Pko'lular hamilelikte hangi aşamalardan geçtiniz ?

kllnlmyr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
27
14
18
Kızlar Polikistik over sendromu olduğunu öğrendim. 1 yıldır bebek düşünüyoruz ama olmadı. Şuan için doktor hiç bir ilaç yazmadı adet olmamı bekleyeceğiz. Siz bu aşamada ne gibi ilaçlar kullandınız fikir verir misiniz ?

Ben öğrendikten sonra doktorum gynositol kullanmamı önerdi. Yumurta kalitesini arttırıyormuş. 20 gün kullandım. O bittikten sonra çatlatma iğnesi oldum. Çok şükür tuttu.
Eğer tutmasaydı sonraki ay adetin 3. Günü gibi klomen kullanacaktım ve yine çatlatma iğnesi yapılacaktı

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.Adet gününü beklemenizi söylemiş miydi size de en son 7 mayıs adet olmustum 60 gündür adet olamıyorum söktürücü verecekti suan adet dönemindesin bebek olusumu olursa zararlı olur gibisinden biseyler söyledi hiç bi ilaç vermedi. Bayram sonuna kadar bekle olmazsan eşinin sperm sonucu ile gel öyle vereyim adet söktürücü dedi adet olursan da ikinci veya üçüncü günü gel dedi tekrar hormon testi yapacakmış

Amiiin Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah

Ben adetim bittikten sonra gittiğim için klomen için geç kaldık tutmaz adet olursan o zaman başlarız demişti. Ama yine de o ayı komple atlamak istemedi ve yumurtalık takibi yaptık. Aslında sadece 2 kez gittim. 2. Gidişimde çatlatma iğnesi vurdu.

60 gün uzun bir süre. Yumurtlama döneminde olduğunuzu gördüyse belki ondan vermemiştir. Yine de bayram sonrası önlem amaçlı beta hcg testi sonrası adet söktürücü kullanmanızı söyler sanırım.

Belki de canım cevabın için teşekkür ederim

merhabalar öncelikle hayırlı olsun, Allah kucağınıza sağ Salim almayı nasip etsin inşallah Ben de gynositol 60 saşe aldım yarın başlayacağım kısmetse. Günde kaç adet kullandınız?

merhabalar öncelikle hayırlı olsun, Allah kucağınıza sağ Salim almayı nasip etsin inşallah Ben de gynositol 60 saşe aldım yarın başlayacağım kısmetse. Günde kaç adet kullandınız?
Amiin inşallah çok teşekkür ederim
Ben günde 1 adet kullanıyordum. Psikolojik mi bilmiyorum ama çok işe yaradığına inanıyorum. İnşallah siz de pozitif sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…