pişmanlığım!

celine82

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
12
0
16
İzmir
Selam arkadaşlar.Ben daha önce burayada konu açmıştım eşimin kumar sorunu vardı.Allahıma şükür ki bu konuyu az da olsun çözdük fazla yara almadan.Dün ben arkadaşlarımla gün deydim pek bilende yoktu bu konuyu neyse nasıl olduysa ben azımdan kaçırdım söylemek istemezdim ama o an düşünemedim yaptık bi hata aklımca onlara içimi açtım sanırsam.Ama onlar bunu öyle bir konuşmuşlarki snki yememiş içmemişler bütün bir gün bizi konuşmuşlar.Bende bunu duyunca çok bozuldum kendi kocaları çok iyi sanki.Şimdi eşime karşıda mahcubum onların ağzına düşürdüm eşimi diye Neden böyle olduki ne yapmamı önerirsiniz görüşmeyi keseyimmi onlarla ? Başkada görüştüğüm kimseler yok zaten.

Sen de onlarin kacalariyla ilgili onemli seyleri ogren, baktin ceneleri durmuyor, yapistirirsin eger susmazsaniz ben de bunlari konusurum diye! Anlatmiycan iste ozel seylerini, insanlari arkadas saniyorsun sonra yiyiyorsun tokati... Ne aci!

birbinin arkasından konuşmayan mı var? konuşmuşlar ama nasıl konuşmuşlar bu da çok önemli... sonucta ınsanlar biraraya gelınce devlet meselelerını konusmuyorlar, etrafındakı ınsanları konusuyorlar.
bunu sana anlatan kim, nereden biliyorsun?
çok zoruna gittiyse, sana anlatan kişiye sonsuz guvenın varsa görüşme o zaman.
yalnız kalmaktan korkuyorsan görüş, sana kalmıs yani.

Alay edercesine konuşmular bunu söyleyen teyzem ki ona kadar gelmiş anında olay.Yalnız kalmak önemli değilde asıl öğrenmek istediğim çok mu büyük bir konu bu eşim kendi yaptı borcunu kndi ödüyor kimseden para istemedi bunu neden bu kadar abartıyorlar.Annesi onun borcuna yardım ediyor eşimde bizleri geçindirmeye çalşıyor. Aile arasında halledilmiş bır konuyu neden çok abarttılar anlayamadım ben

alay eder gibi konustularsa
kurtul o insanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…