Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sizde mi pko sunuz ? Bu rahim dinlendirme işlemi kişiye göre değişiyor sanırım doktor için ve süreç için nelere dikkat etmem lazım sizin başınızdan geçti miTüp bebekte bizi yani pco luları avantajlı görmekte doktorlar. En sevdiğimiz hastalar diye tabir ederler genelde. Yumurta sıkıntımız olmadığı için. Ama çok fazla yumurta olması hepsinin kaliteli olduğu anlamına gelmiyor ama şansı arttırır. Eşinizde sperm sorunu yoksa çok fazla bi sıkıntı çıkmıyor tedavide. Birde pco da taze transfer yapmıyolar rahim dinlendirme yapılarak ilerliyor süreç birwz sabır istiyor.
Aynen bende pkoyum. İlaç ve aşılama tedavileri bende işe yaramadı. Ocakta opu işlemi oldum. 17 yumurta toplandı 5. Güne kalan 2 embriyo oldu. Transferi taze yapmıyoruz dedi pco da doktorum. 2. Adette transfer hazırlığı için gelin dedi. Bende şuan 2. Adeti bekliyorum heyecanlaMerhaba sizde mi pko sunuz ? Bu rahim dinlendirme işlemi kişiye göre değişiyor sanırım doktor için ve süreç için nelere dikkat etmem lazım sizin başınızdan geçti mi
Ya inşallah olur umutla okudum yazini sana dua ediyorum rabbim duysun. Şimdi ben klomen gfemera golanlf ile çeşitli zamanlarda yumurta büyütme denedik ama dirençli yumurtalarım büyümeye böyle olunca aşılama filan da düşünmedim kendimi toparlayip tüp bebek dedim .ama öyle bir yerdeyiz ki bizim hayallerimiz onların ticareti o yüzden bilgili gitmek istiyorum .Aynen bende pkoyum. İlaç ve aşılama tedavileri bende işe yaramadı. Ocakta opu işlemi oldum. 17 yumurta toplandı 5. Güne kalan 2 embriyo oldu. Transferi taze yapmıyoruz dedi pco da doktorum. 2. Adette transfer hazırlığı için gelin dedi. Bende şuan 2. Adeti bekliyorum heyecanla
Allah razı olsun canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hayallerimiz gerçek olsun. Evet fazla yumurta olduğu için birbirlerini baskılıyolar o yüzden dominant yumurta gelişmiyo.bende boşu boşuna oyalandım 1sene. Yeni yıl itibariyle fiyatlar dahada katlandı. Allah doktorların elinde oyuncak etmesin. Rastgelsin tedaviniz doktorunuzYa inşallah olur umutla okudum yazini sana dua ediyorum rabbim duysun. Şimdi ben klomen gfemera golanlf ile çeşitli zamanlarda yumurta büyütme denedik ama dirençli yumurtalarım büyümeye böyle olunca aşılama filan da düşünmedim kendimi toparlayip tüp bebek dedim .ama öyle bir yerdeyiz ki bizim hayallerimiz onların ticareti o yüzden bilgili gitmek istiyorum .
Allah razı olsun canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hayallerimiz gerçek olsun. Evet fazla yumurta olduğu için birbirlerini baskılıyolar o yüzden dominant yumurta gelişmiyo.bende boşu boşuna oyalandım 1sene. Yeni yıl itibariyle fiyatlar dahada katlandı. Allah doktorların elinde oyuncak etmesin. Rastgelsin tedaviniz.Ya inşallah olur umutla okudum yazini sana dua ediyorum rabbim duysun. Şimdi ben klomen gfemera golanlf ile çeşitli zamanlarda yumurta büyütme denedik ama dirençli yumurtalarım büyümeye böyle olunca aşılama filan da düşünmedim kendimi toparlayip tüp bebek dedim .ama öyle bir yerdeyiz ki bizim hayallerimiz onların ticareti o yüzden bilgili gitmek istiyorum .
