Kaçıncı günündesin benim genelde 23. günden sonra koyulaşıyoMerhaba arkadaşlar ben pkoluyum. Aranızda pkolu olup ovulasyon testi surekli negatif olduğu halde o ay hamile olan var mı?
Ben bu ay sürekli yapiyrm testi hep silik acaba şu şekilde ciksa da yumurta çatlar mi ?
Cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar. .
Ben de 22. gundeyim şuan hala aynı koyulasma yok. 35 günde bir olurum bendeKaçıncı günündesin benim genelde 23. günden sonra koyulaşıyo
İki güne koyulaşır ama yumurtlama olmazsa koyulaşmaz.Ben de 22. gundeyim şuan hala aynı koyulasma yok. 35 günde bir olurum bende
Tesekkurler canim inş koyulaşirİki güne koyulaşır ama yumurtlama olmazsa koyulaşmaz.
sanirim hamilesiniz nasil hamile kaldiniz anlatir misiniz benim de testlerim tam olarak koyu cikmiyorMerhaba arkadaşlar ben pkoluyum. Aranızda pkolu olup ovulasyon testi surekli negatif olduğu halde o ay hamile olan var mı?
Ben bu ay sürekli yapiyrm testi hep silik acaba şu şekilde ciksa da yumurta çatlar mi ?
Cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar. .
Merhaba canım cvp geç oldu kusura bakma. Evt canim cok sukur ikizlere hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Canım belki aylarca ov. Testini yaptım sadece bir kere emin oldum onda da hamile kalamadim. Ben rahim filmi çektirdim biraz yapışıklık vardı daha sonra ilk klomen kullanisimda hamile kaldim. Aslında ücüzdü ama birinin kalp atışı durdu. Sana tavsiyem takip etme. Ben klomen ı kullanırken doktor takip etmedi igneye bile gerek kalmadı. Hatta bende ilaç bittikten sonra ov testi yaptım yine silikti üzüldüm yumurtam yine büyümedi diye. Adetin 21. Gunu progestan testi yaptırdım 40 çıktı yani catlamisti. Biraz karışık anlattım ama canim ov. Testine pek güvenmesanirim hamilesiniz nasil hamile kaldiniz anlatir misiniz benim de testlerim tam olarak koyu cikmiyor
Ayy ne guzel Allah bagislasin umarim sag salim kucagina alirsin canim ben bu testlere guvenemiyorum zaten de ama yumurtlayip yumurtamadigimi bile bilmiyorum klomen falan hic kullanmadim henuz bunu kullanmamis olsam da progestan testi yaparlar mi catlamis.mi catlamamis mi diyeMerhaba canım cvp geç oldu kusura bakma. Evt canim cok sukur ikizlere hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Canım belki aylarca ov. Testini yaptım sadece bir kere emin oldum onda da hamile kalamadim. Ben rahim filmi çektirdim biraz yapışıklık vardı daha sonra ilk klomen kullanisimda hamile kaldim. Aslında ücüzdü ama birinin kalp atışı durdu. Sana tavsiyem takip etme. Ben klomen ı kullanırken doktor takip etmedi igneye bile gerek kalmadı. Hatta bende ilaç bittikten sonra ov testi yaptım yine silikti üzüldüm yumurtam yine büyümedi diye. Adetin 21. Gunu progestan testi yaptırdım 40 çıktı yani catlamisti. Biraz karışık anlattım ama canim ov. Testine pek güvenme
Amin inşallah canim darısı senin başına olsun. Bilmiyorum canim ben memleketimde bir doktor vermişti klomen ı . doktorum kaşesi basılı bir kağıda hormin testini yazmıştı. Iznimiz bitince gittiğim şehirde doktora gösterince testi yapmisti. Kaç yıllık evlisin canim ne zamandır istiyorsunAyy ne guzel Allah bagislasin umarim sag salim kucagina alirsin canim ben bu testlere guvenemiyorum zaten de ama yumurtlayip yumurtamadigimi bile bilmiyorum klomen falan hic kullanmadim henuz bunu kullanmamis olsam da progestan testi yaparlar mi catlamis.mi catlamamis mi diye
Bir kac aydir istiyoruz ama adetlerim cok duzensizAmin inşallah canim darısı senin başına olsun. Bilmiyorum canim ben memleketimde bir doktor vermişti klomen ı . doktorum kaşesi basılı bir kağıda hormin testini yazmıştı. Iznimiz bitince gittiğim şehirde doktora gösterince testi yapmisti. Kaç yıllık evlisin canim ne zamandır istiyorsun
Canım hamile kalabildin mi ovulasyon testi ileKızlar ben de pkoluyum. Bi keresinde adetin 10. Günü ovulasyon testi yapmıştım kasıklarım ağrıdığı için koyu çizgi olmustu o zaman. Yani zamanı erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. Ben o günü kasık ağrılarımdan anlıyorum. Aklinizda olsun.
Yok kalamadim tüyo bebekle hamileyim çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin.Canım hamile kalabildin mi ovulasyon testi ile
Amin canım inşallah özel demi yaptırdın devlette miYok kalamadim tüyo bebekle hamileyim çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Devlette yaptırdım canım. Darısı başına inşallahAmin canım inşallah özel demi yaptırdın devlette mi
Amin canım inşallah 'ne kadar maal oldu peki ortalama bir de kaç senedir olmuyorduDevlette yaptırdım canım. Darısı başına inşallah
4 senedir olmuyordu. Toplam ilaçlarla 3000 civarı oldu. Rapor çıkmıştı bize o yüzden. Yanlız rapor çıkmayan arkadaşlar 6000i gectiAmin canım inşallah 'ne kadar maal oldu peki ortalama bir de kaç senedir olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?