pko hastasıydım :)

hande93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
41
13
3
Merhaba bende pko hastadiydim ve çocuk için çok dua ediyorum.bir kaç haftadır sağ kasigimda ağrı vardı hem bunun için hemde çocuk için gidicektim ne olduysa 2 gün muayne olamadım bi aksilik çıktı hep 3.ye randevu aldım sonunda doktora ilk anlattım iki yumurtaliklarim saglam pko hastasi dendi diye smear testi aldı haftaya sonucu alıcam birde alttan muayne edelim dedi ağrım in yumurtaliklarinla alakası yok ve kıstımide görmedi kistin yok dedi kaybolmuş.Ve suan hamile kalacağın görünüyor dedi benim tabi ağzım kulaklarımda çünkü kistlerim gitmiş O kadar çok dua ediyorum ki rabbim dualarimi duymustu ve infolic şase verdi hem catlamasi yumurtlamasi için ayriyetten vitamin dedi sabah 2 akşam 2 şeklinde ayriyetten Akdeniz anemisi olduğum için.Rabbim herkesin dualarini duyar ve kabul eder insallah.Bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı??

Cnm bende pko hastasym bir yildr istiyrz olmuor esimde soru yok adet de ilac almadn olabilirm inofolic bende kullaniorm bunun yaninda glifor da bu ay klomen kullandm kontrole gttgmde yumurtam catlamsti sol tarfmda da 20 mm di ensom gectgmz cumartsi doktor erkn catlams kimysal gebelik olabilir dedi bende beklmektym. Hayrlisi bakalm ins kimysal degildr. 6 7 aydr tedavi goruorm ama sonuc alamadm maalesef

Cnm bende pko hastasym bir yildr istiyrz olmuor esimde soru yok adet de ilac almadn olabilirm inofolic bende kullaniorm bunun yaninda glifor da bu ay klomen kullandm kontrole gttgmde yumurtam catlamsti sol tarfmda da 20 mm di ensom gectgmz cumartsi doktor erkn catlams kimysal gebelik olabilir dedi bende beklmektym. Hayrlisi bakalm ins kimysal degildr. 6 7 aydr tedavi goruorm ama sonuc alamadm maalesef

Hep engelleyen bu kistler ben bu yüzden çok korkuyorum nasıl yok oldu anlamadım Allah'ın takdiri iste.insallah kimyasal değildir canım ya rabbim isteyen herkese nasip etsin ben bu konuda çok duygusalim dayanamiyorum görünce bile bizim için erken suan ama bakalım nisan da tam 1 sene dolunay bizim de

Hep engelleyen bu kistler ben bu yüzden çok korkuyorum nasıl yok oldu anlamadım Allah'ın takdiri iste.insallah kimyasal değildir canım ya rabbim isteyen herkese nasip etsin ben bu konuda çok duygusalim dayanamiyorum görünce bile bizim için erken suan ama bakalım nisan da tam 1 sene dolunay bizim de
Sagol cnm inan pko cok illet bir hastalik yani bende kucuk kucuk yumurtalar var yani kist sanrm onlrda bu sefer benimde azdi sasrdm aslinda utrasonda gordugmde adetlerm de duzenli sadece o yumurtalarm coktu tek teki buydu yumurtam gelismior klomenle falan bende bitkisel kurlerde yaptm bu ay belkide onun etkisidir anladm :) hakkimda hayirlisi beklemedym ama ge kalmayn derm hamilelik icin gozunubkorkutmak istemem ama bende ara ara tedaviyi biraktm smd pisman oldm son 6 7 aydrda tedavi goruorm iste olmuor ilk yil bizde istemdk ama smd istiorz olmuor

Bende pco hastasiym 1 yildr istiyorz olmuyor.
Hatta yumurtlama testi yapiorm adetime 1 hafta 9 gun kala cikioyor pozitif.
Gecen ay ve ondn onceki ayda gebelk testlerinde pozitif cikio ama kimyasala ceviriyodu.
Bu ay sogan kürü yaptm ictm ve ayni anca çörek otu bal tarcn yaptm 8 gun ve smdi adetime 18 gun var ama buyuk ihtimalle yarna ovulasyn poztf olur. Bakalm hayirlisi eger olursa mutlaka burda yazarm :)

Kaçinci gunde catlamis yani doktora gittiginizde kacinci gundu.

