Pko olup hamile kalamayanlar ne yapıyorsunuz

Karabulutelif

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
129
23
18
33
Merhaba bayanlar bnde pko hastasıyım 9 aylık evliyim ve hiç korunmadim adetim hep düzensizdi bekarken de hep dogum kontrol hapi ile adet oluyordum 9 ay oldu evleneli evlendiğimden beri doktora gidiyorum sürekli yumurta takibi yapılıyor yine adet olmuyorum tekrar gidiyorum tarlusal veriliyor bu 9 aydır böyle başka bi tedavi olması gerekiyormu yoksa suan için daha erken mi acaba hemen çocuk düşünüyorum yaşım 26 çok korkuyorum çocuğum olmaz diye ve doktorumu degistirmek istiyorum pko hakkında iyi bir doktor arıyorum istanbul avrupa yakasindayim bana onerebileceginiz bir bayan doktor varmı acaba? Bide aşılama yaptırmak istiyorum bi an once ne kadarlık evli olmam gerekiyor acaba uzun oldu k.bkmayin çok teşekkürler simdiden

Soğan suyu içtim ben şuan düzenli adetim. Birde yediklerime dikkat edip kilo almamaya çalışıyorum.

Bende içtim ama sonra bıraktım hamile kalırsam düşük falan olur diye ama bu ay tekrar başlamak istiyorum adetin kaçıncı günü başladınız soğan kürü ne peki hamile kalabildiniz mi acaba ? Bide onerebileceginiz doktor varmı bana? Çok teşekkürler

Bende içtim ama sonra bıraktım hamile kalırsam düşük falan olur diye ama bu ay tekrar başlamak istiyorum adetin kaçıncı günü başladınız soğan kürü ne peki hamile kalabildiniz mi acaba ? Bide onerebileceginiz doktor varmı bana? Çok teşekkürler
İstanbulda değilim. İşe yaradı düzenli adet oluyorum ama bebek henüz yok malesef. ;(

Merhaba. Bende pkoluyum ve tedavi goruyorum.yumurtlama problemi var tabiki.tedavi aşama aşama gidiliyor. Once klomen veriliyor yumurta takibi yapiliyor. Klomen yumurtlamayi saglamak icin. 2-3 ay demeden sonra Eger klomene cvp vermezse yumurtalar daha etkili olan igneye gecilir.bunada hemen yanit vermeyebilir yumurtalar. Bu seferde Her ay dozu yukselterek devam eder gider. Ta ki yumurtlama saglanana kadar. Yumurta istenilen boyuta geldiginde de catlatma ignesi vurulur.tabi klomene cvp verirse yumurtalar igneye gecilmez. Klomenden sonra catlatma ignesi vurulur. Tedavi asamasi genel olarak boyledir.

Merhaba. Bende pkoluyum ve tedavi goruyorum.yumurtlama problemi var tabiki.tedavi aşama aşama gidiliyor. Once klomen veriliyor yumurta takibi yapiliyor. Klomen yumurtlamayi saglamak icin. 2-3 ay demeden sonra Eger klomene cvp vermezse yumurtalar daha etkili olan igneye gecilir.bunada hemen yanit vermeyebilir yumurtalar. Bu seferde Her ay dozu yukselterek devam eder gider. Ta ki yumurtlama saglanana kadar. Yumurta istenilen boyuta geldiginde de catlatma ignesi vurulur.tabi klomene cvp verirse yumurtalar igneye gecilmez. Klomenden sonra catlatma ignesi vurulur. Tedavi asamasi genel olarak boyledir.
Ama bnm Yumurtam 20 mm olmuş geçen hafta cuma gittim bugün için tekrar gel çatlamis mi bakalım demişti gittim yine 3 tane kist oluşmuş nden bana da çatlatma iğnesi yapmıyor acaba bu ay 2 . Kez klomen kullanmıştım yine olmadı kist oluştu başka doktora gitsemmiki acaba

Canım polikistik over denilen sey aslında kist değildir.kist oluşmaz.polikistik over cok sayida küçük küçük yumurtalarin olmasi ve gelismemesi demektir.senin bu dedigin kist baska bisi olmali, polikistigin dışında bisidir belki.ayrica 20 mm olmussa yumurtan cok iyi.gelismis demektir.neden carlatma ignesi vermedi anlamadim.
Ama bnm Yumurtam 20 mm olmuş geçen hafta cuma gittim bugün için tekrar gel çatlamis mi bakalım demişti gittim yine 3 tane kist oluşmuş nden bana da çatlatma iğnesi yapmıyor acaba bu ay 2 . Kez klomen kullanmıştım yine olmadı kist oluştu başka doktora gitsemmiki acaba

Bende
Canım polikistik over denilen sey aslında kist değildir.kist oluşmaz.polikistik over cok sayida küçük küçük yumurtalarin olmasi ve gelismemesi demektir.senin bu dedigin kist baska bisi olmali, polikistigin dışında bisidir belki.ayrica 20 mm olmussa yumurtan cok iyi.gelismis demektir.neden carlatma ignesi vermedi anlamadim.
Bende anlamıyorum degistircem doktorumu beni oyalı yor gibi gelmeye başladı artık sürekli muayeneye çağırıp duruyor bişey olduğu da yok hep aynı şeyler ağrıdan ölüyorum suan salı kontrolum var bakalım bu son gidisim olcak ona

merhaba bende de ayni sorun mevcut bende klomen tedavisi goruyorum. hormon tahlillerimin hepsi normal dedi doktor klomene basladim bi kutu icdim diger gunu kontrle gtigimde yumurta olusmus dedi pazartesi gttm 1 cm dedi persenbe bida gitcem bakalim ne olucak. lutfen sizde yazin paylasin banada fikir verin:(

Arkadaşlar yumurtam catlamiyor adet olamıyorum polikist över dediler bana da inofolic combi kullanıyorum 3 aydır hala hastalanmadim sizce ne yapmaliyim

Arkadaşlar yumurtam catlamiyor adet olamıyorum polikist över dediler bana da inofolic combi kullanıyorum 3 aydır hala hastalanmadim sizce ne yapmaliyim
kilon varsa zayifla bende ilacsiz adet olmuyorum doktra gitip geliyorum ilk ay daga tedavim klomen filen içtum bakalim faydasi olcakmi

Haftaya 22 sinde Zeynep kamil hastanesi ne gidicem muhaneye nasıl parası ilgililer mi polikist över sendorumu var bende adet olamıyorum ve bebek istyoruz

kızlar ben hamile kaldığım ay böğürtlen kökü kaynatıp içmiştik eşimle annemin ısrarıyla bunu da deneyebilirsiniz isterseniz Allahın takdiri

Mrb bendede pkos var 3 haftalık hamileliğim klomen sayesinde düştü doktorum çocuğun olmaz yumurtalıkların çatlamıyo dedi ve ben o süre içinde hamileymişim. İnşallah bu ay tekrar hamile kalabilirim dua etmeyi ihmal etme. Ben pkos için günde 7 inciri 3 orta boy havucu ayrı ayrı 2 bardak temiz suda kaynatıp karıştırıp içtm ve bu yumurtalıklarımı çatlattı

Back
X