Pko ve hamilelik

vivid90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
54
39
3
35
Bende senelerdir pko var ve hep dogum kontrol hapi kullanmak zorunda kaldim,doktorum gebelik dusunene kadar kullanacaksin dedi,gebelik dusunmeye basladigimizda biraktim ve 3 ay sonra hamile kaldim,cok korkuyordum acaba pko var diye normal yolla hamile kalamayacak miyim diye ama hep takip halinde oldugum icin bir sorun olmadi,hamileligim malesef devam etmedi bos gebelik nedeniyle kurtaj olmak zorunda kaldim ama sonucta pko demek her zaman sorun olacak demek degilmis onu ogrendim en azindan

Merhaba canım. Bende pko hastasıyım. Ama bizim gibi olup doğal yolla hamile kalan çok insan var. Allah isterse herşey olur. Kaç yıllık evlisiniz

Merhaba canım. Bende pko hastasıyım. Ama bizim gibi olup doğal yolla hamile kalan çok insan var. Allah isterse herşey olur. Kaç yıllık evlisiniz
Evet Allah verir Allah alir en dogrusunu o bilirBen 3 bucuk yillik evliyim yeni yeni bebek dusunmeye baslamistik hayirlisi artik diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…