PKO INOFOLİC GLUKOFAJ VE İĞNE TEDAVİSİ

bsbirkin

Oglum abi olacak insallah..
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
3.653
1.162
133
Mrb kızlar pko hastasıyım 5 yaşıda bir oğlum var. 10 aydır 2. çocuk için uğraşıyorum oğlumdada klomen iğne kullandıktan sonraki ay hamile kalmıştım. bu 10 ay içinde 2 kez klomen iğne oldum ama olmadı bu ay 3.kez kullandım ama bu sefer yumurta gelişimi olmadı. Doktorum inofolic ve glukofaj diye ilaçlar verdi bu ay iğne tedavisime başlayalım dedi varmı bnm gibi olanlar

buarada başlığı yanlış yazmışım glukofen ilacın adı 850 mglık

Can

Arkadasim merhaba. Bende pko luyum sendeki gibi yumurtalar klomenle gelismedi igne ile büyüttu dr. Iki saglikli yumurtdan biri ile hamile kaldim normal yolla. Yani igne ile yumurta takibi.
Aa cok sevindim cnm bebegin dogdumu hamilemisin hala

Aa cok sevindim cnm bebegin dogdumu hamilemisin hala
Canim daha cok yeni gecen hafta ogrendim. Simdide endiseler basladi. Sag salim alirim insallah. Zor biz kadınların isi zor. Ama hersey nasip. Unutmayin pko lu hastalar aslinda hamile kalmaya en elverisli grup umudunuzu yitirmeyin.. hersey gonlunuzce olsun

Canim daha cok yeni gecen hafta ogrendim. Simdide endiseler basladi. Sag salim alirim insallah. Zor biz kadınların isi zor. Ama hersey nasip. Unutmayin pko lu hastalar aslinda hamile kalmaya en elverisli grup umudunuzu yitirmeyin.. hersey gonlunuzce olsun
Sag salim kucagina alir hayirla büyütürsun insallah canim

Can

Arkadasim merhaba. Bende pko luyum sendeki gibi yumurtalar klomenle gelismedi igne ile büyüttu dr. Iki saglikli yumurtdan biri ile hamile kaldim normal yolla. Yani igne ile yumurta takibi.
merhaba gebeliğin hayırlı olsun.yavrunuzu sağıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
tedavinizi medicalparktamı gördünüz doktorunuz kim di ve memnun kaldınız mı? biraz cok sordum ama şimdiden cvpladığınız için teşekkürler

Back
X