Benim 5. Yılım 2 aydır yumurta büyütme çatlatma için gidiyoruz büyümedi yine birde 40 kilo verdim yine de inat benim gibi yumurtalarAllah razı olsun canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hayallerimiz gerçek olsun. Evet fazla yumurta olduğu için birbirlerini baskılıyolar o yüzden dominant yumurta gelişmiyo.bende boşu boşuna oyalandım 1sene. Yeni yıl itibariyle fiyatlar dahada katlandı. Allah doktorların elinde oyuncak etmesin. Rastgelsin tedaviniz.
Valla maddi manevi zor ve yorucu bir süreç. Tavsiyem eşinle birlikte sessiz sedasız bu süreci yürütmeniz. Etraf ne kadar bilirse o kadar üzerindeki baskıda artıyor. Oldu mu olmadı mı. Olmayınca tekrar tekrar anlatmak seni üzüyor. Hiçbirşey olmamış gibi hayatınıza devam ederken extra hastaneye gidip gelin sanki gezmeye gidiyormuşsunuz gibi hem sen stres olmassın hemde gerekli gereksiz soran eden olmaz. Bizde hastaneye 22 bin ödedik ilaçlar vs 15 bin tuttu. Transfer döneminde ki ilaç durumu ne olacak hiç bilmiyorum. En azından transferi beklerken ilk etapta harcadığımızın borcunu ödüyoruz. Bakalım ya Allah büyük emeklerimizi ziyan etmesin inşallah. Bu arada iyi kilo vermişsin bende bi 10 kilo verebilseydim iyiydi kilo konusu acayip sıkıntı yaBenim 5. Yılım 2 aydır yumurta büyütme çatlatma için gidiyoruz büyümedi yine birde 40 kilo verdim yine de inat benim gibi yumurtalarvalla şuan git gel aylık 3 bin gidiyor tüp bebek burda 22 den başlıyor gonalf desen almış başını gidiyor bakalım neler yaşamak var kaderde benim ilk ve heyecan fazla bu süreçte kimse ile de görüşmek istemiyorum misafir anne baba kimseyi görmek istemiyorum bu yüzden eşim bu süreci yönetecek kapasite de olacak mı benim için önemli olan bu onyuzden sürece cesaret edemiyorum bile
Ben 98 kilo ile tüp mide oldum siz hangi ilde nerdesinizValla maddi manevi zor ve yorucu bir süreç. Tavsiyem eşinle birlikte sessiz sedasız bu süreci yürütmeniz. Etraf ne kadar bilirse o kadar üzerindeki baskıda artıyor. Oldu mu olmadı mı. Olmayınca tekrar tekrar anlatmak seni üzüyor. Hiçbirşey olmamış gibi hayatınıza devam ederken extra hastaneye gidip gelin sanki gezmeye gidiyormuşsunuz gibi hem sen stres olmassın hemde gerekli gereksiz soran eden olmaz. Bizde hastaneye 22 bin ödedik ilaçlar vs 15 bin tuttu. Transfer döneminde ki ilaç durumu ne olacak hiç bilmiyorum. En azından transferi beklerken ilk etapta harcadığımızın borcunu ödüyoruz. Bakalım ya Allah büyük emeklerimizi ziyan etmesin inşallah. Bu arada iyi kilo vermişsin bende bi 10 kilo verebilseydim iyiydi kilo konusu acayip sıkıntı ya
İstanbulBen 98 kilo ile tüp mide oldum siz hangi ilde nerdesiniz
Merhaba, şuan tüp bebek tedavisindeyim mart sonu yada nisan başı gibi transferim olacak inşallahPko tüp bebek süreci nedir neleri bilmem nelere dikkat etmem gerekmekte yardımcı olur musunuz ? Süreç nasıl başlayıp nasıl devam etmekte ?
