıktan böyle en küçük ayrıntıyı bile anlatasim birleriyle saçma da olsa konusasim geliyo iste

Allah seni ben de kötü bir şey var sandım şeker komasına mı girdi dedim okurken sonuna gelince bir kahkaha attım

Evet arkadaşlar sizde benim gibi konu başlığını görüp ,Allah korusun annesi normal doğum yaparken kötü olmuş bişey için girdik buraya ama çok şükür değilmiş . Dağılabiliriz

Konu başlığına gülücük koyun bütün kk korka korka giriyor konuya . Birine inme inecek başlıktan

Kürtaj oldunuz da pişmanlığını yaşıyorsunuz zannettim kalbim sıkıştı tam bebeğimi sallarken okudum neyseki ufak bir kaçamakmış

Dikkatli olun gebelik şekeri ciddiye alınması gereken bir durum 8 ay diyet yaptım ...

Afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…