Merhaba üç hamilelik yaşadım ikisi yerler kanamasiyla oldu dedigin gibi silinirken yada hafif kilodumda oluyordu bukez de aynı samirim hamileyim yine kendimi burda buldum kanlı akintiYaaa lütfen adet yerleşme kanaması yaşayan kimse yok mu 3gunden fazla süren ??
oluyor
Kan nasıl oluyordu açık kırmızı gibi mi çünkü internette hep kırmızı renk olmayacağını söylüyorlar.s.s rabbim cocuklarinizi size bağışlasın ne güzel ya 3.ye hamile olmak bende hep çok çocuğum olsun istemistimMerhaba üç hamilelik yaşadım ikisi yerler kanamasiyla oldu dedigin gibi silinirken yada hafif kilodumda oluyordu bukez de aynı samirim hamileyim yine kendimi burda buldum kanlı ak
Kaç gün sürüyordu sizde bı de kanli derken açık kırmızı mi yoksa normal kan rengi miMerhaba üç hamilelik yaşadım ikisi yerler kanamasiyla oldu dedigin gibi silinirken yada hafif kilodumda oluyordu bukez de aynı samirim hamileyim yine kendimi burda buldum kanlı akinti
Açık kirmizi ve kahve bugunucuncu günüm mesela üç gunsurdu digwrlerinde de şimdi yikamacam gecergider sanırımKaç gün sürüyordu sizde bı de kanli derken açık kırmızı mi yoksa normal kan rengi mi
Açık kirmizi ve kahve bugunucuncu günüm mesela üç gunsurdu digwrlerinde de şimdi yikamacam gecergider sanırıiyice umudum kırılıyor galiba adet
Adet galiba tüm hayaller yine çöp olduNe oldu
Yaş kaç inşallah olursunuz çok çocuk annesi herşeyin zamanı var hayırlısını isteyin herşey zor sahiplerince daha güzel neler neler yaşadım bilsenKan nasıl oluyordu açık kırmızı gibi mi çünkü internette hep kırmızı renk olmayacağını söylüyorlar.s.s rabbim cocuklarinizi size bağışlasın ne güzel ya 3.ye hamile olmak bende hep çok çocuğum olsun istemistim
27 yaşındayım.ilk aydan hamile kalmıştım normal diye gittim sezeryana aldılar.sonrada polikistik oldum. 3 yıldır evliyim. Ayy inşallah olur ya pko da düşük yapma ihtimali 5kat daha fazla oluyormus.zaten 2ayda 1adet oluyorum polipler de bı yandan..çok imreniyorum çok çocuklu ailelereYaş kaç inşallah olursunuz çok çocuk annesi herşeyin zamanı var hayırlısını isteyin herşey zor sahiplerince daha güzel neler neler yaşadım bilsenşükür bu günlerime sağlıklı hamileliklerin sağlıklı bebeklerin olsun inşallah kaç yilllik evlisin kaç yasindasin
Benimde polistik over varmış birkaç düşük 18 haftalık normal doğumum ve şükür bir kızım bir oğlum var şimdi hamile olup olmadığım belli değil akıntı desen değil adet desen değil yerleşme değil yaşamıştım üstüne görmemi acaba bilemedim27 yaşındayım.ilk aydan hamile kalmıştım normal diye gittim sezeryana aldılar.sonrada polikistik oldum. 3 yıldır evliyim. Ayy inşallah olur ya pko da düşük yapma ihtimali 5kat daha fazla oluyormus.zaten 2ayda 1adet oluyorum polipler de bı yandan..çok imreniyorum çok çocuklu ailelere
Birkaç düşük ve 18 haftalık doğum muBenimde polistik over varmış birkaç düşük 18 haftalık normal doğumum ve şükür bir kızım bir oğlum var şimdi hamile olup olmadığım belli değil akıntı desen değil adet desen değil yerleşme değil yaşamıştım üstüne görmemi acaba bilemedim
Yerleşme ile üstüne görme aynı şey dimi farklı mı yoksaBirkaç düşük ve 18 haftalık doğum mugözüm korktu...ne güzel bı kız bı oğlan 2 tane dogurdugunuza göre 3.de gelir inanıyorum belki de hamilesinizdir
Belki inşallah hamilryimdirBirkaç düşük ve 18 haftalık doğum mugözüm korktu...ne güzel bı kız bı oğlan 2 tane dogurdugunuza göre 3.de gelir inanıyorum belki de hamilesinizdir
Aminnnnn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBelki inşallah hamilryimdirama önce senin inşallah önce tum isteyenlere bakabileceklere değer bileceklere sonra bana olursa çok sevinirim olmasa da çocuklarımın canı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?