#Pkolu olup klomenle kaçıncı ayda hamile kaldiniz

DoGaM35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
143
105
53
33
Merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen içmeye basladim adetimin 4.günü basladim ilaç pazartesi bitti 10.da yani cumartesi günü ovulasyon testi aldim onu yapicam çatlama iğnesi olmadan yumurtası klomenle büyüyüp çatlayan hamile kalan varmi rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen içmeye basladim adetimin 4.günü basladim ilaç pazartesi bitti 10.da yani cumartesi günü ovulasyon testi aldim onu yapicam çatlama iğnesi olmadan yumurtası klomenle büyüyüp çatlayan hamile kalan varmi rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben de forumda bunu aradım bulamadım bir türlü canım.. klomsn kullandım sonra iğne falan vermedi doktor yumurtlama belirtisi de yaşamadım korkuyorum acaba çatlamamış.mıdır diye

Cnm ovulasyon testi al benim gibi belki işine yarar benim ovulasyon takvim tuttuğum icin daha var pazara gelior 3.4aydir düzenli regl görüyorum ondan oncesi hep düzensiz ovulasyon ise yarayacakmi bilmiyorum bende ilk defa kullanıcam dün 1tane denemek amaclı yaptim 2.ci çizgi silik cikti yumurtam catlicakmi kendiliğinden bende bilmiyorum ovulasyon söyleyecek insallah ise yarar bende sana yardimci olabilirim Senin neyin var düzenimi adetlerin yumurtlama icin adet düzenli olması cok önemliymiş benim doktorum klomen verdi tatile çıkmış bende başka doktora gitmek istemedim ovulasyon testi aldim bakalim ne olacak

Back
X