- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Birumutiste
Arkadaşlar merhaba bu ay 2. Aşılalamı oldum ve bugün adet oldum. Acaba c life karışımını kullanan pkolu hanımlar var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım bilgin için teşekkürlerMerhaba canım. Ben 2 aya yakın bı sure kullandim sonuç alamadim. Üstelik adet bile olamadım. İnşallah sen güzel sonuç alırsın![]()
Umarım olumlu sonuç alırsınız ben daha sipariş vermedim sorayım sonra dedim..Bende yeni kullanmaya başladım henüz bilmiyorum işe yarayıp yaramadığını![]()
Pko ultrason da görünen inci kadar kistler dir. Beliritisi tüylenme,kilo, karın bölgesinin oluşması ve daha birçok bilinmeyen hastalıkları vardır. Yumurtlama yapmıyo ama yardımcı üreme teknikleriyle yumurta çatlatma elde edile biliyor fakat ben hamile kalamadım. Üzmek gibi olmasın ama gebeliğe engel bir rahatsızlık malesef tedavi sonucu olabilmesi yüksek tabiGeçmiş olsun, İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi. Benim bir az alakasız sorum olacak. PCI olduğunuzu nasıl öğrendiniz yani belirtisi nedir? Doktora gidip hangi testi vermek gerekiyor? Bende de var mı acaba düşünmeden edemiyorum
Bende regl sorunu olmuyor, göbeğimden de doktor cihazla bakmıştı sorun yok demişti. Bizde eşimde varikosel var bebek olmuyor, bende de sorun varsa bilelim de daha da uzamasın diye sordum. Yumurtlamaya da bakmışlardı hiç bir şey dememişlerdi. Tüpleri kafama takıyorum, acaba yumurtlama rezervlerim azaldı mı düşünüp duruyorum ((Pko ultrason da görünen inci kadar kistler dir. Beliritisi tüylenme,kilo, karın bölgesinin oluşması ve daha birçok bilinmeyen hastalıkları vardır. Yumurtlama yapmıyo ama yardımcı üreme teknikleriyle yumurta çatlatma elde edile biliyor fakat ben hamile kalamadım. Üzmek gibi olmasın ama gebeliğe engel bir rahatsızlık malesef tedavi sonucu olabilmesi yüksek tabi
İnşallah sorununuz yoktur yumurta rezervi yaş ilerdikçe azalır sorması ayıp yakınız kaç. Rahşm filmi çekildinizmiBende regl sorunu olmuyor, göbeğimden de doktor cihazla bakmıştı sorun yok demişti. Bizde eşimde varikosel var bebek olmuyor, bende de sorun varsa bilelim de daha da uzamasın diye sordum. Yumurtlamaya da bakmışlardı hiç bir şey dememişlerdi. Tüpleri kafama takıyorum, acaba yumurtlama rezervlerim azaldı mı düşünüp duruyorum ((
Hayır, rahim filmi çektirmedim galiba. Aşağıdan bir cihazla bakılmışdı o mu rahim filmi bilmiyorum. Yaşım 29İnşallah sorununuz yoktur yumurta rezervi yaş ilerdikçe azalır sorması ayıp yakınız kaç. Rahşm filmi çekildinizmi
Rahim filmi tüplerin açık olup olmadığına bakılır içeri bir sıvı enjekte ederler. Size bakılan alttan muane oluyoHayır, rahim filmi çektirmedim galiba. Aşağıdan bir cihazla bakılmışdı o mu rahim filmi bilmiyorum. Yaşım 29
Sadece ultrasonla Killa tuyle asla tanı konulamazBende regl sorunu olmuyor, göbeğimden de doktor cihazla bakmıştı sorun yok demişti. Bizde eşimde varikosel var bebek olmuyor, bende de sorun varsa bilelim de daha da uzamasın diye sordum. Yumurtlamaya da bakmışlardı hiç bir şey dememişlerdi. Tüpleri kafama takıyorum, acaba yumurtlama rezervlerim azaldı mı düşünüp duruyorum ((
Önce kan alınıp hormon degerlerinize bakılmalıHayır, rahim filmi çektirmedim galiba. Aşağıdan bir cihazla bakılmışdı o mu rahim filmi bilmiyorum. Yaşım 29
Gidip baktırmak istiyorum aslında eşim çok kafana takıp stress yapıyorsun, korkma diyor. BilemiyorumÖnce kan alınıp hormon degerlerinize bakılmalı
İki doktora gittim hiç bakmadılar ya böyle şeylere... Gidip isterim o zamana.Sadece ultrasonla Killa tuyle asla tanı konulamaz
Fsh lh kan değerlerinin birbiriyle orantisina bakılarak aaa bu şunun su kadar katı...böyle olmamaliydi .polikistik over sendromlusun sen... Denir .
O zaman dursun daha korkuyorum ondanRahim filmi tüplerin açık olup olmadığına bakılır içeri bir sıvı enjekte ederler. Size bakılan alttan muane oluyo
Bende de önce bakmadılar sonra doktora gittim kaç yıl oldu geliyorum gidiyorum dedim size neden hormon testi yapılmadı bende özelde yaptırmıştım dedim bı bakalım dedi sonra yaptirdim.doktora direk hormon testine ne de bı bakalım hiç bakılması diye söyleyin sizİki doktora gittim hiç bakmadılar ya böyle şeylere... Gidip isterim o zamana.
Devlet hastaneleri hormon testi yapıyor mu acabaBende de önce bakmadılar sonra doktora gittim kaç yıl oldu geliyorum gidiyorum dedim size neden hormon testi yapılmadı bende özelde yaptırmıştım dedim bı bakalım dedi sonra yaptirdim.doktora direk hormon testine ne de bı bakalım hiç bakılması diye söyleyin siz
İsterse yapmak zorundasın canım. Tüplerin açık olup olmadığına bakıyorlar önemli. Ama biraz ağrı yapıyo.O zaman dursun daha korkuyorum ondan
Daha onları hiç isteyen olmadı. Zaten varikosel sorununu öğrendikten sonra ben doktora gitmedim hiç.İsterse yapmak zorundasın canım. Tüplerin açık olup olmadığına bakıyorlar önemli. Ama biraz ağrı yapıyo.