Pko da kahverengi lekelenme

Nezaman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
15
1
1
30
Merhabalar..ben pko hastasıyım. İlk gebeliğim kendiliginden olmuştu 2yasinda oğlum var.2ayda 1 adet görüyorum. 3gundur kahverengi ve açık kırmızı akıntım geliyor yerleşme kanaması olabilir mi .peçete koyuyorum. Test yapsam da kana geçmesi için lekelenme bitince 6gun beklemem gerekiyormus. Yerleşme kanaması yaşayanlar sizde nasıldı? 3 g gündür peçeteye silerken hem kahve hem açık kirmuzi kan görüyorum.

Yaaa lütfen adet yerleşme kanaması yaşayan kimse yok mu 3gunden fazla süren ??

Yaaa lütfen adet yerleşme kanaması yaşayan kimse yok mu 3gunden fazla süren ??
Merhaba üç hamilelik yaşadım ikisi yerler kanamasiyla oldu dedigin gibi silinirken yada hafif kilodumda oluyordu bukez de aynı samirim hamileyim yine kendimi burda buldum kanlı akinti

Merhaba üç hamilelik yaşadım ikisi yerler kanamasiyla oldu dedigin gibi silinirken yada hafif kilodumda oluyordu bukez de aynı samirim hamileyim yine kendimi burda buldum kanlı ak
Kan nasıl oluyordu açık kırmızı gibi mi çünkü internette hep kırmızı renk olmayacağını söylüyorlar.s.s rabbim cocuklarinizi size bağışlasın ne güzel ya 3.ye hamile olmak bende hep çok çocuğum olsun istemistim

Merhaba üç hamilelik yaşadım ikisi yerler kanamasiyla oldu dedigin gibi silinirken yada hafif kilodumda oluyordu bukez de aynı samirim hamileyim yine kendimi burda buldum kanlı akinti
Kaç gün sürüyordu sizde bı de kanli derken açık kırmızı mi yoksa normal kan rengi mi

Yaş kaç inşallah olursunuz çok çocuk annesi herşeyin zamanı var hayırlısını isteyin herşey zor sahiplerince daha güzel neler neler yaşadım bilsen şükür bu günlerime sağlıklı hamileliklerin sağlıklı bebeklerin olsun inşallah kaç yilllik evlisin kaç yasindasin

27 yaşındayım.ilk aydan hamile kalmıştım normal diye gittim sezeryana aldılar.sonrada polikistik oldum. 3 yıldır evliyim. Ayy inşallah olur ya pko da düşük yapma ihtimali 5kat daha fazla oluyormus.zaten 2ayda 1adet oluyorum polipler de bı yandan..çok imreniyorum çok çocuklu ailelere

Dün akşamdan beri pihtili kanamam var bebek vardiysa bile kimyasal oldu demekki

Benimde polistik over varmış birkaç düşük 18 haftalık normal doğumum ve şükür bir kızım bir oğlum var şimdi hamile olup olmadığım belli değil akıntı desen değil adet desen değil yerleşme değil yaşamıştım üstüne görmemi acaba bilemedim

Birkaç düşük ve 18 haftalık doğum mu gözüm korktu...ne güzel bı kız bı oğlan 2 tane dogurdugunuza göre 3.de gelir inanıyorum belki de hamilesinizdir

Birkaç düşük ve 18 haftalık doğum mu gözüm korktu...ne güzel bı kız bı oğlan 2 tane dogurdugunuza göre 3.de gelir inanıyorum belki de hamilesinizdir
Belki inşallah hamilryimdir ama önce senin inşallah önce tum isteyenlere bakabileceklere değer bileceklere sonra bana olursa çok sevinirim olmasa da çocuklarımın canı sağolsun

Belki inşallah hamilryimdir ama önce senin inşallah önce tum isteyenlere bakabileceklere değer bileceklere sonra bana olursa çok sevinirim olmasa da çocuklarımın canı sağolsun
Aminnnnn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…