Pko ve tsh

lolita555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
7.525
5.469
198
Hocam merhabalar.bende polikistik over sendromu war.kizligimdan beri.4yillik evliyim.ilacsiz regl olamiyorum.evlendikten sonra 1sene yasmin kullandim acaba onunda olumsuz etkisi olmusmudur?adeti duzenledi ama birakinca gene ayni.birde tsh 3.21 cikti.tup bebek yapmak istiyoruz bu deger tup bebege engel mi???once dusurmek mi lazim??e2 de 30 cikti

Üzerinden çok zaman geçmiş ama şimdi ben de sizin geçtiğiniz yollardan geçiyorum. Tsh için bir şey yaptınız mı gebelik öncesi? Benim de 3,5 çıktı ve doktor sorun olmaz dedi. Kafama takıldı yine de.

Nasil sorun olmazmis ben tsh ilaci kullaniom uzun zamandir cnm.halada kullaniyom ara vermeden.en iyi ben anlarim seni sorularin warsa yanitlarim.tsh hormonu cok onemli ozellikle bebek istiyorsan.hatta istemiosan bile cok yuksek olmamali

Anti tg 11,4
Anti tpo 7,6 çıktı doktor da gebeliğe engel olmaz bu değerlerle tsh 4 bile olsa sorun yok gebe kalırsan kontrole gel dedi. Endokrin uzmanıydı bu doktor kadın doğumcu değil.
Size ilacı hangi doktor başlattı? Değerleriniz nasıldı? Teşhis neydi?

Dediklerin ne tahlili ?bilemedim.bana once kadin dogumcu sorada endokrin verdi tsh ilacini.yuksek olmucak.hele gebelik istiosan asla olmucak.2 ve alti olucak.bende polikistik over var cnm.tsh degerim 3un uzeriydi

Dediklerin ne tahlili ?bilemedim.bana once kadin dogumcu sorada endokrin verdi tsh ilacini.yuksek olmucak.hele gebelik istiosan asla olmucak.2 ve alti olucak.bende polikistik over var cnm.tsh degerim 3un uzeriydi

Aynıları bende de var :) dozunu kim ayarlıyo senin ilaçların? Ne kadarlık kullanıyosun? Tedaviden ne kadar önce başladın?

Aynıları bende de var :) dozunu kim ayarlıyo senin ilaçların? Ne kadarlık kullanıyosun? Tedaviden ne kadar önce başladın?

Dozunu endokrin uzmani ayarlar cnm.hormona bakanbo.tahlile bakar yetmemisse dusurmeye daha yuksek doz ilac verir.ben bayadir iciyorum vala tsh ilacini cnm.2016dan beri nerdeyse

Siz diyodum sen demeye başladım :)

Benim transfer yapıldı sonuç beklerken gitsem mi yoksa artık sonucu bekleyip sonra mı gitsem bilemedim... birkaç güne belli olacak zaten.
Endokrin uzmanı da dahiliyeci de sorun yok demişti. Haşimato yokmuş gebeliğe engel değilmiş falan...

Transfer derken?tup bebekmi yaptirdiniz??

Evet. C.tesi transfer oldu. Tutmadı gibi bi his var içimde bi yanım olmazsa olmaz yine deneriz diyo diğer yanım yıkılacak gibi negatif sonuçta. Çok garip hissediyorum. Sizin tüp bebek süreciniz nasıldı? Kaç embriyo oldu? Kaçıncı güne geldiler? Kaliteleri nasıldı? Ne tavsiye edersiniz bizlere? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…