Pismanim.nefes almak dahi zor...

hasretim87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
21
0
36
Almanya
Merhaba Arkadaslar....
Tam 14 ay önce sevgilimden ayrildim. Beni istemeye gelmesine bir ay kalmisti. Ayrilma sebebimiz bana zamanla cok hor davranmasiydi. Istedigim gibi cikip gezemiyordum, istedigim gibi giyinemiyordum. Zaman gectikce dügünden konusmaya basladik. Ikimiz ayri sehrilerde oldugumuz icin ben benim dogup büyüdügüm sehirde de bir dügün istiyordum. buna sürekli karsi cikti netice de onun istedigi oldu ve dogup büyüdügüm sehirde olacak dügünden vazgectim. Ama hayatta vazgecemiyecegim bir durum vardi hala aramizda. Annem ve Babam. Bana diyorduki, 2-3 ayda bir anneni babani görmeye gideriz. Ben buna karsi ciktim. 3 Saatlik yol ayda bir kere gidilebilecek bir yol! Ama o buna dai karsi cikiyordu. Bana dedigi erkek yüzde 10 kizin ailesine giriyor, kiz yüzde 90 erkeginkine. Yani anliyacaginiz evlendikten benim anneme babama sadece yüzde 10 ayitim. Ben bu düsünceye sahip bir insan olmaidigm icin sürekli kavga ediyorduk. Ve iste öyle bir kavga ettik ki sonunda bana fitneci icten pazarlikci dedi. Demesininde sebebi suydu: o benim yasadigim sehire beni ziyaret etmeye geliyordu. annesini de yolda (yari yolda, abisi oturuyor) abisine birakti. Abisini biraktiktan sonra tellestik. telefonda sunlari söyledi bana, annem dediki bir an önce evleninde bu yolu gudp gelme. beni cevabimda su oldu. biz bolu evlendikten sonrada gidip gelicez....Iste orada ipler koptu. Öyle bir azarladiki beni, bagirdi cagirdi resmen kücük bir cocuk gibi aglatti beni. Ben ortaligi hala yumusatmaya calisiyorum...o bagirinip cagiriyor bana. Sonradan da yanimda ayrilip anneisni yanina gitti. Bürsürü mesajlar yolladim ona...hic bir cevap gelmedi ondan. Anlatmaya calistim. bizim dinimizde evlat hakki yüzde 90 yüzde 10 diye hesapli olmuyor. Ben kendimi biliyorum. Annesine saygida hürmette eksik etmezidim. Bir hastalandimi hemen gider corba yemek bilaik camasir hepsini yapardim. Ben böyle yetistirildim böyle görüdüm, ve bunuda biliyordu kendisi, bir cok kez de ispat etmistim ona. neticesinde mesajlarima cevap gelmeyince herhalde ayrildik sandim. zaten cok kirgindim ona, ne nefret ediyordum ondan nede sevgi hissediyordum ona karsi. 5-6 gün sonra aradi beni..hic birsey olmamis gibi. ama benim canim hala okadar cok ynaiyorduki...hic birsey hissetmiyordum....ve ayrildik....bir hafta sonra tekrardan bir telefon....her sabah yüregimde büyük bir sanciyla uyaniyorum dedi. benim dedigim laf su oldu. artik olmaz. sen sürekli ayrilalim diyordun ayrildik iste....hala ayni hisler icindeydim....ve hersey bitti aramizda....bir kac ay sonrasi ona karsi hisslerim tekrardan yogunlasmaya basladi...cok özledim ve görüsmeye basladik. 3 ay görüsmeden sonra bana bir sevgili oldugnu anlatti ve bir ay sonrasi da nisanlandi...gecen ay hatta dügünü oldu...ve ben bunlari kaldiramiyorum...keske diyorumki ozamanlar barissaydim onunla :((( pismanim hemde köpek gibi....bana ayridligmizda bir daha evligi düsünmicem falan diyordu ama nede cabuk bulmus birisni!!!

bu durumda ne yapmaliyim arkadaslar. unutucam biliyorum baska cagre yok ama cigerim parcalaniyor... :((((( gercekten suclumuyum..bir sans daha vermem gerekiyormuydu....

tabiki seni unutanı unut tatlım. şimdi canın acıyor biliyorum ama inan öyle bi insanla zaman geçmez. Bence ALLAHın sevgili kuluymuşsun. zamanla diner acın. umarım karşına seni gerçekten hakeden biri çıkar..

Son düzenleme:
tabiki seni unutanı unut tatlım. şimdi canın acıyor biliyorum ama inan öyle bi insanla zaman geçmez. Bence ALLAHın sevgili kuluymuşsun. zamanla diner acın. umarım akrşına seni gerçekten hakeden biri bulur..

