Pko'lulara bir müjdede benden HAMİLEYİİMM :)

Hayat87, tebrik ederim arkadaşım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, senin yaşadığın tüm PKO lu arkadaşlara umut olsun, herşey Allah tan geliyor işte, O ol deyince oluyor...

bende tebrik ederim canım pcolu olarak..
sizleri gördükçe umudumuzu kaybetmioruz...

canım tebrikler.bende pko hastasıydım.4 sene korunmadık bebeğimiz olmadı en sonunda gittiğim dr rahim filmi istedi hemen arkasından hamile kaldım.2 ay var doğum ainşallah.herşey vesile.rahim filmide öyle rabbim ne zaman isterse o zaman olur.lülfen kimse ümidni kaybetmesin.mutlaka zamanı vardır.rabbim dileyen isteyen herkeze versin inşallah.
seninde kucağına almayı nasip etsin allahım.

:nazar:gözünaydin cnm bende pco hastasiyim ikinci cocuk icin ugrasiyorum ins hamileligin sorunsuz gecer kucagina alirsin darisi tüm isteyenlerin basina :emir_bebek:

gözün aydın cnm bende pcolu olarakkk tedavide 2inci ayımda müjdeli haberi aldımm keseyı gördük bgn allahım tüm isteyenlere nasip etsiinn ama kızlar doktora gidinn ben seropheneyle kaldım

cnm tebrıkler ben okadar uzak kalmısımkı en son senı nişanlı bılıyordum ne zaman evlendınde anne oluyosun kız bu ne hız :)

ayy canim benim tebrik ederim.. artik sende fotograflarini eklersin gobüsüyünn =)
en guzel gunlerini hamileliginde gecirmen dilegiyle canim :asigim:

Allah öncelikle hayırlı etsin.
Tez günde eline bebeğini almayı nasip etsin Allah.
Analı-babalı büyütün inşallah.
:Saruboceq:

o varlık içinde büyüycek büyüycek ve................... mutlu sonnnnnnnnn opuyorumnanaktan

=) allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Yorum yapan herkese çok çok teşekkür ederim Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :Saruboceq:a.s.

canım öncelikle tebrik ederim ben de bir pcolu olarak tedavi olmadan hamile kalmana çok sevindim pcolu olduğunu bildiğine göre hastalığının hangi boyutta olduğunu da biliyorsundur yani doktor bu teşhisi koyduğunda ilaç vermedi mi yoksa verdi de sen mi içmedin cevaplarsan sevinirim

Benim pco tanım lise yıllarında konuldu 1.5 sene diane35 kullandım daha sonra bıraktım adetlerim sürekli düzensizdi 1.5-2 ayda falan olurdum..Evlenmeden önce dr'a gittiğimde bana hamile kalmamın zor olduğunu söyledi ve 1 sene korunmasız ilişkiye girdikten sonra çocuğumuz olmazsa aşılama yapılabileceğini söyledi..Ama ben korunmayı bıraktıktan 1.5 - 2 ay sonra hamile kaldım :CüvCüv:

hayat canım nasıl sevindim anlatamammutluluk recetemın dedıgı gıbı zaman nasıl da gecıyor ayyyyyy allahım tüm isteyenlerin başına versin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı mutlu günler seninle olsun

tebrıkler allah saglıkla kucagınıza almayıda nasıp etsın ınsallah olumunekankayizsmile

Arkadaşlar ben de pko vardı.Doktor klomen kullanmamı söyledi ve ilk seferinde hamile kaldığımı öğrendim sakın umutsuzluğa kapılmayın ve stress yapmayın.Ben çok uğraşacağım diye düşünürken ilk seferindeee...Herkese Allah nasip etsin.

Back
X