• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanlik

umut_20114

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
694
262
103
Kızlar kafayı yemek uzereyim bugün kizimin kulağını delirdim kuyumcuda sonrada çok pişman oldum yabancı gibi bişeyle deldi kulağı kupemi deliyor yoksa o tabancanın ucundaki sivri şeymi ya mikrop kaparsa kızım nasıl boyle bir salaklık yaptım ağlıyorum sadece küpe deliyorsa kulağı bir nebze ama o alet deldiyse bilgisi olan varsa aydınlatsın beni lutfen

Bu konuyu bende merak ediyorum.Deldirmek istiyordum bir ara kizimin kulagini.şimdi vaz geçtim buyunce isterse deldirsin diye dusunuyorum.

Tabancanın ucuna takılan küpe deliyor. O küpeyi de takmadan önce steril paketten çıkartırlar, kulağın etrafını da sterilize ederler. Yara iyileşme sürecinde temiz tutarsanız hiç bir şey olmayacaktır, içiniz rahat olsun.

Ay kızlar Allah sizden razi olsun ne dileğiniz varsa kabul olsun inşallah çok korktum küpe deliyorsa için rahatladı

Aletin içine küpeyi yerlestiriyorlar ve Küpe deliyor merak etme kupelerde steril oluyor :)) soyledilermi bilmiyorum ama belli bir sürede o küpeyi takmalisin

Back
X