- 16 Ekim 2014
- 549
- 448
- 88
- Konu Sahibi mert-safir
Hocam merhabalar ben nevşehirde yaşıyorum 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim.hiç korunmadık ama gebelik gerçekleşmedi.doktora gittik brnde pko varmış 54 kiloyum kilo vermem gerektiğini söylediler klomen kullandım geçen ay.eşimdende test istediler sonuçta hem hareketli problemi çıktı hemde normal morfoloji sotrunu çıktı bizi tüp bebeğe yönlendirdiler.kaysrri yakın diye acıbadem turgut aydın isimli doktora gittik.orda benim muayenemde istenilen olgunlukta folükül oluşmuş bir tane bi sorun yok dedi.eşimin test sonucunda normal morfoloji 0 çıktı bize çocuğunuz olmaz boşa tüp bebekle uğraşmayın dedi.dünyamız karardı.sonra denizlide bi doktora gattik orda normal morfoloji% 3 çıktı bu değerle tüp bebek yapılabilir dendi.sizi bana bi hastanız önerdi 16 yıl sonra önce allah ın sonra sizin sayenizde 2.denemede ikiz çocukları oldu 6 yıl önce.o zaman ankaradaymışınız.şimdi biz ne yapmalıyız nasıl bi yol izliyelim.bu işi artık bi çok yer ticarete dökmüş korkuyoruz başlamadan yorulduk.maddi yöndende zorlayacağı için çok fazla deneme şansımız olmayacak.bizim size gelmeden önce yapmamız gereken bişeyler varmı yumurta ve sperm kalitesini artırmak için bi öneriniz varmı dışardan geleceğimiz için içim rahat bi şekilde gelmek istiyorum daha fazla üzülmek istemiyorum.ilginize alakanıza çok teşekkür ediyorum