kızlaar unutuluyor mu, biri vardı, çok sevdi ve aşıktı, karşımda heyecandan eli titriyordu, bir dediğim ik olmuyordu, onun yanındayken vitrine göz ucuyla bakmışsam ertesi gün vitrinde ki aykakkabı önümde olurdu, annesi yemek yapar gönderirdi bana, bu zamana kadar etrafımda bu derece sevip saygı gösteren görmedim, namusu gibi görüyordu, öyle de koruyordu,saygılı anlayışlı merhametli bi mizacı vardı, geçmişte kötü alışkanlığı olmuş, annem falan da istemedi o zamanlar, ben de bıraktım ama o vazgeçmedi, üni okuyordum, ona üniyi bıraktığımı söylemiştim bir sene sonra beni o şehirde gördü yüzünde güller açtı, kızmadı bile, 3 kez bnm yaşadığım şehre geldi görüşmedim, gitmemem için yalvardı başka kapıya dedim, ama ayrılmam gerek die düşünüyordum, yoksa bana attığı ilk mesaj, fotosu, mektubu, hediyeleri hepsi hala duruyor, dört sene olacak nerdeyse, neyse bir buçuk sene önce üniyi bırakıp memleketime gittiğimi düşünürken sinema salonunun önünde başka erkekle gördü, aradı akşam kör olsaydım da görmeseydim dedi,ilk tanıştığımızda sigara içiyordu ama bnm yanımda içmezdi o derece saygılıydı, ben bir senedir pişmanım ve o bir senedir istemiyor, şimdi başkasıyla, ama ben unutamıyorum, ona kötü davrandım ama davranmak zorunda olduğumu sanıyordum, cahillik, unutamıyorum çok kötüyüm, gene açtım gönderdiği ilk mesajı,ben onu hep sevdim ama söylemedim