Pko olup Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan var mı???

Melom26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2020
1.718
1.039
83
Merhaba ben bu ay 5 gün klomen kullandım dün doktora gittim yumurtam 15 mm büyümüş ve çok fazla yumurta görüyorum dedi pazartesiye kadar büyümesi lazım catlatma iğnesi vuracakmış aynı zamanda pko hastasiyim glukofen içiyorum aynı durumda olan var mı

Merhaba bende pko hastasıyım 5 gün sabah akşam 50 klomen kullandım bakıldı 13. 46 mm 14. Günü gittim 19 mm ulaştı 15. Günü öğleye kadar çatlama iğnesi vurmam söyledi doktor çatlama iğnesi aldım eczaneden sağlık ocağında vururdum eylülün 9 unda

Merhaba bende pko hastasıyım 5 gün sabah akşam 50 klomen kullandım bakıldı 13. 46 mm 14. Günü gittim 19 mm ulaştı 15. Günü öğleye kadar çatlama iğnesi vurmam söyledi doktor çatlama iğnesi aldım eczaneden sağlık ocağında vururdum eylülün 9 unda
Çok iyi canım inşallah hamile kalırsın buradan sevincini paylaşırsın benimle. Hamile kalanları okudukça öyle seviniyorum ki bende pazartesi günü terkar gitcem inşallah büyür catlatma iğnesi olcam mutlaka haberleşelim olur mu

Çok iyi canım inşallah hamile kalırsın buradan sevincini paylaşırsın benimle. Hamile kalanları okudukça öyle seviniyorum ki bende pazartesi günü terkar gitcem inşallah büyür catlatma iğnesi olcam mutlaka haberleşelim olur mu
İnşallah canım mutlaka ulaşır yine haberleşiriz 🤗

Kaç yasindasin canım ne zamandır bebek istiyorsun
Canım benim troid hasimatoyum o yüzden 1.5 yıldır fln öyle korunmuyordum ama illada olsun istemedik yani şimdi düşündük kontrole gittim pko olduğumu ve tedavi olmam gerektiğini öğrendim öyle süreç başladı 2.5 yıldır evliyim 28 yaşındayım senin nasıl süreç

Canım benim troid hasimatoyum o yüzden 1.5 yıldır fln öyle korunmuyordum ama illada olsun istemedik yani şimdi düşündük kontrole gittim pko olduğumu ve tedavi olmam gerektiğini öğrendim öyle süreç başladı 2.5 yıldır evliyim 28 yaşındayım senin nasıl süreç
Hormon testimde tiroid yüksek çıktı dahiluyeye git detaylı baktır dedi gittigimde abartacak kadar yüksek değil ama bebek istiyosan ilaç vericem yarım iç ac karnına dedi bende 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim 4 ay önce pko olduğumu öğrendim adetlerimçok düzensizdi glukofen verdi ilk defa bu ay düzenli adet gördüm klomen kullandım 5 gün 15mm yumurtam var pazartesi tekrar gitcem

Canim bugün yumurtam 21 mm olmuş catlatma iğnesi yaptı bakalım artık beklemedeyim
Merhaba inşallah güzel haberler alırsın tez vakitte. Ben de pcos hastasiyim aylarca adet goremedigim zamanlar oluyor :( doğal olarak çocukta olmuyor 2.5 yıl önce kendiliğinden hamile kaldım ama dış gebelik oldu :( ozaman dan bu zamana korunmuyoruz ama olmuyor bu yüzden dr. Gittik 23 gün klomen kullandım bunun sonucundaysa sadece 1 yumurtam 20 mm ulasabildi ve geçtiğimiz persembe yani 10 unda çatlama iğnesi oldm 12 sinde de ilk aşılama yapıldı.. bugün 4. Gün çok umutsuzm ama yine de bilinmezlik olduğu için heyecanda oluyor ister istemez. Çok zor sureclermis allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah arkadaşlar 🙏

Merhaba kizlar insallah tez zamanda güzel haberler aliriz hepimiz. Bende PKOluyum 2 senedir deniyoruz olmuyo. Klomen ile bir kere hamile kaldim ondada düsük yasadim. Bu ay son kez deniycez dedi doktorum. Gecen cuma yani ayin 11inde catlatma ignesi vuruldum. 2 tane yumurtam vardi. Simdide beklemedeyim. Cok zor gunler gecmiyo. Sancim var ve kasiklarim agriyo. Gögus uclarim baya hassas oldu. Sizde nasil geçiyor ?

Merhaba kizlar insallah tez zamanda güzel haberler aliriz hepimiz. Bende PKOluyum 2 senedir deniyoruz olmuyo. Klomen ile bir kere hamile kaldim ondada düsük yasadim. Bu ay son kez deniycez dedi doktorum. Gecen cuma yani ayin 11inde catlatma ignesi vuruldum. 2 tane yumurtam vardi. Simdide beklemedeyim. Cok zor gunler gecmiyo. Sancim var ve kasiklarim agriyo. Gögus uclarim baya hassas oldu. Sizde nasil geçiyor ?
Klomen 5gün günde 1 defamı ictnz

Back
X