PKO "su olup tüp bebekle Hamile kalanlar :)))

SON çare tüpbebek deyip pko'lu olanlara destek..

Herkese kocaman selamlarr çok kisa hikayemiözetliyeyim sizlere 1.5yildir evliyiz hemdnçocuk düsündüğümüz için eşimde bende rahatsizlarimizin erken farkina vardik gectigimizagustos ayinda pkooldugumu oğrendim eşimdede sperm hareketsizliği mevcut ilaçlarla doğalyolla deneyelim derken kasim ayina geldik bu arada adet düzensizligim var sadece 2 ay1.5ay nadirende normal gününde görüyorum adet döngümü kasim ayinda aşılama icin karar verdik iğneler ilaçlar gayet sağlikli 22 mm ulaşmişyumurtalar elde edildi eşimin sperm tahlilidegayetiyiydiama olmadi:((( buay bizim ricamizdoktor onayi ilebirliktetüp bebeğe kararverdik acibademde şahinbeyle birlikte kendi doktorumuzgözetimindebaşladik igneve kontrol amasindayiz yarin3.kontrolum varhaftaya yumoşlar toplanicakher sey yine yolunda ilerliyor çok sayida büyüyen yumurta var massallah ama bi aksilik olumsuzluk olmaz inss esimde bende 24 yaşindayiz herkes çok erken desede şu1.5 yilda ömrümüzden ömür gitti sürekli umutlanma sürekli negatig testler ve sürekli hayalkirikligi çevremiz hiçbaskı yapmamasina rağmen yakinlardan çevreden gelen hamilelik haberleri ve yine yıkım inş allahimbu ay yüzümüze güler beklemek çok zor sabretmek çokzor yaşayan bilirdiye boşuna denmemiş lütfen aynidurumdaolanlardan bir destek bekliyorum bizede elversinler iyi haberlere çok ihtiyacimiz var bu arada bursaliyim dipnoteklenek istedim belkidoktorumuzda ayniolanlar vardir diye sonolarak allah çocuk isteyennnn herkese nasip etsin düşmanina bile yaşatnasin ;))))))))

Back