Gebeliğe Hazırlık Pkolular ovulasyon testi kullandınız mı? İşe yaradı mı??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birumutiste

Herşey güzel olacak. 🌸
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
479
465
53
27
Merhaba hanımlar pko olup ovulasyon testi ile hamile kalanlar var mı. Bilgilendirirseniz sevinirim. Bu ay sipariş verdim bi kaç güne gelir inşllah..

Gebelik olan topik sayfalrında kullanan çok kişi var gebeliğe hazırlık sayfasndan takip ederbilirisn canım😊

Merhaba hanımlar pko olup ovulasyon testi ile hamile kalanlar var mı. Bilgilendirirseniz sevinirim. Bu ay sipariş verdim bi kaç güne gelir inşllah..
Ben kullandm canim. Hatta iyi ki kullanmisim. Gununu kaciracaktm yoksa.6 ay boyunca telefon uygulamasi ile denedm
Bi seye yaramadi. Son ay bunu yaoacagim dedim ve o ay hamile kaldm. Keisnlikle test ile takip et. Ben ebru ceylandan almstm. Cok memnun kaldm

Ben kullandm canim. Hatta iyi ki kullanmisim. Gununu kaciracaktm yoksa.6 ay boyunca telefon uygulamasi ile denedm
Bi seye yaramadi. Son ay bunu yaoacagim dedim ve o ay hamile kaldm. Keisnlikle test ile takip et. Ben ebru ceylandan almstm. Cok memnun kaldm
Canım benim hayırlı olsun iki aşılama oldum birini martta oldum ve tutmadı malesef psikolojim bozuldu artık bide bunu deniyyim dedim. İnşallah işe yarar 😒

Back
X