• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko sebebiyle diabet hastası olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi biv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biv

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
626
1
296
53
İstanbul
arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım.hastalık derecem ilerlediği için şuan diabet hastasıda oldum.gittiğim doktorlardan biri insülin olmamı söylemişti.diğer gittiğim doktorda şuan gerek yok dedi ilaçla kontrol altına alalım dedi.şuan şeker ilaçları alıyorum ve bu ay tüp bebek tedavisine başlıcaz.hem diabetli olup hemde hamile kalmak beni bayağı korkutuyor.aranızda benim durumumda olan varmı .ayrıca şeker hastası olamak tüp bebekte başarı oranını düşürürmü.

vallahi bende polikistik overden dolayı 3 aydır adet olamıyordum doktor bana şeker hapı verdi ve adet olabildim ama bana diyabetlisin filan demedi bende haziranda tüp bebek tedavisine başlıycam yani o zamana kadar kullanıcam bakalım hayırlısı.

Ben de 4 negatif tup denemesinden sonra pko olmusum.Daha once yoktu.Bunu ilk tespit eden de Bahceci klinigi oldu.Bana seker hapi 3 vitamin ve antioksidan verdi.Iki ay kullandim.Bu seker hapi biraz kilo vermemi kolaylastirdi.Simdi embryolar olustu, transfer olmadi henuz.Seker hapi kullanmamin yunurtalarima faydasi oldu sanirim.

peki sen detaylı bilgi edindin mi bu durumda biz bu şeker haplarını ne zamana kadar kullanacakmışsın .ben çok detaylı bilgi edinmedim banada aynı ilaçalr verildi.ben alman hastanesine gidiyorum senin doktorun kim

Back
X