• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko hormon dengesizliyi ve catlatm iğnesi :( sonucumu bekliyorum . Endometrium naziklik problemi

Umide9386

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
73
12
3
31
Selam kizlar. Bakuden katılıyom aranıza. 14 aylık evliyim, pko oldugumu evlendıkten sonra oğrendım. 2doktor beni muayene etti ama sonuc 0. Nihayet kendım biseyler yapmaya karar verdım. Diana 35 ictim sora arastırarak glukofaja basladım. Ve baska bi doktora basvurdum. Yaptıklarımın dogru oldugunu soyledı. Bana Tshimin yuksek sınırda oldugunu da ekledı. İlaveten eutiroks 25mg ve dostineks de verdi. Prolaktinim de yüksek. Adetimin 13cü günü gittim ve follikulum sol yumurtalıkda 18x16 mm olmuş. Cok sevındım cunki hic boyle buyumemısdı, catlatma iğnesi oldum.lakin endometrium 6mm.miş. 13cü güne göre kalinligi ii diilmiş bunun icin estrofem verdi.
Şimdi hergün ilişkide oluyoruz. Yarın kontrole gıtcem catlama olmusmu die, 30dekabr gebelik testi yapmami soyledi doktor.ehh bekliom işte

Back