pko ve bebek sahibi olamayanlar hangi doktora gittiniz? nereyi tavsiye edersiniz.

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
pko ve bebek sahibi olamayanlar hangi doktora gittiniz? nereyi tavsiye edersiniz. özellikle avrupa yakasında.

kayseride olsan tavsiyem olurdu
ama tek tavsiyem güvendigin dr git allah kolaylık versin

bi kez doktora gittim. 15 aydır fln çocuk olmuyor. artık tedavi olmam lazım. gittiğim o doktor iyiydi ama hem hastanesinden ayrılmış hem de o hastane uzak bana. o yüzden bi türlü tedaviye başlayamadım zaten. çalışıorum yoğunum yakınlarda iyi bir hastane arıyorum.

Canım tam olarak nerede oturuyorsun bilmiyorum ama eğer bebeğin olmuyorsa sana tavsiye edebileceğim tek doktor Beylikdüzü Medicana Dr.Selman Laçin derim. Benim 6 yıldır bebeğim olmuyordu. 2 defa tüp bebek denedim tutmadı. En son üçüncü tüp bebeği yaptırıcakken Selman beyi duydum. Eşimle gitti. 2 defa olumsuz olduğu için histeroskopi yapılması gerektiğini söyledi.2 gün sonra operasyon oldum. Adet olup üçüncüye başlıyacaktım ama yüce yaradanım bana bebeğimi gönderdi. Şuan 6 aylık hamileyim. Sana tek tavsiye edeceğim doktordur.Çünkü ben çok doktor dolaştım. Hepsi para için konuşuyorlar. Allahım bir an önce isteyen herkese bebişlerini göndersin.

tebrik ederim.

ya ben hiç tedaviye başlamadım. erkek doktor da rahat edemem. kadınlarda bile geriliorum. kaç ay oldu gitmedim doktora hala. avcılar civarındayım birde.

Öyle düşünme canım. Alışıyorsun.Sonuçta herşey bebeğimiz için. Bende hiç başlamadan önce senin gibi düşünüyorum. Ama sonra kendi kendime doktorun kadını erkeği olmaz dedim. Selman bey çok ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. Ama birde şu var. Aynı yerde yani tüp bebek bölümünde Selman beyin eşi Aysun hanım var. İstersen bir git görüş.Sgk ile anlaşması var ama genede muayene ücreti 90 lira sanırım.

ücret çokmuş ya yarına avcılar medicana da seçil hanıma randevu aldım. ona bi bakayım. memnun kalmazsam başka yere giderim. ben tıbbi bilgisini önemsiyorum aslında. her doktorun uzman olduğu ayrı bi alan var bence. kimi iyi doğum yaptırır ama bebek tedavisiyle ilgili pek kendini geliştirmemiş olabilir. o yüzden bununla ilgili olarak tedavi görmüş ve doktor tavsiyesi olanlara ihtiyacım var. özellikle de pko lu olup doktorundan memnun olanlar lazım bana ..

pko ve bebek sahibi olamayanlar hangi doktora gittiniz? nereyi tavsiye edersiniz. özellikle avrupa yakasında.

cnm bende ankarada olsaydın tavsiye ederdim ama ist. ki arkadaşalr yardım eder inşallah
bende pkocluym 8 yılın sonunda ilk tüp bebek denemem tuttu maşallahhh
rabim sanada kolaylık versin en kısa zamnda melegini göndersin sanaaaa

Merhaba, sitede ankarada çocuk sahibi olmak için tanıdığınız iyi bir doktor oldugundan bahsetmissiniz. ben ankarada yaşıyorum ama burda çok çevrem olmadığından hangi doktora gitmeliyim bir fikrim yok. çocuk sahibi olmak için iyi bir doktor tavsiyeniz var mı acaba?
teşekkür ederim şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…