Pkos- İnsülin Direnci- %4 Sperm Morfolojisi

khabilem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
45
8
1
32
Bu durumda olup hamile kalanlar. Morel verecek birşeyler söyler misiniz. Nasıl başardınız, ilk nasıl öğrendiniz gebeliği. Ne zormuş bu işler. Allah yardımcımız olsun.

Bu durumda olup hamile kalanlar. Morel verecek birşeyler söyler misiniz. Nasıl başardınız, ilk nasıl öğrendiniz gebeliği. Ne zormuş bu işler. Allah yardımcımız olsun.
Gerçekten zor . Zar zor çabaladım hamile kaldım ve kaybettim 2 düşüğüm var umutsuzluğun dibini yaşadım ama olacak inanıyorum.
Akdeniz usulü beslenme ve egzersiz %500 şart pcos ve insülin direncine
Ayrıca da inositol içerikli takviyeler
Ben çok kullandım ama hem kalite olarak hem hızlı etki olarak MFKdan aldım takviye konusunda . Kendisi perinatolog ayrıca bu arada eşinizle alakalı da danışabilirsiniz

Mfk hiç duymadım o nedir? İnofolik combi mavi kutu kullanmaya başladım 10 gündür.

Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Kullandıktan sonra değişim fark ettiniz mi?
Ben kullanmadım. Sadece takip ettiğim bir doktor. Paylaşımları üzerine yazdım böyle. Oldukça pahalı ürünleri var. Abim ve yengem kullandılar. Henüz sonuç alamadılar. Bu arada abim 46 yemgem ise 43 yaşında uzun süredir deniyorlar.

Evet 3 aylık eş paketi 16.000. İnşallah abiniz ve yengeniz de müjdeli haberi alırlar yakın zamanda hayırlısıyla.

Olumlu sonuç gördününüz mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…