Başlıktan anladığım: Bebeği aldırıp pişman olmuşsunuz.Gebelik şekerim çıktı evet hayatımda hiç şekerden ödün vermemiş küçüklüğünden beri şeker yiyen ben gebeliğin 32. Haftasında gebelik şekerimin olduğunu öğrendim doktor diyet listesi verdi uyuyodum gayet güzel ama bugun markete girdim ilk defa çikolata reyonunda ağzımın suyu aktı resmen sulandı hissettim ve bı albeni aldım eve geldim yedim kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğim affet deli manyak anneni pişmanım ama yemeseydim daha pişman olucaktim öyle sizinle paylaşayım bu saçma hissiyatimizamanınızı çaldım
Ayy Allah korusun ben kendime kendime hu aralar o kadar çok evdeyim ki yalnızlıktan böyle en küçük ayrıntıyı bile anlatasim birleriyle saçma da olsa konusasim geliyo isteBaşlıktan anladığım: Bebeği aldırıp pişman olmuşsunuz.
Aslında olan: Çikolata yemişsiniz..
Ay başlığı görünce çok kötü bir şey oldu sandım. Allah iyiliğinizi versin sağlıkla kucağınıza alın inşallahk
Ay keşke yazının sonuna gülücük koysaydim olmadı herkes yanlış anlicak şimdi.Ay başlığı görünce çok kötü bir şey oldu sandım. Allah iyiliğinizi versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah seni ben de kötü bir şey var sandım şeker komasına mı girdi dedim okurken sonuna gelince bir kahkaha attımGebelik şekerim çıktı evet hayatımda hiç şekerden ödün vermemiş küçüklüğünden beri şeker yiyen ben gebeliğin 32. Haftasında gebelik şekerimin olduğunu öğrendim doktor diyet listesi verdi uyuyodum gayet güzel ama bugun markete girdim ilk defa çikolata reyonunda ağzımın suyu aktı resmen sulandı hissettim ve bı albeni aldım eve geldim yedim kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğim affet deli manyak anneni pişmanım ama yemeseydim daha pişman olucaktim öyle sizinle paylaşayım bu saçma hissiyatimizamanınızı çaldım
Allah seni ben de kötü bir şey var sandım şeker komasına mı girdi dedim okurken sonuna gelince bir kahkaha attım
Hamilelikte de diyete uymak zor olsa gerek artık doğurduktan sonra doya doya yiyinAy sizi guldurebildiysem ne mutlu bana
Kürtaj oldunuz da pişmanlığını yaşıyorsunuz zannettim kalbim sıkıştı tam bebeğimi sallarken okudum neyseki ufak bir kaçamakmışGebelik şekerim çıktı evet hayatımda hiç şekerden ödün vermemiş küçüklüğünden beri şeker yiyen ben gebeliğin 32. Haftasında gebelik şekerimin olduğunu öğrendim doktor diyet listesi verdi uyuyodum gayet güzel ama bugun markete girdim ilk defa çikolata reyonunda ağzımın suyu aktı resmen sulandı hissettim ve bı albeni aldım eve geldim yedim kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğim affet deli manyak anneni pişmanım ama yemeseydim daha pişman olucaktim öyle sizinle paylaşayım bu saçma hissiyatimizamanınızı çaldım
Afiyet olsun :)Gebelik şekerim çıktı evet hayatımda hiç şekerden ödün vermemiş küçüklüğünden beri şeker yiyen ben gebeliğin 32. Haftasında gebelik şekerimin olduğunu öğrendim doktor diyet listesi verdi uyuyodum gayet güzel ama bugun markete girdim ilk defa çikolata reyonunda ağzımın suyu aktı resmen sulandı hissettim ve bı albeni aldım eve geldim yedim kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğim affet deli manyak anneni pişmanım ama yemeseydim daha pişman olucaktim öyle sizinle paylaşayım bu saçma hissiyatimizamanınızı çaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?