6 yıllık evli bir kızım var 15 aylık,severek evlendim ama ailesini baştan ne kadar kötü olduklarını bildiğim halde malesef..
Eşim farklı sandım armut ağacı elma vermiyormuş..
ilk zamanlar beraber çalıştık hamile kalınca hemen çıktım durumum musait değildi yatarak geçti sonra bebek olunca hiç çalışamadım babam yok annem kızımın bütün ihtiyaçlarını karşıladı eşim ve ailesi birşey almadı eşimin aldığı eve bile yetmedi şu an 15 aydır evimize annem bakıyor kiramızın yarısını veriyor ve kızımın masrafları annemin üstünde ve eşim anneme saygı duymuyor sürekli uğraşıyor can sıkmak için pes diyorum öyle bi ailesi varki evlenirken bir çay kaşığı almadılar takı takmadılar eşimi p...ç gibi bıraktılar sildim falan dedi evlendik daha düşkün oldu haftada 2 gün orda kızımızı bile en son 6 aylık iken gördü annesi ne yiyor bu çocuk nasıl geçiriniyonuz torun sevgisi bişey yok ama eşim hep orda çok adaletsiz insanla evlenmişin çocuğunu istemiyorlar ama o onları çok seviyor nasıl baba nasıl insan Allahım onlardan versin cezasını çok pişmanım şimdiki aklım olsa annem baştan istememişti dinlerdim herkes büyüklerinin sözünü dinlesin