Pko'luyum ve tedavisiz hamile kaldım!!

Canım tebrikler. Şeniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. :nazar:

Tebrik ederim..Kucağınada alırsın sağlıkla inşallah.
Belirtin falan oldumu hiç Nursist.?

Tebrik ederim..Kucağınada alırsın sağlıkla inşallah.
Belirtin falan oldumu hiç Nursist.?

ewet oldu ama hiçbirisini gebeliğe yormadım ben mide bulantısıyla kustugumda üşüttüm diip geçiştirmiştim göğüslerim inanılmaz acıyordu idrarım çok koyu renkteydii ufak tefek farklılıklar oldu ama dediğim gibi hepsini reglye yormuştum ben... çocuğum olmaz fikrini kabullenmiştim çünkü:CüvCüv:

arkadaşlar hala şoktayımm biliyosunuz bende pkos hastasıydım hatta 2 ay önce aşılama yaptırmıştım ama tutmamıştı bende o hırsla tedawiyi ilaçları herşeyi bırakmıştım ... glukofeni bile bırakmıştım içmiyordum 2 aydır. adetim gecikince dr.a gittim bugün ilaç wersinlerde adet göreyim diye hiç ihtimal wermiyordum ama kanda gebeliğe bakıldı prosedür gereği we sonuç pozitifffff... hala inanamıyorum yaa beklemeyi tamamen bırakmıştımki istediğimi werdi allah bana. allahım isteyen bekleyen herkeze tattırsın bu duyguyu ve lütfen ümidinizi kaybetmeyinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Can'ım ilaçlar kandan geç atılıyor ondan hamile kalınıyor konu eski ama güncelleyim

Back
X