Pişmanım:(

Kızlar siz 1 aydır bırlıkte olduğunuz kişiyle ne kadar yakınlaştınız??? Ben ise çok kötü birşey yaptım ve çok pişmanım. Ciddi anlamda birliktelik yaşamaya başladığım birisiyle çok yakınlaştım yazmaya bile utanıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum...İlişki yaşanmadı fakat yakınlaşma oldu...benim kötü bir kız olduğumu düşünüyordur eminim... Ben ise nasıl etkilendim böyle birşeyi nasıl yaptım anlamıyorumm...Hemde ilişkimizin kötü yürümesine rağmen..Napcam ya:(

bundan sonra daha dıkkatlı olmalısın.ınsan bıranda duygularına kapılabılıyor...onunla konus bunları soyle ben boyle bırı degılım bıranda kendıme hakım olamadım o yuzden kendımı sucluyorum cok uzgunum falan de.oda dıcek benımle yasadıgın seyden dolayımı evet de erken yasanmasından dolayı.ıyıkı daha fazlasını yasamamıssınız o zaman daha uzucu olurdu....

bundan sonra daha dıkkatlı olmalısın.ınsan bıranda duygularına kapılabılıyor...onunla konus bunları soyle ben boyle bırı degılım bıranda kendıme hakım olamadım o yuzden kendımı sucluyorum cok uzgunum falan de.oda dıcek benımle yasadıgın seyden dolayımı evet de erken yasanmasından dolayı.ıyıkı daha fazlasını yasamamıssınız o zaman daha uzucu olurdu....

Evet söyledim o da sen çok değişkensin madem böyle biriydin neden böyle birşey oldu dedi:s Kaba saba odun gibi birisi...Evet hayır gelmeyeciğini biliyorum işte salaklık bendeki:)))

cnmm.. olanla ölene çare aranmaz.... ayrıca hem öle tanımasın diip de araman tuhaf arama sakın yoluna bak bence... ayrıca üzülmekten vazgeç yapmıcam die odakla sonuçta herkes muhteşem hatalar yapabilir:42:

o zaman kusura bakma madem biliyosun ne diye arıyosun hiçde pişman olma o iş olmadığına şükret önüne bak geçmişe mazi derler onun ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli sağlam ayakkabı olsa arar sorardı ondan sana hayır gelmeyeceğini sen daha iyi biliyorsun ama bize söyleyip bizim senin gözüne sokmamıza gerek yok canım uyan artık silkelen ve sil o çocuğu geleceğine bak dilerim hayat sana güzel şeyler yaşatır

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için....

beni aramıyor sormuyor.merak etmıyor.hep bahanelar üretiyor görüşmemek için. telefonla görüştüğümüzde yok başım ağrıyor yok işim var falanda filan.Yalan söyledğini ve bahane ürettiğini biliyorum birşey demıyorum
ozaman sadece cinsellik için yanaşmış sana uzak dur canım boşver hayır gelmez..bi daha görüşmeyelim bile deme zaten 1 aylık ilişki değilmi..kızı öpcek özel şeyler paylaşcak sonra aramıcak insanın gururu kırılır ya olurmuymuş öyle şey.sen ona bi açıklama yapma arama sorma bi dahada görüşme kolay lokma görmüş seni :20: gerçekten pişmansan al gusül abdesti 2 rekat namaz kıl ve Rabbinden özür dile.. kendindende özür dile ve kendinide affet erken farkına vardığın içinde şükret..

Back
X