- 23 Kasım 2018
- 260
- 195
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba , 5 ve üstü gebelik ama çok düşük adetinin günü geçti mi ? Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsinPko luyum, aşılama çatlama iğnesi tedavisi gördüm hep. Kendiliğinden hiç adet olmuyorum bu ay tekrar 2. Aşılama için doktora gittim beta hcg 5 çıktı sizce hamile miyim daha 1 hafta önce sağlık ocağın akan verdiğimde 1.20 idisizce hamilelikvar mı
Ben 3 aydır adet olmuyorum canım daha doğrusu ilaçsız adet olmuyorum pko luyum. O yüzden belli bir adet düzenim yok 3 aydır inofolic kullanıyordum acaba o mu etkilediCanım merhaba , 5 ve üstü gebelik ama çok düşük adetinin günü geçti mi ? Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin
Bende pcosum canım . Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin uzulmeni istemem ama çok düşük değer ,adet gününe daha varsa bir ihtimal artar . Ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz?Ben 3 aydır adet olmuyorum canım daha doğrusu ilaçsız adet olmuyorum pko luyum. O yüzden belli bir adet düzenim yok 3 aydır inofolic kullanıyordum acaba o mu etkiledi
Bnm de geçen ay 6 çıkmıştı kimyasal gebelikti. İnş normal hamileliktirPko luyum, aşılama çatlama iğnesi tedavisi gördüm hep. Kendiliğinden hiç adet olmuyorum bu ay tekrar 2. Aşılama için doktora gittim beta hcg 5 çıktı sizce hamile miyim daha 1 hafta önce sağlık ocağın akan verdiğimde 1.20 idisizce hamilelikvar mı
3 senelik evliyim nişanlıyken pko teşhisi kondu hiç vakit kaybetmeden tedavi başladım negatif sonuç oldukça 4 5au verdim sonra tekrar, bugün doktoruma 2. Aşılama kararı aldık. Adet olmadığım için betaya bakıp tarlusal verecekti sonra adetin 2.günü gonal f, yarın sorucam artık 5diye veririm vermez mi ilacı bilmiyorumBende pcosum canım . Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin uzulmeni istemem ama çok düşük değer ,adet gününe daha varsa bir ihtimal artar . Ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz?
İnşaallah... Peki şimdi hamilesiniz galiba kimyasal gebelikten sonra kendiliğinden mi oldu,Bnm de geçen ay 6 çıkmıştı kimyasal gebelikti. İnş normal hamileliktir![]()
Iki gun sonra tekrarla belki daha yeni tutunmaya başlamişdir. Artim iyiyse ne guzel3 senelik evliyim nişanlıyken pko teşhisi kondu hiç vakit kaybetmeden tedavi başladım negatif sonuç oldukça 4 5au verdim sonra tekrar, bugün doktoruma 2. Aşılama kararı aldık. Adet olmadığım için betaya bakıp tarlusal verecekti sonra adetin 2.günü gonal f, yarın sorucam artık 5diye veririm vermez mi ilacı bilmiyorum
<5 böyle yazıyor canım 5ve altımı oluyor5 ve üstümü 5>
5 ve Altımı 5<? Nasıl yazıyor tahlil in de?
İnşaallah canım inşaallah. 3 senedir neredeyse 100lerce test yapınca ilk defa 5 görünce ondan böyle oldum galibaIki gun sonra tekrarla belki daha yeni tutunmaya başlamişdir. Artim iyiyse ne guzel
2 gün sonra tekrar yaptır bakalım..<5 böyle yazıyor canım 5ve altımı oluyor
Canim ya. Hersey vaktine esirdir. Zamani ne zamansa olucakdir. Belki simdidir belki bir sonraki ay. Sonuç ne olur olsun umudunu kaybetmeİnşaallah canım inşaallah. 3 senedir neredeyse 100lerce test yapınca ilk defa 5 görünce ondan böyle oldum galiba
Ewt hamileyim. Kimyasal gebelik adetlw gidiyo zaten. Adetiin 2 . Günü muayene oldum kist falan olmadığı için tedaviye başladık ve aşılama oldum.İnşaallah... Peki şimdi hamilesiniz galiba kimyasal gebelikten sonra kendiliğinden mi oldu,
Anladım canım inşallah nasip olur aşılama ile3 senelik evliyim nişanlıyken pko teşhisi kondu hiç vakit kaybetmeden tedavi başladım negatif sonuç oldukça 4 5au verdim sonra tekrar, bugün doktoruma 2. Aşılama kararı aldık. Adet olmadığım için betaya bakıp tarlusal verecekti sonra adetin 2.günü gonal f, yarın sorucam artık 5diye veririm vermez mi ilacı bilmiyorum
Yarın tekrar kan verecem inşallah negatifse bu ay aşılama olacam bende.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımEwt hamileyim. Kimyasal gebelik adetlw gidiyo zaten. Adetiin 2 . Günü muayene oldum kist falan olmadığı için tedaviye başladık ve aşılama oldum.
İnş değeriniz artmıştırYarın tekrar kan verecem inşallah negatifse bu ay aşılama olacam bende.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Herkese merhaba ,Pko luyum, aşılama çatlama iğnesi tedavisi gördüm hep. Kendiliğinden hiç adet olmuyorum bu ay tekrar 2. Aşılama için doktora gittim beta hcg 5 çıktı sizce hamile miyim daha 1 hafta önce sağlık ocağın akan verdiğimde 1.20 idisizce hamilelikvar mı