Pismanlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi slz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3-5 kuruşluk olan o kadınlar değil, onlardan 3-5 kuruşa faydalanmak isteyen erkekler. Karşı tarafa suçu yüklemek ne kolay değil mi? Hatta zorla baştan çıkarmışlardır kocanızı.

Boşanmaya niyetiniz yok, teselli sözleri duyup ah canım hepsi böyle bunun için yuva yıkılmaz dememizi bekliyorsunuz. Malesef..:50:

Kimseni zorla basdan cikarmazlar biliyorum .uc bes kurusluk insanlarla oturup kalkan da onlar gibi maalesef.ben kararimi vermisim istediyim teselli digil sadece paylasmak etrafimdan kimseyle paylasamadiklarimi acik acik konusub dertlesmek

Merhaba arkadaslar.burda bir kac kez konu acdim .cogu kv deyle esle haksizlikla bagli konulardi.zor zamanlarimda cok yardimci oldu burdaki arkadaslar bana.hepsi sag olsun .ben dort yillik evliyim cocugum var uc yasinda .evliliyimin zor zamanlarinda burda konu acarken hep bir umudum vardi her sey iyi olacak ve ben bir gun bura tekrar konu acacam yeni evli arkadaslara tavsiyyede bulunacam bir az sabir ve akilla zorluklari asa bilecekleri haqqinda.ama artik kendim cok yoruldum.evliliyim de disardan bakildiginda her sey normal gorunuyor,yani Allaha cok sukur muhtac diyiliz ac acikta digiliz.Allaha da hep sukur ediyorum.Ama kalbimin derinliklerinde kalanlari etrafimdan kimse ile bolusemiyorum.esim beni sevdigini soyluyor ama yalan belki de seviyor ona sadik evini koruyup kollayan bir kadin gibi ama kendisi bana sadik digil.bi gune kadar bir iki kez yakaladim ama hepsi ucuz kadinlardi anlarsinizya ama inkar etdi yapmadigini soyledi terk etmeyi dusundum ama belki benim de hatam var diye bir sans verdim.ama artik daimi bir iliskisi oldugundan supheleniyorum ki artik bunu kaldiramam sanki yakalamak icin can atiyorum.benim istedigim beni seven bir es mutlu bir yuvaydi ama bi de basimda. Her seye karisan kv de var .ne istedigime giye,ne istedigim yere gide ne de isytedigimi evime davet ede biliyorum.litfen bana yol gosterin bilmiyorum belke de icimdekileri dokmeye ihtiyacim var yolun ne oldugunu biliyorum da bir desteye ihtiyacim var.okuyan her kese tesekkurler

Aldatmanın büyüğünü küçüğünü kenara koy da şöyle düşün...
Senin her yaptığına,her giydiğine karışılıyor,eşinse dışarıda gününü gün ediyor.
Hem de senin yapman yasak olan her şeyi (giyim,gezme vs...) yapan kadınlarla !
2 taraftan bakarsak,boşanırsanız ikiniz de özgür olursunuz.
Eşin için özgürlük cinsel manada olabilir ama sen en azından birey olarak insani haklarına kavuşursun.

Aldatmanın büyüğünü küçüğünü kenara koy da şöyle düşün...
Senin her yaptığına,her giydiğine karışılıyor,eşinse dışarıda gününü gün ediyor.
Hem de senin yapman yasak olan her şeyi (giyim,gezme vs...) yapan kadınlarla !
2 taraftan bakarsak,boşanırsanız ikiniz de özgür olursunuz.
Eşin için özgürlük cinsel manada olabilir ama sen en azından birey olarak insani haklarına kavuşursun.

Tamamen haklisiniz.ama kanitim yok isde beni yaralayan nokta da bu ben senin ailenle oturacam gelin gibi hizmet edicem bu gununu gun edicek.artik gunahi sevabi karisdirdim.ne dogru ne yalnis bilmiyorum

ya delil bulun kesinleştirin durumu,bitirin ..
yada eşinizle oturup konuşun bencee :19:

Maalesef kuskulandi artik delil birakmiyor ne zaman bulurum bilmiyorum.konusmaninsa bi faydasi yok hep inkar hep itiraz zaten lafdan anlasa utansa yapmaz

Maalesef kuskulandi artik delil birakmiyor ne zaman bulurum bilmiyorum.konusmaninsa bi faydasi yok hep inkar hep itiraz zaten lafdan anlasa utansa yapmaz

eğer eminseniz aldatılmayı affetmeyin ..:20:
affetmek ona tekrar fırsat vermektir .. :19:
Allah yar ve yardımcınız olsun canım .. :31:

Kes ki biri onu takip edip hareletlerin bana rapor etse. O kadar param olsaydi keski

Bazen ona karsi sadece nefret hissediyorum yuzune de haykirmak istiyorum bazen belki yaniliyorum diyorum

Sanki dusuncelerimi yazmissiniz kanitlari sakladim .ben de yanarim yanarim ona yanarim zaten .ben mukemmelim demiyorum ama nasil desem acik sozlu acik yurekli yalani sevmeyen kucuk cocuga bile hurmetle yanasan biriyim .kimse aldatilmaya layik digildir tabii ki ben de .ama yine sabir ve mantigim onume cikiyor

Kanitlari sakladigin icin cok sevindim senin adina akillica bir davranis ileride lagzim olur belki dedigim gibi !!!!
Kimse mukemmel degil cnm benim hatayi kendinde arama kusurlu olan senin esin ama nereye kdr dayanacaksin esinin bu yaptiklarina iste orasi maglum !!!
Sabretmek guzel seydir ama nereye kadar ??? Aldatilmak baska hic biseye benzemez cok yipratici birseydir

Ayrica sen 4 yildir evlisin ve kvden hala sana karisiyor artik bir noktadadan sonra pes diyorum yani bu kadina !!! Nasil insanlar var su yeryuzunde hayret ediyorum gercektende bi yandan esin bir yandan o yaziklar olsun !!! Bir insani rahat biraksalar ama yokkk

Sen kalbini temiz tut her daim Yuce Rabbim herseyi goruyor ve biliyor Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
Back
X