Bende pco hastasiym 1 yildr istiyorz olmuyor.
Hatta yumurtlama testi yapiorm adetime 1 hafta 9 gun kala cikioyor pozitif.
Gecen ay ve ondn onceki ayda gebelk testlerinde pozitif cikio ama kimyasala ceviriyodu.
Bu ay sogan kürü yaptm ictm ve ayni anca çörek otu bal tarcn yaptm 8 gun ve smdi adetime 18 gun var ama buyuk ihtimalle yarna ovulasyn poztf olur. Bakalm hayirlisi eger olursa mutlaka burda yazarm :)

Ay hadi inşallah canım :anneadayı:

Tsk ederm :) ben bunay yumurtlamayi yakaladm ovulasyom testiylr hatta cift cizgiyi gordum aksm yumurta aki kivamnda akintm oldu galiba yumurtam catladi ogle saatlernde tekrar test yapcm hayrlisi :)

Tsk ederm :) ben bunay yumurtlamayi yakaladm ovulasyom testiylr hatta cift cizgiyi gordum aksm yumurta aki kivamnda akintm oldu galiba yumurtam catladi ogle saatlernde tekrar test yapcm hayrlisi :)
Hadi bakalm cnm inş istediğin sonucu alırsn güzel haberlerini bekliorm

Bende pko oldugumu ogrendim 1 5 yildir cocuk istiyorum ama olmuyo hicbir ilac kullanmiyorum cok umutsuzum

Bende pko oldugumu ogrendim 1 5 yildir cocuk istiyorum ama olmuyo hicbir ilac kullanmiyorum cok umutsuzum
Umutsz olma canm benm 1 kizim var 2 bck yasnda gecmedn 2. Yi istiorm hatta kizim 1 yasndn beri ama olnuyo daha dogrusu 3 aydr kmyasal la sonuclanio.
Bu ayda adetme smdi 2 gun var bgnde gebelk test yaptm hala silik cizgi cikio ama hep ayni daha belirgn olmuyor yani 4 gundr hafiffce bi cizgi gene kimyasal olacak heralde yarn kan testine gidecem hayirlisi..

Gebelik testimde bu

Eklentiler

• 1451218438270378223856.webp
    1451218438270378223856.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim 4 yildir pko hastayim son diane 35 kullaniyorum bu ilaca baslamadan once inanırmisiniz 55 kiloydum sarilan bir daha sariliyodu oderece zayiftim bide anti depresan kullaniyorum simdi oldumu sana 74 kilo kafaya yedircek bana 3 kilo ver dim zar zor bebek dusunuyorum 71 kilodayim isim zor valla persembe doktora gidecem insallah bakalim ne diycek

Maydonoz kuru yapiyorum ac karnina sabah aksam limon suyu iciyorum gunde 1.5 litre sabah kahvaltisinda simit pogaca yerdim onu kestim norma l kahvalti yapiyorum sebze agirlikli beslenmeye dikkat ediyorum simdilik 3 kilo gitti bu ayin 8 inde baslamistim 7 li rakamlar kabusum resmen 60 hedefim insalah basaricam

Kizlar bendr pkoluydum 5 sene boyunca hagi dr gittiysem hepsi bebegin olmaz dedi cunku iki tarafimdada vardi bir suru 2 aylik evliydim kasiklarim cok agriyodu bacagim uyusuyodu dr gittim adam bana demezmi kist olusumu var o yuzden 1 yil korunma sonra gel tedaviye baslayalim ki iki taraftada dolu oldugu icin umutlanma dedi hastaneden ciktim kv sordu kizim ne dedi noldu dedim bisey yokmus anne cunku inaniyorum olacak cunku annemde pko ve 5 cocugu var ayrica 45 yasinda 4 uz dusuk yapti 1 ay sonra karnim bir agriyo bir agriyo sicak havlular filan koydum dayanamadim dr gittim acilr kan tahlili yaptilar idrar yolu enfeksiyonu megersem benim yaramaz kendini oyle gosterecekmis tabi bu surecte ben sogan suyu ictim arkadaslar ve kizim suan 8 aylik ;))

Back
X