PKK'ya yardım götüren araçtan HDP'li vekil çıktı

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
Kars’ta PKK'lı teröristlere gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü öğrenilen 8 kişi gözaltına alındı.

[URL='http://www.ensonhaber.com/kars.htm']Kars
’ta terör örgütü PKK militanlarına gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, şüpheli şahısların bir marketten temin ettikleri gıda ve ihtiyaç malzemesini Kağızman-Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine götürecekleri ihbarını alan Digor İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, söz konusu araçları ilçe çıkışında durdurdu.

esh_5214_1.jpg

PKK'YA YARDIM GÖTÜREN ARAÇTA HDP'Lİ VEKİL
Aralarında HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli’nin de olduğu 8 kişi gözaltına alınırken, araçta çok sayıda gıda ve ihtiyaç malzemesi olduğu görüldü.

hdp_1760.jpg

(HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli)

SERBEST KALDILAR
HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli kimlik tespiti yapılmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 8 kişi ise Digor Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

esh_2756_1.jpg

esh_754_1.jpg

esh_1221_1.jpg

http://www.ensonhaber.com/pkkya-yardim-goturen-aractan-hdpli-vekil-cikti-2015-09-07.html

[/URL]

şaşırdık mı tabi ki hayır teröristler mecliste üstüne üstlük dokunulmazlıkları da var

ben kesinlikle şaşırmadım burda yiyecek çıktı başka vekilde silah çıktı hadi bunları bir kenara bırak daga çıkıp kandile ordan tekrar ülkeye gelip ordan aldıkları talimatları uygulayan vekiller var ki bunu ellerini kollarını sallıyarak yapıyorlar.

ki bunlar bu ülkeyi bölmeye kalkan milletin vekilleri kimin sayesinde tabiki oy verenlerin biz şaşırmadık ama dilerim görmesi gerekenlerde görür

ben kesinlikle şaşırmadım burda yiyecek çıktı başka vekilde silah çıktı hadi bunları bir kenara bırak daga çıkıp kandile ordan tekrar ülkeye gelip ordan aldıkları talimatları uygulayan vekiller var ki bunu ellerini kollarını sallıyarak yapıyorlar.

ki bunlar bu ülkeyi bölmeye kalkan milletin vekilleri kimin sayesinde tabiki oy verenlerin biz şaşırmadık ama dilerim görmesi gerekenlerde görür
Bu teröristlerin dokunulmazlığı kesinlikle kalkmalı böyle şey olur mu

göz göre göre

'Polisi askeri yendik' diyen Demirtaş yurda dönüyor

Berlin'de "Halk karşısında bütün ordular çaresizdir. İşte Tayyip Erdoğan'ın sarayının ordusu ve polisi de. Yenildiler, yine yenilecekler" diyerek açıkça Türk polisi ve askerine savaş açtıklarını tüm dünyaya duyuran HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş yurda dönüyor.

işte herşey ortada arkadaşlar Allah kahretsin hepsini sebeb olan kim varsa

hdp yi destekleyenler 1 kez daha hangi partinin totosunu kaldırdığına iyi baksın.. Barajı geçsin diye bi yerlerini yırtıyorlardı...Neyse ban yemek istemiyorum

Back
X