PKK'ya yardım eden ülkeleri tek tek açıkladı

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
34.469
57.945
1.123
[h=2]İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, terör örgütü PKK'ya destek veren ülkeleri açıkladı. Bakan Şahin, İran ve Ermenistan gibi devletlerin yaralı PKK'lıları hastanelerinde tedavi ettirdiğini bildiklerini söyledi.[/h]İşte İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in açıklamaları;
"Türkiye'nin terörle mücadelesi görünürde terör örgütüyle ve örgütleriyel mücadele şekklindedir ama terör örgütünün kaynağını başta komşu ülkeler olmak üzere Türkiye'ye karşı hasmane tutum izleyen ülkeler oluşturmaktadır.
SURİYE

Halkına zulmeden Suriye, Türkiye'nin mazlumun yanında yer alması nedeniyle Türkiye'ye karşı hasmane bir tutum ortaya koymuştur. Dolayısıyla terör örgütü Suriye'den destek alır bir konuma gelmiştir. Suriye terör örgütüne imkan sağlamıştır.
IRAK

Kuzey Irak zaten bilindiği üzere terör örgütünün lojistik destek üssüdür. Eğitim merkezidir.
İRAN

İran da Suriye'deki siyasi ilişkilerine ve Türkiye ile ilişkilerine bağlı olarak terör örgütüne yardım konusunda, en azından terör örgütünün faaliyetlerine göz yumma konusunda terör örgütünü destekler konumdadır.
ERMENİSTAN

Terör örgütüne destek verdiğini bildiğimiz ülkelerden birisi de Ermenistandır. Erzurum, Ağrı'daki militanlar Ermenistan'daki hastanelerde tedavi olmaktadır.
PKK'LILAR İRAN'DAKİ HASTANELERDE TEDAVİ OLUYOR

İran'ın terör örgütüne destek verdiğini açıklayan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Hakkari, Şemdinli, Yüksekova'daki çatışmalarda yaralanan PKK'lıların İran'da hastanelerde tedavi edildiğini bildiklerini açıkladı. Bakan Şahin, terör örgütü militanlarının ifadeleri de zaten bu bilgileri doğruluyor.

haber7.com

Son düzenleme:
İsrail ve Amerika neden yok bu listede? Bu taşeronları besleyen asıl bu ikisi... Korktular sanırım bu iki ismi zikretmeye.

Avrupada yasayan bazi kurtlerde maddi anlamda destek oluyolarmis diye duymustum.
Asil sorun bizde, maddi anlamda turk kizilayina felan destek olabiliriz,
kacimiz hayra para veriyoruzki..
Ayrica ben iran veya Irakin destek ettiginide dusunmuyorum,
sayet kurdistan diye bir ulke meydana gelse onlarinda topraklari kuculecek,
Bunu neden istesinlerki? hic mantikli degil..

Son düzenleme:

İran konusunda bende şüphelerdeyim ama ırak kesinlikle yardım ediyordur çünkü pkk kamplarının en büyükleri orada neden müdahale etmiyor? Kürdistan konusunda ise onların istediği toprak değilki ha küçük ha büyük. İstedikleri kendilerine dünyada yer edinmek! Bakın bizde varız egosu..!

Ben istiyorum kurulmasını bakalım o zaman bizimle savaşmaya cesaret edebileceklermi?! Öyle bir gaflete düşerseler zaten 2 saate haritadan sileriz:))

Avrupa olsun Türkiye olsun bazı büyük işadamı kürtlerin yardım ettiğini herkes biliyor...

Akil yok ya, bazi insanlarda ciddi sekilde cok noksan.
Allah soylarini kurutsun dagda gezenlerin,
ve onlari destekleyenlerin.

İsrail ve Amerika neden yok bu listede? Bu taşeronları besleyen asıl bu ikisi... Korktular sanırım bu iki ismi zikretmeye.

sayılan isimler maşa. maaşyı kimin tuttuğuda belli, maşanının tutulmasını kimin istediğide.

türkiyeyi niye yazmamışlar ya ,türkiye de desteklemiyor mu pkk yı siyasi olarak.Pkklıların sözleriyle kendi askerlerini yargılamıyor mu mesela,ya da ne bileyim büyükşehir yasasını ,milli eğitimi,anayasayı amerika ,ab ,pkk vs nin isteklerine göre şekillendirmiyor mu?

Türkiye destekliyor dersen bu çok ağır itham olur... PKK'nin isteklerine göre şekillendiriyor dersen yanlıştır bu. Askerlerin yargılanması kısacası ''ergenekon'' 80lerden bugune gelen bir uzantının deşifresi bunu kimse inkar edemez. Ha suçlusuda suçsuzuda bir arada götürüldü burda hem fikiriz...

Amerika ve AB ile yönetilmemiz yeni birşey değil. Lozana imza atıldığı anda bitmiştir. Biz çanakkale cephesinde savaşı kazandık ama masa üzerinde kaybettik. Lakin ATATÜRK yaşadığı sürece kimse pis ellerini bizim toprağımıza sokamadı 1938'den sonra başladılar..

1938 den beri bu ülke hiçbir zaman kendi başına kararlar alabilen bir ülke olamadı. Yani demek istediğim Avrupa ve Amerika tarafından yönetilmek yeni birşey değil bu hep böyleydi ve 10 yıl daha böyle gidecek 2023'de göreceğiz hepimiz yaşıyorsak sağ isek bakalım ne olacak...

PKK konusuna gelince: Bu ülke onların istediğini vermiyor diye bize saldırıyorlar. Kürt ile Pkk ayrımını iyi yapmak lazım. Etnik kökenlere istediklerini vermek için uğraşıyorlar bu pkknın istekleri belki ama kürt vatandaşlarıda soyutlayamazlar. Senin ne demek istediğini ben çok iyi anladım Aynı fikirdeyiz seninle ama durumlar çok fena karışık

Son düzenleme:
sayılan isimler maşa. maaşyı kimin tuttuğuda belli, maşanının tutulmasını kimin istediğide.

Bir üst yorumum da o maşa onların eline nasıl geçti söyledim... Malesef ki süre bitene kadar o maşa onların elinde olacak. Müdahale edemezsin karşı koyamazsın neden?

Savaş sebebidir.

Irak Suriye Ermenistan İran Bilindik. Korkak hükümet Neden Fransa amerika yı da açıklamamış ? İngiltere var.

Aynen katılıyorum. En büyük destekçileri bizim ülkemizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…