Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 2 yumurta oluştu. Dün catlatma iğnesi vurdum. Hafif kasık ağrım oldu bugün. Dediğin gibi psikolojik mi bilmiyorum.. Bi 5 6 gün daha bekle bakalım. Insallah olurMerhabalar,
PKOS hastasıyım yıllardır. 1 ay klomen kullandım 2 yumurtam oldu çatlatma iğnesi vurdurdum tutmadı bu ayda femara kullandım 2 yumurtam oluştu 25/02/2022 de çatlatma iğnesi vurdurdum. Hafif hafif tatlı kasık ağrılarım oluyor halsizlikte var psikolojik olabilir. 10 gun oldu ama cok sabırsızım acaba bu ay oldu mu? sizlerde benzer durumlar var mı kızlar?
Gynositol ile gebe kaldım, pcos icin en ideal folik asit dedi doktorum, şükür nasip olduPkos olup femara+ metformin+ inositol ile hamile kalan var mi ? Hormon duzeylerim normal değil. Acaba benim gibi olan var mı![]()
Insallah ikimizde guzel sonuclar alırız. Beklemek cok zor gercekten.Benim de 2 yumurta oluştu. Dün catlatma iğnesi vurdum. Hafif kasık ağrım oldu bugün. Dediğin gibi psikolojik mi bilmiyorum.. Bi 5 6 gün daha bekle bakalım. Insallah olur![]()
İnşallahInsallah ikimizde guzel sonuclar alırız. Beklemek cok zor gercekten.
Bugn aynı ilaçlar bana yazıldıPkos olup femara+ metformin+ inositol ile hamile kalan var mi ? Hormon duzeylerim normal değil. Acaba benim gibi olan var mı![]()
İnşallah hayırlı haberler alırız hepimizBugn aynı ilaçlar bana yazıldı![]()
Ne durumdasın tugbaMerhabalar,
PKOS hastasıyım yıllardır. 1 ay klomen kullandım 2 yumurtam oldu çatlatma iğnesi vurdurdum tutmadı bu ayda femara kullandım 2 yumurtam oluştu 25/02/2022 de çatlatma iğnesi vurdurdum. Hafif hafif tatlı kasık ağrılarım oluyor halsizlikte var psikolojik olabilir. 10 gun oldu ama cok sabırsızım acaba bu ay oldu mu? sizlerde benzer durumlar var mı kızlar?
Ne durumdasın t