Çok tşk ederim süreç nasıl geçti ağrınız çok oldu mu bu süreçte doktor kararını nasıl veriniz vere en önemlisi bekleyiş nasıl gidiyorMerhaba, şuan tüp bebek tedavisindeyim mart sonu yada nisan başı gibi transferim olacak inşallahpkos var bende de klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım fakan beta hcg artmadı ondan sonra bir kaç kez daha denedik ama olmadı bizde eşim ile tüp bebeğe karar verdik. 26 ocakda tüp bebek ilaçlarımı aldım ve kullandım bir sürü yumurtam olduğu için aşırı karın ağrısı ve şişlik hissettim 6 şubatta opu oldu 25 tane topladı 17 tanesi döllendi 7 tanesi donduruldu ama bir sürü yumurtam olduğu ve onları atmam gerektiği için ilk adette değil ikinci adette transferim olacak inşallah
ilk adeti 16 şubatta oldum şimdi de doğum kontrol hapı kullanıyorum ikinci adetten gideceğim ve transfer için gün verecek. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz. Umarım anlattıklarım yardımcı olmuştur
![]()
Canım bende pcoluyum esimde sıkıntı yoktu bizde soyl anlatım bana doktorum ne kilo al ne ver dedi bu surecte ilaçlar biraz aldırıyor ben aldım biraz. Yumurta buyutuluyor bende 19 tane toplandı hepsi olgun çıktı hepsi dollendi ama 9 tanesi 5.gun 1 kalite olarak donduruldu 2 ay aradan sonra transfer olduPko tüp bebek süreci nedir neleri bilmem nelere dikkat etmem gerekmekte yardımcı olur musunuz ? Süreç nasıl başlayıp nasıl devam etmekte ?
Benim yumurtalarım büyüdüğünde biraz şişlik ve karın ağrısı oldu çok yumurtam olduğu için ama dayanılmayacak kadar değildi şükürler olsun. Ben normalde İstanbulda yaşamıyorum eşim göreve gitti bende istanbula ailemin yanına geldim o yüzden istanbulda bir doktor seçmem gerekiyordu. Evime yakın olan ve hastaneyi de beğendiğim için Medicalpark pendik’i seçtim. Doktoru da araştırdım doktorda başarılı bir doktordu. Tabi öenmli olan kaderimizde olması. Bekleyiş heyecanlı aklıma gelince heyecanlanıyorum ama bu süreçte arkadaşlarımı. Hiç birinden destek görmedim ve hepsinden uzaklaştım. Eşimde olmadığı için yalnızlık çekiyorum. Bir an önce adet olmayı bekliyorum sonra transfer sürecin başkayacak inşallahÇok tşk ederim süreç nasıl geçti ağrınız çok oldu mu bu süreçte doktor kararını nasıl veriniz vere en önemlisi bekleyiş nasıl gidiyor
Merhaba tuttu mu acabaMerhaba, şuan tüp bebek tedavisindeyim mart sonu yada nisan başı gibi transferim olacak inşallahpkos var bende de klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım fakan beta hcg artmadı ondan sonra bir kaç kez daha denedik ama olmadı bizde eşim ile tüp bebeğe karar verdik. 26 ocakda tüp bebek ilaçlarımı aldım ve kullandım bir sürü yumurtam olduğu için aşırı karın ağrısı ve şişlik hissettim 6 şubatta opu oldu 25 tane topladı 17 tanesi döllendi 7 tanesi donduruldu ama bir sürü yumurtam olduğu ve onları atmam gerektiği için ilk adette değil ikinci adette transferim olacak inşallah
ilk adeti 16 şubatta oldum şimdi de doğum kontrol hapı kullanıyorum ikinci adetten gideceğim ve transfer için gün verecek. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz. Umarım anlattıklarım yardımcı olmuştur
![]()
Evet şu an hamileyim şükürler olsunMerhaba tuttu mu acaba