Pko luların Diyet Günlüğü

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Bu konuyu bir pkolu olarak pkolu arkadaşlarla kilo vermek için açtım. Kilo verme çabasında en sabırlı olması gerekenler bizleriz, yavaş metabolizma, şeker direncimizin yüksek olması, bel çevresinde aşırı toplanan yağlar... Şu an 83 kiloyum 1,63 boyunda 24 yaşındayım. Bu güzel yaşlarımı bu kiloda geçirmek istemiyorum. Dün kendime haftalık beslenme listesi hazırladım ve daha fazla hareket etmeye yürüyüş yapmaya başladım 1 saat.
Pkolu kilo vermek isteyen arkadaşlar beni yalnız bırakmayın. Pazartesi bizim bildirim günümüz olsun.
Başlangıç kilo: 83
Hedef: 65
Şu anki kilo: 83
Son 1 haftada verilen: -
Yapılan spor: 1 saat hafif tempoda yürüyüş.

benimde hipoglisemim var eger dikkat etmesem en kisa zamanda seker hastasi olacagim ;( bende seninle varim en cok dikkat etmesi gerekenlerden biri olarak :)

ben PKO hastası olduğum söylendi bir takım doktorlar tarafından başkalarıda yok dedi kafam karışık bu konuda...bende zor kilo veriyorum çok çabuk kilo alan birisiyim ayrıca tiroid hastasıyım onuda yeni öğrendim...bel bölgemde aşırı yağlanma var inşallah vereceğiz..bende 10 eylülde başladım 4 kilo gitti...inşallah kilo verdikçe daha sağlıklı olacağız...kolay gelsin..ben Canan Karatay hocanın tavsiyelerine uymaya çalışıyorum bu arada:34:

pko çok garip bir hastalık bir doktor oldugunu bır doktor olmadıgını soyluyor hep... Doktorlardan korkar oldum bırılerı bılmıyor sanırım ama hangisi? .. !ama troid düzensizliği de kıloya yatkınlık sağlar... belkı ondandır..

banada yıllarca ılaç kullandırttılar her seferınde kullanmak ıstemedıgımı belırttıgım halde kullanmaya devam ettırdıler.. yıllar sonra karsıma cıkan bır dr bu kadar kullanılmaz sonucu ne olursa olsun bırak dedı... bıraktıgımda baslangıcta düzenli regl olmama ragmen aylarca hıç olmadım. bu sefer olmam ıcn ılac verıldi en son ben dr onerısının dısına cıkarak kendım bıkaktım ve bırdaha bu konuda kım ne verırse versın kullanmayı dusunmuyorum...bir kaç ay sonra duzenlı olmaya basladım ve benı hıc tanımayan bı dr gorundum gayet duzenlı hıcbır sorun yok suan dedı... bu gecmıs demek mı hayır.. doğum yaptıgında gececek ama suan hersey yolunda dedi... fakat kılo vermen gerek kılo verdıkce hersey daha da duzene gırecek dedi.. pkoluların en buyuk derdı kılo sanırım..

şimdi kılo vermelı..

Merhaba hatunlar. .Bende bir pko luyum.. Troidlerimle alakalı sıkıntılarında olduğunu belirtti doktor..
Üstelik karaciğerimde hafif bir yağlanma ve göbek bölgesindeki o çirkin görüntü..
Adet olamama.. Olunsa da geç olma..
İnsülin direncinin ayuka çıkmış olması...
Kilo yu zaten demiyorum bile.. :KK57::KK57::KK57:
Eğer zayıflamak için kullanduğınız herhangi bir yöntem varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim..
Çocuk olayından vazgeçtim artık.. ama sağlığım gidiyor.. :( :mad:

Merhaba arkadaşlar,ben de pkoluyum malesef.28 yaşındayım,bekarım,2 hafta önce 100 kiloyla diyete başladım,şimdi 93 kiloyum.Bende de adet olamama sorunu var bu yüzden yaklaşık 3 yıldır yasmin kullanıyorum.Nasl kilo verdiğime gelince,2 haftadır 1000 kalorilik bi diyet yapıyorum ve her gün değil ama 2 günde bir 1 saatlik spor yapıyorum.Ayrıca her gün kahvaltıda sonra 850 mg.lık Diaformin kullanıyorum.Şimdilik hedefim 85 kilo olmak,daha sonrasında da 70. Normal insanlara göre daha yavaş kilo veriyoruz ama olsun.İşin ucunda hem sağlık hem de bebek var.Herkese başarılar :)

Back
X