pkoluyum ama herşey normal

zmfaze

Artık 3 kişiyiz, Şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
1.106
583
123
bana 2 yıl önce pko teşhisi konuldu o dönem çok hızlı kilo almıştım 1 buçuk yıl önce evlendim geçen nisan ayında doktorum her şeyin normal sadece yumurtalarında biraz yağlanma olmuş korunma hamile kalmalısın demişti bende iş yoğunluğu ve henüz bebek düşünmeyişim nedeniyle korunmaya devam ettim şimdi ise 4 aydır korunmuyoruz adetlerim düzenli 28günde oluyorum yumurtlama belirtilerim de var 14.günde ne yapmalıyım hamile kalamıyorum

yani kendiliğimden hamile kalabilir miyim yoksa tüp bebek mi yaptırmalıyım? birde bu soğan kürlerini öneriyor musunuz her yerde pko için soğan kürü yazıyor sizce ne kadar faydası vardır?

Merhabalar : Gebelik için bayan yaşı ,yumurtalık rezervı ve bayanın her ay düzenli adet görmesi oldukca onemli. Tüplerin sağlıklı ve açık olması gereklı . Erkeğin sperm sayı ,hareket ve morfolojısının normal olması gebelık olusumu ıcın gereken faktorler arasında yer alır. Pcos olmasına ragmen duzenlı adet gormenız olumlu bır faktor. Kılo almamanız , diet ve egzersız sızın ıcın onem kazanmakta . ( pcos te kılo alımına meyıl olabılmekte. )4 ay korunmama yeterlı bır sure degıl ancak üreme ilgilenen hekım tarafından degerlendırılmenız ve rahım tup fılmı ve eşinizin sperm analızı ıle beklemek mı veya yardımcı ureme metodu gereklılıgı konusunda aydınlatılacaksınız. Daha detay bılgı için 0533 580 14 81 nolu telefondan arayarak bizimle iletişim kurabilirsiniz. Bol şans dılerım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…