Pko ile ovulasyon testi

korelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
191
90
48
Merhaba arkadaşlar ben pkoluyum. Aranızda pkolu olup ovulasyon testi surekli negatif olduğu halde o ay hamile olan var mı?

Ben bu ay sürekli yapiyrm testi hep silik acaba şu şekilde ciksa da yumurta çatlar mi ?

Cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar. .

Kaçıncı günündesin benim genelde 23. günden sonra koyulaşıyo

Kızlar ben de pkoluyum. Bi keresinde adetin 10. Günü ovulasyon testi yapmıştım kasıklarım ağrıdığı için koyu çizgi olmustu o zaman. Yani zamanı erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. Ben o günü kasık ağrılarımdan anlıyorum. Aklinizda olsun.

sanirim hamilesiniz nasil hamile kaldiniz anlatir misiniz benim de testlerim tam olarak koyu cikmiyor

sanirim hamilesiniz nasil hamile kaldiniz anlatir misiniz benim de testlerim tam olarak koyu cikmiyor
Merhaba canım cvp geç oldu kusura bakma. Evt canim cok sukur ikizlere hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Canım belki aylarca ov. Testini yaptım sadece bir kere emin oldum onda da hamile kalamadim. Ben rahim filmi çektirdim biraz yapışıklık vardı daha sonra ilk klomen kullanisimda hamile kaldim. Aslında ücüzdü ama birinin kalp atışı durdu. Sana tavsiyem takip etme. Ben klomen ı kullanırken doktor takip etmedi igneye bile gerek kalmadı. Hatta bende ilaç bittikten sonra ov testi yaptım yine silikti üzüldüm yumurtam yine büyümedi diye. Adetin 21. Gunu progestan testi yaptırdım 40 çıktı yani catlamisti. Biraz karışık anlattım ama canim ov. Testine pek güvenme

Ayy ne guzel Allah bagislasin umarim sag salim kucagina alirsin canim ben bu testlere guvenemiyorum zaten de ama yumurtlayip yumurtamadigimi bile bilmiyorum klomen falan hic kullanmadim henuz bunu kullanmamis olsam da progestan testi yaparlar mi catlamis.mi catlamamis mi diye

Amin inşallah canim darısı senin başına olsun. Bilmiyorum canim ben memleketimde bir doktor vermişti klomen ı . doktorum kaşesi basılı bir kağıda hormin testini yazmıştı. Iznimiz bitince gittiğim şehirde doktora gösterince testi yapmisti. Kaç yıllık evlisin canim ne zamandır istiyorsun

Bir kac aydir istiyoruz ama adetlerim cok duzensiz

Canım hamile kalabildin mi ovulasyon testi ile

Amin canım inşallah 'ne kadar maal oldu peki ortalama bir de kaç senedir olmuyordu
4 senedir olmuyordu. Toplam ilaçlarla 3000 civarı oldu. Rapor çıkmıştı bize o yüzden. Yanlız rapor çıkmayan arkadaşlar 6000i gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…