Yaa hadi hayırlı olsun sağlıkla doğsun benim bi.Kızımvar ama 9 aylık şuan 9 aydır adet hiç bitmedi aşırı oldm bu ay 10 gundurolmuyorum ilaç kullanarak hamile.kaldm acaba tedavisiz ikinci olurmu diye merak ediyorum çünkü korunmuyorum inşallah olur
Çok güzel sağlıkla doğsun inşallah. Tedavisizmioldu peki 9 aylık kızım var 9 aydir surekli adet oldum bu son ay olmadim 15 gundur korunmuyoruz cunku kolay bebek olamiyoeuz allah verirse insallahisterim bi tane daha
Ben hiç tedavi olmadım ilk oğlumda 2 sene falan olmadı. Artık tüp bebek yapacaktık. Muayene oldum. Tüp bebek için muayene olduğumda hamileymişim. Adet olmayı bekliyordum tahlil vs için test yaptım hamileyim. İkinci oğlumda da 1 yıl uğraştık ben yaşları yakın olsun istedim. Yumurta tembelliğiniz var kistiniz var zaten hamile kalamazsınız dendi. İlk oğlumun doğduğu ay üç yaşındayken ikinci oğluma hamile kalmışım. Bu hamileliğimde 7 ayda hamile kaldım. Hiç bir ilaç bile vermediler bana hatta yaşın erken ne bu çocuk merakı peşpeşe muamelesi gördüğüm için doktorlardan kaçtım. Çok dua ettim. İlk oğlum 2014 ikinci oğlum 2018 İnşallah kızımda Kasım sonu gibi doğacak velhasıl umudunu kaybetme ben bir eczaneye yetecek hamilelik testi kullandım ama hiç olmayacak demedim.
Çok güzel sağlıkla doğsun inşallah. Tedavisizmioldu peki 9 aylık kızım var 9 aydir surekli adet oldum bu son ay olmadim 15 gundur korunmuyoruz cunku kolay bebek olamiyoeuz allah verirse insallahisterim bi tane daha
Bende klomen kullandım bi süre dozu düşük geldi en sonkinde 4 tane içtim gün-de ve surekli havuç yedim havuzunda etkisi var büyük ihtimalle bakalım artık Allah nasip ederse inşallah