Insallah Rabim tez zamanda unutturur :( ama iste su keskeler psimanliklar icimi cürütüyor...bir kez daha deneseydim :(

yazdıklarını tamamen okudum canım, ben yıllardır başka şehirden birini seviyorum,farklı şehirlerde olunca ya çok sevip bağlanıyosun ayrıldığın zaman çok özlüyosun yada hemen unutuyorsun. o seni tamamen unutmuş anlaşılan ama sen unutamamışsın üstüne birde evlenince o insan iyice değere binmiş

canım, pişmanım diyosun ama şunu asla unutma belki onun sana hükmetmesine izin vericektin o ne derse yapıcaktın ve onu kaybetmicektin belkide şimdi siz evlenmiş olcaktınız diyelimki böyle olcaktı bence böyle olduğu zaman daha çok pişman olcaktın şimdi istediğin gibi bi eşi bulmak için sana bi fırsat doğmuş seni ailenden bile uzaklaştırmak isteyen bencil bi insandan seni Allah korumuş inşallah tez zamanda sende yuvanı kurarsın ve onu tamamen aklından çıkarırsın pişman olmanın sana bi faydası yok :) hakında hayırlısı....

lütfen lütfen o değerli vaktini senden ayrılır ayrılmaz sevgili bulup nişanlanan biri için boşa harcama.
baksana adam bile değilmiş sevgilisi varken senle görüşmüş resmen aldatmış, belki çıkarken seni de aldatmıştır!
Allah'ın sevgili kuluymuşsun bu saçma sapan bi mantaliteye sahip insanla evlenmemişsin..

canım benim bence şükret allahınaki böyle bi insandan kurtulmuşsun.. ben okurken sevindim gerçekten. belki kızıcaksın ama bu evlilikten hiçbişe olmazdı.emin olki şuan evlendiği insanlada mutlu olamıcak ayrılacak.karaktersizin teki bi insanmış .şuan acı çekiyorsun biliyorum ama en kısa zamanda unutursun inşallah senin karşına gerçekten seni hakeden biri çıkar

canım Allah tan hayırlısı olması gereken buymuş deyıp yoluna bakmalısın..geçmişe takılma takılsan da sadece kendını uzersın . o artık evli bi adam dıye duşun senın boyle adamlarla ışın olmaz emınım oyle bırısı degılsın .. canını yakmamaya çalış ınankı senı bukadar uzen bırıne değmemiş senın gosterdıgın çabalar..senı unutanı sende unut cnm naparsan yap geçmişe dönemezsin oyuzden duşunme geçmişi..önüne bak tatlm..

hayatımızda hiç bir şey rastlantı değildir.böyle olması senin adına daha hayırlı bence bu yaşadıklarının benzerini ablam yaşadı başta evet üzüldü kahr oldu ama kendine geldiğinde ben ne kadar şanslıymışımki allah beni bu pislikten kurtardı dedi umarım sende bir an önce bunu atlatırsın,

Insallah Rabim tez zamanda unutturur :( ama iste su keskeler psimanliklar icimi cürütüyor...bir kez daha deneseydim :(

şuan taze acın. bana inan göz görmeyince gönül katlanıyor. öyle de böyle de alışıyorsun. takıntı yapma yeter ki.. böyle bi insan için keşke demeye değmez bana göre. düşünsene ailenden, senin düşüncelerinden mahrum eden biri sana ne kadar mutluluk verir. mutlu olmaz böyleleri illa kendi dedikleri doğru olur. senin hayatının bi değeri olmayacak gözünde. üzülme hayırlısı değilmiş. emin ol nasibinde varsa bulur, yoksa ölsen nolur..

"KESKE"yi topraga ekmisler hic bir sey bitmemis,yesermemis.Tatlim kaderin olsaydi taaa yurt disinda bile olsa gelirdi.Demek KISMET degil.Insanlar tekrar tekrar kavga etseler de barisip yine evleniyorlar.Anlasilan bu adam hakkinda hayirli degil.Sen anne-baba hakki gozeten onlarin duasini alan bir kizsin.Allahim anne ve babanin dualarinin neticesinde seni bu adamdan korumus.SIKMA CANINI insallah Daha iyileri karsina cikacagi icin ayrilik vermistir Rabbim

ha bu arada ablamın nişanlısıda ayrılıktan 1 hafta sonra evlendi hemde ailece tanışıp görüştüğümüz biriyle.Şimdi nasıllarmı aynen film gibi '''alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste'''gözlerinden belli ikisinin mutsuzluğu

Herşeyde vardır bir hayır.Keşkelerle kendini harap etme..Unutma saygı herşeyden önce gelir. Ne demek 3 ayda bir görüşmek. imkanlar varsa ayda 2 kezde olur 3 kezde..Sana olan sevgisinin boyutunu da görmüş oldun. Bu kadar çok seven insan nasıl kısa sürede başka sevgili bulur???Eşler birbirinin hayatta herşeyi olmalıdırlar. Babam derki insanın karısı canının yarısı...Onun için önce senin düşüncelerin önemli olmalıdır..Kısacası canım hiiçç canını sıkma..İnan hakkında ne hayırlısı ise o olsun..Üzülme... sana, senden daha fazla değer veren mutlu edendir. Bu adam sana değer verseydi zaten yanı başında olurdu...

