Avrupada yasayan bazi kurtlerde maddi anlamda destek oluyolarmis diye duymustum.
Asil sorun bizde, maddi anlamda turk kizilayina felan destek olabiliriz,
kacimiz hayra para veriyoruzki..
Ayrica ben iran veya Irakin destek ettiginide dusunmuyorum,
sayet kurdistan diye bir ulke meydana gelse onlarinda topraklari kuculecek,
Bunu neden istesinlerki? hic mantikli degil..
İran konusunda bende şüphelerdeyim ama ırak kesinlikle yardım ediyordur çünkü pkk kamplarının en büyükleri orada neden müdahale etmiyor? Kürdistan konusunda ise onların istediği toprak değilki ha küçük ha büyük. İstedikleri kendilerine dünyada yer edinmek! Bakın bizde varız egosu..!
Ben istiyorum kurulmasını bakalım o zaman bizimle savaşmaya cesaret edebileceklermi?! Öyle bir gaflete düşerseler zaten 2 saate haritadan sileriz:))
Avrupa olsun Türkiye olsun bazı büyük işadamı kürtlerin yardım ettiğini herkes biliyor...
İsrail ve Amerika neden yok bu listede? Bu taşeronları besleyen asıl bu ikisi... Korktular sanırım bu iki ismi zikretmeye.
türkiyeyi niye yazmamışlar ya ,türkiye de desteklemiyor mu pkk yı siyasi olarak.Pkklıların sözleriyle kendi askerlerini yargılamıyor mu mesela,ya da ne bileyim büyükşehir yasasını ,milli eğitimi,anayasayı amerika ,ab ,pkk vs nin isteklerine göre şekillendirmiyor mu?
sayılan isimler maşa. maaşyı kimin tuttuğuda belli, maşanının tutulmasını kimin istediğide.
türkiyeyi niye yazmamışlar ya ,türkiye de desteklemiyor mu pkk yı siyasi olarak.Pkklıların sözleriyle kendi askerlerini yargılamıyor mu mesela,ya da ne bileyim büyükşehir yasasını ,milli eğitimi,anayasayı amerika ,ab ,pkk vs nin isteklerine göre şekillendirmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?