Pko olup Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan var mı???

Gozun aydin cancan cok sevindim 😍😍😍 allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah ❤️❤️❤️ Nasilsin nasil gidiyor peki ?
Aminnn Allah razı olsun çok şükür güzel gidiyor yarın kese için çağırdı doktor inşallah keseyi kalp atışını da duyarız ❤❤🥰

Canım merhabaa senin adına çok sevindim ❤️sende klomen felan kullanmıştın demi klomenle mi hamile kaldın yada başka bi tedavmi uygulandı
Merhaba teşekkür ederim ever klomen catlatma iğnesi kullandım 3 kere olmadı malesef i dernekten macun aldım c life adı çok şükür 2. Ayımda hamile kaldım ❤🥰

Merhaba teşekkür ederim ever klomen catlatma iğnesi kullandım 3 kere olmadı malesef i dernekten macun aldım c life adı çok şükür 2. Ayımda hamile kaldım ❤🥰
Ayy ne güzel çok sevindim canım beniim 😍 bende de yumurtalıklarda büyüme sorunh var 😔🤦🏻‍♀️ Bu ay olmazsa bide ben denesem bu c life çok duymaya başladım

Ayy ne güzel çok sevindim canım beniim 😍 bende de yumurtalıklarda büyüme sorunh var 😔🤦🏻‍♀️ Bu ay olmazsa bide ben denesem bu c life çok duymaya başladım
Inşallah sana da şifa olur ben çok araştırdım almadan önce hatta hemen hamile kalanlar şaka gibi gelirdi çok şükür bana nasip oldu sana da olsun ❤❤

Inşallah sana da şifa olur ben çok araştırdım almadan önce hatta hemen hamile kalanlar şaka gibi gelirdi çok şükür bana nasip oldu sana da olsun ❤❤
İnşallah kuzuuuım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️

Back
X