Hayır,hayir,hayır.
Allah kurtarmış seni bir şekilde bundan şükredeceğine pişmansın.Hemde yeniden başlasaydım diye..Halbuki,
niye bu adamla tekrar görüştüm,niye aylarımı,sevgimi bu adama verdim diye pişman olmalıydın.

bi şans daha mı verseydim diye pişman olmak, "onunla evlendim ama herşeyime, ailemle görüşmeme bile karışıyor, benim sevdiğim adam bu değildi" gibi bir pişmanlıktan 100 kere daha iyidir.
hayatın boyunca her attığın adımdan sonra dönüp arkana bakarsan hiç yol alamazsın. evet bu sıradan bir adım değil, onu sevmişsin nerdeyse evlenecekmişsin, ama adamdan kaşının üstünde gözü var diye ayrılmadın ki! gerekçen tutarlı, çok makul bi nedenle ayrılmışssınız ve adam hemen gidip evlenmiş :47: evlenmeseydi bi kere daha oturup konuşmayı hak ederdi ama şimdi etmiyor,pişman olmana gerek yok, hayatına devam edeceksin, unutacaksın, kanatmayacaksın yaranı, geçer hepsi emin ol, çok mutlu olursun dilerim.

Sevgiden değil üzüntün.
Gururun kırılmış,kızgınsın.

Onunla evlenseydin mutlu olamayacaktın,o kadar belli ki yazdıklarından.
Hemen başkasıyla evlenmesi seni kırmış.Evlenmeseydi bu kadar kötü hissetmeyecektin.

Belki böylesi daha hayırlıdır.İnşallah seni mutlu edecek birisiyle karşılaşırsın.

"KESKE"yi topraga ekmisler hic bir sey bitmemis,yesermemis.Tatlim kaderin olsaydi taaa yurt disinda bile olsa gelirdi.Demek KISMET degil.Insanlar tekrar tekrar kavga etseler de barisip yine evleniyorlar.Anlasilan bu adam hakkinda hayirli degil.Sen anne-baba hakki gozeten onlarin duasini alan bir kizsin.Allahim anne ve babanin dualarinin neticesinde seni bu adamdan korumus.SIKMA CANINI insallah Daha iyileri karsina cikacagi icin ayrilik vermistir Rabbim

Haklisin bende böyle düsünüyorum ama iste canim yaniyor hala....heleki evlendigini duyunca :((( bu kadarmiymis degerim!!! insallah tez zamanda kurtulurum...

Evet Annemin Babamin dualari hep üzerimdedir :) 3 kiziz ve annem banam bu üc kizin icinde en cok bana ederler hayir duaalri hatta yüzümede söylerler benden en cok memnun olduklarini benim onlari cok mutlu ettigimi :) ama tabiki evlat ayrimi yinede yok.

hatta babam baska seire gelin gidecegimi duyunca sunu demis: gözleri dolmus ve anneme: Hanim büyük kiz evlendi ama hala kanadimizin altinda....bu kiz evlenicek baska sehirlere...kanadimizin altinda olmicak, ya basina bir hal gelirse, ya aileeziyet ederse...kanadi kirik kusum olucak ozaman bu kizim benim...
bunu annem bana ondan ayrildiktan sonra anlatti.

Değecek biri olsaydı, o zaman da barışsan, bu zaman da barışsan , ne zaman barışırsan barış mutlaka hayırlı sona giderdi. Demek ki değerli, hak eden biri değilmiş.Hemen nişanlanmış, evlenmiş filan... Ve sen, o zaman barışsamıydım diyorsun. Bu adam, resmen ayrılığı FIRSAT bilmiş yahu... Başkasının kollarına koşmak için. İnsan sevdiğini, yıllarca bekler. Bir kaç ayda birini bulmaz. :31:

kardesim bence soyle bi silkelende kendine gel... senin bu durumda hicc sucun yokki.. aileni gormen en dogal hakkin... asla ve asla pisman olma sendn sonra hic biseyi dusunmeyipte gidip hemen nisanlanip evlenen adam icin.. inan hic degmezmis.. rabbimin sevgil kuluymussun.. her serde bi hayir her hayirda bi ser vardir.. rabbim kurtarmis seni..

Allah hakkinda hayirlisini versin , cok mutlu ol insallah.. kalbin cok sevmis belli ama karsindaki hic haketmemis.. hic pisman olma inan hiiiiiccc degmz gecen omrune yazk olur.. :16:

Ahh canım o adamla bir gelecek yaşamadığın için şimdi ayrıldığıma pişmanım diyebiliyorsun.
Ama inan evlenseydin daha beter bin pişman olacaktın.
O zamanki pişmanlığın, mutsuzluğun şimdikinin kaç katı olurdu kimbilir?
Bunları düşün...
Hem kısmetin değilmiş, kaderinde yokmuş.
Allah ne yazdıysa güzel yazmıştır.
Senin için hayırlısı buymuş demek ki..
Şimdi biraz daha canın acır ama geçer, emin ol geçer...
Ailen var yanında onlara sıkı sıkı sarıl.
Teselliyi onlarda bul.
Ve şükret canım, uçurumun kıyısından dönmüşsün...
Sen yapamazdın o aile ile..

Back
X