ABD'de yaşayan Matt McClellan, pizza yiyerek tam 12 kilo verdi. Bunu duyurmak için de 30 günlük bisiklet turuna çıktı.
McClellan, pizzanın diğer fast food yiyeceklerden daha sağlıklı olduğunu savunuyor. Pizzanın yanlış tüketildiğini belirten McClellan, "Pizza abur cubur değil. Amerikalılar genelde geceyarısı bir bütün büyük pizza ve yanında iki soda içip televizyon karşısında uyuyakalırlar. Bu şekilde pizza yenmez" diyor.
McClellan, her üç saatte bir dilim pizza yedi ve günde bir saat spor yaptı. Kısa sürede 12 kilo veren McClellan, kendi hikayesini duyurmak için de 30 günlük bisiklet turuna çıktı. Temmuz'da Florida'dan yola çıkan McClellan, turunu 4 Ağustos'ta New York Times Meydanı'nda tamamlayacak.
ilginç valla kaydirigubbakcemile3 sağlıksız tabi ki!! ama napsak denesek mi ?
çok alem bir milletiz valla..kaydirigubbakcemile3
hem zayıflamak isteriz hem aç kalmamak...
sadece pizza ila zayıflamak ne kadar mantıklı ???CADIARZU
Ve yahut doğru mu???CADIARZU
Bu işin sırrı sporda ve her şeyden ye,az ye sık ye..yerimseniben
ama sporunu her gün mutlaka yap.:1closedeyes:
Bu kadar basit..
İlla 1 kibrit kutusu peynir ile başlayan insanı baştan sıkan diyet yapmaya gerek yok .... yada böyle saçma,aldatıcı diyetlere hiç gerek yok..yerimseniben
3 saatte bi dilim yemiş, 6 dan sonra bişey yememiştr muhtemelen. akşama kadar en fazla 1000 kalori alsın, bunun en az 200ünü sporla yaksın.
gayette verilir.
ama işin sırrı pizza da değil tabiki, bi oturuşta bi pizzayı yersen, pizza kilo verdiriyo diye hominigrtlak yersen tabiki verilmez.
hem bakalm nasıl pizza? sosisli kaşarlı falan olduğunu hiç sanmıyorum.
ayrıca çok sağlıksız bi diyet:bbo:
Yaw ben 50 günde 5 kiloyu pizza yiyerek almadım mı? Gözüme mi inanayım habere mi şakkıdı
Adam 3 saatte bir dilim pizza yemiş. 1 dilimden kastı eğer Türkiyedekiler gibiyse büyük boy pizzanın 1/8'i. Yani bu adam en fazla 6-7 dilim pizza yemiş gün boyunca.
Yani günde sadece 4 lahmacun yiyen başka da birşey yiyip içmeyen birinin yaptığı ile aynı.
Ama saçma dengesiz bir şey
Dğerli Burger King Yöneticileri;
sizde birilerinin sponsoru olsanızda, sizin menülerden yiyen insanların zayıfladığıyla ilgili haberler çıksa
bizde şu hamburgerleri gönül rahatlığıyla yesek yahuu :)