PKO adayı olup hamile kalan var mı?

UmmuUmar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
471
2
46
Azerbaycan
Selam kizlar..ben 7 aylik evliyim, korunmamiza ragmen hala gebe kalamadim, 4 ay once pko adayi oldugumu oyrendim , sonra yumurta gelismedi, onu yavas takibe aldim her ay..ve sonuc..her ay ayni sol tarafimda yumurta gelisiyor..ben bu kac ayda bi kez olsun sag tarafimda yumurta gelisdigini gormedim..sizce ne ola bilir ? borularda yada yumurtalikda bi sorun ola bilirmi ? benimle ayni problemi yasiyibda hamile kalan oldumu hic ? lutfen cevap verinn

ama neden kimse cevap vermiyor..bi bilginiz yada benimle ayni durumda olaniniz varsa cevap verin lutfen...sag yumurtlagim calismiyormu acaba (((

bende de pko var doğ. kont ilacı kullandım iki ay. yumurta çatlama sorunu da var dedi geçen ay dr. adet olunca gittim yumurta geliştirici ilaç kullandım.5 gün sonra gittim .yumurtalar gelişmiş dedi ama sol taraftakiler daha çok gelişmiş dedi pazartesi bi daha gitcem bakalım ne dicek.ama sağ taraf çalışmıyo falan demedi. sol taraf daha iyi gelişmiş. bi sorun olur mu bilmiyorum

gitdim canim elbetde...bende 2ay klomen icdim hep sol tarafda yumurtalar gelisdi, onada tam gelisdi demek olmaz, 16-18mm hep, en son kist yapmisdi, ben burakdim, bu ay kendiliginden buyumus yumoslar, tabi sogan kuru ve kecboynuzu kullanmisdim bi tek..ama bende hep hep hep sol tarafda oluyor bu yumuurta, sag tarafda hic olmadi yumurta, neden acaba onu dusunuyorum ((((

Tatlim öncelikle gecmis olsun. Bende evlenmeden önce adetlerimde hep sag tarafımda ağrı hissederdim. Belki sürekli ordan yumurtlardim. Evlendim 2.5 ay sonra hamile kaldım.sonucata yumurtan olusmus ne güzel boyutları da iyi
Ama benim bu sitede ogrendigim özellikle pco lu hanımlar yıllarca tedavi görüyorlar sonra birden eslerinde mı acaba sorusu akıllara geliyor bir bakmışlar ki sorun esindeki ufacık bir problem. Yani size tavsiyem eşinizin sonuclarını da onemseyin. Bence Allahın izni ile en yakın zamanda hamile kalacaksınız cunku yumurtalarınız var masallah

Tatlim öncelikle gecmis olsun. Bende evlenmeden önce adetlerimde hep sag tarafımda ağrı hissederdim. Belki sürekli ordan yumurtlardim. Evlendim 2.5 ay sonra hamile kaldım.sonucata yumurtan olusmus ne güzel boyutları da iyi
Ama benim bu sitede ogrendigim özellikle pco lu hanımlar yıllarca tedavi görüyorlar sonra birden eslerinde mı acaba sorusu akıllara geliyor bir bakmışlar ki sorun esindeki ufacık bir problem. Yani size tavsiyem eşinizin sonuclarını da onemseyin. Bence Allahın izni ile en yakın zamanda hamile kalacaksınız cunku yumurtalarınız var masallah

cevapladigin icinm cok tesekkur ederim canim.ne guzel sen hamile kalmissin, Allah cocugunu sana bagislasin canim..esimi gonderdim bi kac gun once spermiograma, sonuclar cokda berbad deyildi, ama iyide sayilmazdi, haraketlilik 25% uzeri olmasi gerek ama 14% di, morfoloji normal 30% olmasi gerekdi 22 % di bizde...doktor cokda kotu deyil ama iyide sayilmaz dedi , bu sonuclarla hamile kala bilirmiyim sencee? burda cok okudum, bundan daha berbad bi sonucu olubda hamile kalanlar olmus...bende umidimi Allaha bagladim canim..ufak tefek kurlerle bakalim nasil olacak..sene cokmu fena bu sonuclaR?

merhaba canım baya aman geçmiş konudan sonra belkide hamilesindir ama bende yazmak istedim:) 16 aylık evliyim 8 aydır bebek istiyoruzzz bendede sol yumurtalıkta pco vardı.doktora 7. ayda gittim 1 sene beklemeni tavsiye ederim dedi.bende onu dinledim ama içim hiç rahat değildi çünkü yumurta takibi falan yapsak ne durumda baksak dedim gerek yok demişti bende ilgisiz diye düşünmüştüm.bi kaç gün sonra başka bi bölümde işim vardı ve bi kadın doğumcunun kapısının aralık işi olmadığını gördüm ve ona danışmak istedim bana böyle hastaların beklemesine bana göre gerek yok tedavi başlanmalı dedi.adetimin 14. günü bana ücretsi bakacağını hastalarının arasına sıkıştıracağını söledi sevindim bu ilgisine.gittim ve ne yazıkki yumurtlama yok:( adetin ikinci günü gel tedaviye başlayalım dedi.bnm kuzenim tüp bebekde çalışıyo bana klomen iç hiç yan etkisi yok sadece iki olabilir dedi:D normalde adetin ikinci günü başlıyo ama bnm yumurtlamam olmadığı için dahalık şansını dene dedi.ben ölesine içtim onu 5 gün ama biran önce adet olayımda gideyim başlasın tedavi diye düşünüyorum hiçumudum yok yani bi baktım ki hamileyimmmm:)5 haftalık şuan daha çok yeni ama şuna inanıyorum ben o ay hiç kafama takmadım nasılsa adet olunca tedavi başlıcak diye adetlerimde 35 günde bir oluyodu.sende kafana takma cnm en önemlisi o...

pko korkulacak bi şey deil her 3 kadından 1 pkolu
bende pkoluyum 4 yıllık evliyim daha rabbim nasip etmedi tedavide oluyorum bu iş sabır ister zaman ister onun için beklemek lazım eger durumun var ise hiç bekleme tüp bebek yaptır o zmaan yıpranmadan bebişine kavuşursun canım
rabbim isteyen herkese bu muttlulugu nasip etsin inş.

valla ben tüp bebek yaptırdım gittiğim bütün doktorlar neden acele ediyorsun kendiliğinden olur dedi ama beklemedim yaptırdım başarısızlıkla sonuçlandı tutmadı ammaaaa 1 ay geçtikten sonra hamile kaldım şimdi oğlum 3 aylık oldu.bir çok insan tüp bebek başarısız olsada ilaçların etki edebileceğini söyledi.

Back
X