• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pişmanlık bitmiyor onu unutamıyorum

lavanta_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
25
1
3
35
kızlaar unutuluyor mu, biri vardı, çok sevdi ve aşıktı, karşımda heyecandan eli titriyordu, bir dediğim ik olmuyordu, onun yanındayken vitrine göz ucuyla bakmışsam ertesi gün vitrinde ki aykakkabı önümde olurdu, annesi yemek yapar gönderirdi bana, bu zamana kadar etrafımda bu derece sevip saygı gösteren görmedim, namusu gibi görüyordu, öyle de koruyordu,saygılı anlayışlı merhametli bi mizacı vardı, geçmişte kötü alışkanlığı olmuş, annem falan da istemedi o zamanlar, ben de bıraktım ama o vazgeçmedi, üni okuyordum, ona üniyi bıraktığımı söylemiştim bir sene sonra beni o şehirde gördü yüzünde güller açtı, kızmadı bile, 3 kez bnm yaşadığım şehre geldi görüşmedim, gitmemem için yalvardı başka kapıya dedim, ama ayrılmam gerek die düşünüyordum, yoksa bana attığı ilk mesaj, fotosu, mektubu, hediyeleri hepsi hala duruyor, dört sene olacak nerdeyse, neyse bir buçuk sene önce üniyi bırakıp memleketime gittiğimi düşünürken sinema salonunun önünde başka erkekle gördü, aradı akşam kör olsaydım da görmeseydim dedi,ilk tanıştığımızda sigara içiyordu ama bnm yanımda içmezdi o derece saygılıydı, ben bir senedir pişmanım ve o bir senedir istemiyor, şimdi başkasıyla, ama ben unutamıyorum, ona kötü davrandım ama davranmak zorunda olduğumu sanıyordum, cahillik, unutamıyorum çok kötüyüm, gene açtım gönderdiği ilk mesajı,ben onu hep sevdim ama söylemedim

kızlaar unutuluyor mu, biri vardı, çok sevdi ve aşıktı, karşımda heyecandan eli titriyordu, bir dediğim ik olmuyordu, onun yanındayken vitrine göz ucuyla bakmışsam ertesi gün vitrinde ki aykakkabı önümde olurdu, annesi yemek yapar gönderirdi bana, bu zamana kadar etrafımda bu derece sevip saygı gösteren görmedim, namusu gibi görüyordu, öyle de koruyordu,saygılı anlayışlı merhametli bi mizacı vardı, geçmişte kötü alışkanlığı olmuş, annem falan da istemedi o zamanlar, ben de bıraktım ama o vazgeçmedi, üni okuyordum, ona üniyi bıraktığımı söylemiştim bir sene sonra beni o şehirde gördü yüzünde güller açtı, kızmadı bile, 3 kez bnm yaşadığım şehre geldi görüşmedim, gitmemem için yalvardı başka kapıya dedim, ama ayrılmam gerek die düşünüyordum, yoksa bana attığı ilk mesaj, fotosu, mektubu, hediyeleri hepsi hala duruyor, dört sene olacak nerdeyse, neyse bir buçuk sene önce üniyi bırakıp memleketime gittiğimi düşünürken sinema salonunun önünde başka erkekle gördü, aradı akşam kör olsaydım da görmeseydim dedi,ilk tanıştığımızda sigara içiyordu ama bnm yanımda içmezdi o derece saygılıydı, ben bir senedir pişmanım ve o bir senedir istemiyor, şimdi başkasıyla, ama ben unutamıyorum, ona kötü davrandım ama davranmak zorunda olduğumu sanıyordum, cahillik, unutamıyorum çok kötüyüm, gene açtım gönderdiği ilk mesajı,ben onu hep sevdim ama söylemedim

Kötü aliskanligi neydi?

Ben de uyuşturucu filan kullanıyordu sandım.

Unutun; başkası varmış. Arasanız olmaz artık.

Son pişmanlık fayda etmez o zaman yaptığınız gibi şimdi siz başka kapıya takıntı haline getirmeyin

Başkasıyla görüşmeye başlayınca mı kıymetli oldu?
O yeterince çabalamış istememişsin, şimdi kendisine yeni bir yol çizmiş. Sende aynısını yap ki, bir kere daha senin yüzünden zor günler geçirmesin. Sana dönmediğine göre hayatındaki kızı çok seviyordur.

Insan zamaninda anlamali bazi seyleri
Gec olursa bozulur buyusu...
Ne eski tat kalir ne heyecan..
Bazi seyler o zMan guzeldir.
O zaman gosterirsin emegini gozyasini
Yok der karsindaki....
Bu aciyla silkinirsin...
Gun gelir baskasi cikar karsinaa.
Ve eskisi seni kiymetli gorur..
Arkana bakma kalkti gemi coktan kalkti o limandan...

Üzüldüm gerçekten pişman olmuşsun canım belli ama artık başkası varmış mecburen unutup önüne bakacaksın artık :KK42:

demekki kismetiniz degilmis ve birseyler sebeb olmus.unutursunuz.

komik bi durum. komik bi ayrılma sebebi. bi de dramatik bi durum gibi anlatmışsınız ama komik gerçekten. eskiden içki falan içiyomuş ve bırakmış, ne var bunda? siz mükemmel birisisiniz sanırım geçmişte hiç hatalarınız olmadı? neyse çok sinirlendim fakat unutmanız gerek. karşınıza çıkıcak yeni kişi için dikkatlı kararlar alırsınız umarım

mükemmel değilim zaten çok cahil kararlar olduğunu söyledim, evet uyuşturucu da diyebiliriz, lise döneminde falan, tadına bakmak sadece ama, her neyse ben gerçekten pişmanım ayrıca başkası oldu die değil, aklım başıma gelince anladım onun kıymetini zaten beni sinema önünde gördüğünü ailesi falan da duymuş, ondan sonra oldu herşey ve ondan sonra bi kızla daha görüşmüştü ondan ayrılmış, şimdi başka bi kızla görüşüyormuş, seviyormuş doğru ama diğerini de sevmiş,öle duydum, beklemeli miyim bi süre daha sizce, belki gün gelir kader olur diye, hiç kimseyle başlamak da istemiyorum, biri görüşme niyetiyle gelse sadece onu hatırlatmış oluyor ve sanki nişanlıymışım da teklif ediyormuş gibi oluyorum, bu zamanda hem o kadar merhametli, şerefli hem de bi o kadar romantik, anlayışlı, özür dilemeyi bilen erkek... görmedim gerçekten, o bnm için çok değerli, rüyamda gördüm yine, şuan ki kız arkadaşına nasihat ediyordum sakın onu üzme, şunları sever şunları sevmez falan die, gerçekten de kimse onu üzmesin istiyorum, o herşeyin en iyisini hak ediyor

Geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye..
Hiç saklanma "mecburdum, olamazdık onunla" bahanesinin arkasına. Öyle dizi tadında olmuyor gerçek hayat..

Üstüne düştükçe şımarmışsın, sevseydin bırak kötü davranmayı, bir dakika dayanamazdın.

Neyse, hayatında biri varsa bırak artık uğraşmayı..Kendine ediyorsun. Son pişmanlığın fayda etmeyeceğini ve elimizdeyken kıymet bilmeyi acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldun.

Back
X