Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben bişey sorcm..diane 35 kullanıorm 6 ay oldu fakat adetim eskiden 7gün sürerken artık 3ünde bitio dencek kadar azaldı sizlerdede böyle oluyor muydu?çok üzülüorum daha 21 yaşındaım sözlenme durumum wardı bişiler bahane ettim söz olmadı ama nereye kadar bahane bulabilirm ki??eğer iyileşemezsem sözlenmeyi hatta evlenmeyi hiç düşünmüyorum.ilerde hasta bi şekilde insanların karşısına geçmek istemiorum ne yapmam gerekiyor??bana yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar ben de pkoluyum ve doktor arıyorum. Ankara da olup bana doktor tavsiye edebilecek var mı?
Degerli PKO lu kadınlar ve Sekerr,
Ben de PKO hastasıyım. Ne tuylenme, ne kilo, ne yumurtlayamama ne de reglimde duzensizlik soz konusu ama maalesef yumurtaliklarimda fazla yumurta uretimi oluyor. Yani bu da bazı yumurtalarin yeterli buyukluge gelemediklerini yani catlayamadıklarını gosteriyor. Dunyanin hemen hemen en kabul goren tedavisi hem regli duzene koymak, hem kilo kontrolunu saglamak hem de artan tuylenmeyi ve infertiliteyi eradike etmek için METFORMİN kullanılıyor. Ben yaklasık1 yıldır kullanıyorum. Ve 2,5 yıldır hem benim PKO yuzunden hem de esimdeki problemlerden dolayi bebek sahibi olamiyorduk ama cok sukur gecen ay basardık. Bu yuzden PKO tanisi kesin olarak vajinal utrasonla koyulmussa, doktorlarınıza muhakkak metforminden (Glukophage) bahseidn. Inanin bana dunyanın heryerindeki forumlarda PKO'lu kadınlar Metformin mucizesinden bahsediyorlar.
Hepinize gecmis olsun...
hayır şeker yüklemesi gerekmez. pko luların genlerinde zaten var olan bir insülin direnci söz konusu.Bende pkoluyum.kıllanma yok ama cildim çok yağlı ve adetlerim çok gecikiyor.
glukphage kullanmak için şeker yüklemesi yaptırmamız gerekiyormu?Her pkolu bayan kullanabilir mi? pkoyla insülin arasındaki ilişkiyi nedir?