Merhaba kendi durumumu paylasmak isterim genc kizlik donemimde adet duzensizligi ve tuylenme sikayetiyle doktora gittigimde polikistik over tanisi kondu evlenmeden once bu durumu esimle paylastim ve doktora danistik tedavi gormen gerek yoksa sansin dusuk dedi o sebeple evlenir evlenmez bebek dusunmeye basladik esim kilo almami istemedigi icin once oluruna biraktik ama gun hesabi yaptik tabi cok sukur kismetmis oglum nasip oldu bebegimize kavustuk aradan iki yil gecince acaba ikinci olacak mi tedirginliği basladi bu sefer yine gun saymaya basladik ama bu kez o kadar kolay degildi 6-7yil gecti baktik olmuyor tedaviye basladik ilac tedavisi yumurta takibi en son en yusek doz igneyi denedik bu da tahminen 2 yil kadar sürdü ama sonuc alamadik son sans unlu tup bebek uzmanlarindan bir doktorumuza basvurdum bu arada bi 15 kilo verdim haliyle piko kilo yapiyor bogazimida severim onun gaziyla cok umutluydum bu arada tup bebekten once 4 -5 kez kimyasal gebelik yasadim yani tedaviyle yumurta oluşuyor ancak tutunamayip 1 hafta icinde vucuttan atiliyordu. Son care tup bebekti tedaviye basladik ancak doktorumuz daha once dogum yapabildiysen yine hamile kalabilirsin diye hemen yapmak istemedi. O da karindan igne ile yumurta takibi yapti ancak yumurtaliklarimdan ameliyat olsam daha iyi sonuc alabiliriz tup bebege gerek kalmaz diyordu (over drilling ameliyati) bir yada iki yumurta ancak olusuyor ama buyumuyordu malesef yine kimyasal gebelikle sonuçlandı sonraki deneme icin gittigimde yerinde yoktu ve not birakmisti ameliyat olup gelsin

benim icin bu sayfa kapandi dedim cunku nasipse boylede olur nasip degilse ameliyatlada olmaz diye duusundum aa bu arada o ay rahim filmim eksdikti onu cektirdim soylemeden gecemeyecegim velhasil biz vazgectik subat ayiydi artik hayatımızı tek cocugumuza gore planlamaya basladik bende cidden vazgectim cunku surekli test yap o tek cizgiyi gor bunalmistim bir suru yavrusu olan kedilere bile giptayla bakip sukrediyordum bi evladim vardi sonra 2014 ramazan basladi oyle zorlaniyordum ki kizlara bu sene oruc cok zor hayatimda hic bu kadar zorlanmamistim filan diye dert yaniyordum acliktan midem bulaniyordu kizlar sakalastilar yoksa .... Olabilirmiydi aksami zor ettim is yerinde yine umutlanmak istemiyordum aksam eve varir varmaz solugu tuvalette aldim evet sanki silik bi ikinci cizgiydi 5 kez tekrar ettim Allahim 11 yil sonra ikinci çizgi hic olmadığı kadar netti sabah doktora zor attim kendimi eveet bir kese vardi ama o keseyi cok görmüştük biz sakin ol dedi öncekileri biliyorsun temkinli bir sekilde sabirla bekledik cok şükür su an kizim elimi tutuyor Allah herkesin gonlune gore versin ne olur benim yaptigim hatayi yapmamaya çalışın çok hirpalamayin kendinizi gercekten psikoloji cok önemliymiş bana da diyorlardi inanmiyordum kendim bizzat yaşadım su an 7 aylik kizim bazen hala inanamiyorum Allah cok buyuk ama su rahim filminin bu isi tetikledigini düşünüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla buyutelim insallah gonlunuzu ferah tutun her iste bir hayir vardir.