PKO luyum,imkansız denilecek bişey oldu :)

ChoCo_LaTTe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
219
0
46
İstanbul
2010 Haziran da Yasmini bıraktım,adetlerim düzensizleşti,kistler tekrar oluştu..Glucophage kullandım,hala düzene girmeyince primolut verdi doktor.yine adet olamadım ve doktora gittiğimde hamilesin dedi,inanamadım.Testler negatif çıkıyordu..Bu arada idrar yolları enf. için Bissürü ilaç kullanmıştım :( Hemen doktor değiştirdim.Kullandığım ilaçların ya hep ya hiç kuralında olduğunu ama yine de içim rahatlasın diye Getam 'a gitmem gerektiğini söyledi.Gittim,Allaha şükür bir risk yok,yine de takip edilmesi gerekiyor.Bebeğim gayet sağlıklı,Şu an 11 hafta 4 günlük teyzeleri.Getam da da beni çok aydınlattılar.Doktorumdan da çok memnunum.Allah ın izniyle 40 haftayı tamamlayacağım.Bu arada benden size tavsiye internetten gereksiz birsürü bilgi okuyup kafanızı karıştırmayın.Rahat olun.Ben öyle yapıyorum :) Çok kafama takılırsa doktoruma soruyorum. Sevgiler..

Bende pko hastası olduğumu öğrendim iki ay önce ve regl son 2 gün ve regl olmuş gibi ağrılarım var ve hiç hamilelik belirtim yok yani yine olmadı darısı bizlerin başına

bende pkoluyum yaklasık 4 yıldır bebek icin ugrasıyorduk 2. tüp bebek tedavisinde tuttu. Cok sanslıymıssınki cok ugrasmamıssın. Allah bebekleri saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin... Senin adına cok sevindim cünkü biz maddi manevi cok yıprandık...

bende pkoluyum yaklasık 4 yıldır bebek icin ugrasıyorduk 2. tüp bebek tedavisinde tuttu. Cok sanslıymıssınki cok ugrasmamıssın. Allah bebekleri saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin... Senin adına cok sevindim cünkü biz maddi manevi cok yıprandık...

Allah sağlık versin ikinize de..İnşallah güzel günlerinizi düşünürsünüz artık :)

Back
X