Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu şekilde hamile kalmam imkansız mı130 kilo hem sağlık için çok sıkıntılı hemde pcoslu birinde böyle kilo daha sıkıntı. Hem sağlığınız hemde hastalık ve bebek düşünmenizden dolayı bence kilo vermelisiniz
kilo oranın biraz fazla yavrum en az 30 kilo vermen lazım.... zayıflama ile birlikte hormonlarında düzene girer adetlerinde düzelince sağlıkla hamile kalmak kolaylaşır....Pkos lu birisi nasıl hamile kalır
Kilo vermeden 130 kilo ile hamile kalınabilir mi ya
Canim kilo cok onemli pkosda ben 55 kiloyum 2. Ye hamileyim ama o kiloyla zor kilo vrrir vermez gebe kalan cok tanidihim varPkos lu birisi nasıl hamile kalır
Kilo vermeden 130 kilo ile hamile kalınabilir mi ya
Canım bende ilk gebeligimde senin kilonla hamile kaldım. Sınır 98 kilo.... Onun üstünde hormonlarda pek sağlıklı olmuyor bebek tutunamiyormus. Elbette imkansız değil Rabbim dilerse herşey mümkün ama sağlıklı ve kolaylık açısından arkadaşın kilo vermesi lazım....Selam canim bende pkosluyum, 92 kiloyum. Regl gecikmemin 11. Gunu brta hcg 35 cikti. Bugun ogrendim bende. Kilo problem saglikli bir hamilelik icin ideal kilo cok onemli ama imkansiz degil. Bende beta hcg takibi yapicam bugunden sonra. İnşallah isteyen herkese nasip eder Allah :) bu arada pkosta gec dollenme olma ihtimali varmis benim testlerim anca 11. Gunde pozitif cikti
Evet bende dedim ya saglikli olmasi icin ideal kilo sart :)Canım bende ilk gebeligimde senin kilonla hamile kaldım. Sınır 98 kilo.... Onun üstünde hormonlarda pek sağlıklı olmuyor bebek tutunamiyormus. Elbette imkansız değil Rabbim dilerse herşey mümkün ama sağlıklı ve kolaylık açısından arkadaşın kilo vermesi lazım....
Evet canım benim okudum yazdıklarını.... Bende senin yazdıklarını destekledim ve arkadaşa hem umut olsun hem tavsiye olsun diye mesajını cevapladım. Kısa sürede yürüyüş ve dengeli beslenme eşliğinde kilo verirse belki tedavisiz bile hamile kalabilir. Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla ve kolaylıklaEvet bende dedim ya saglikli olmasi icin ideal kilo sart :)
Canım benim Kilo hormon şeker problemim hiç olmadı pkoyum zayıfım.sadece adet düz siz.1 yıl olacak hala olmadı sizin femara tarzı ilaçla mi olduCanim kilo cok onemli pkosda ben 55 kiloyum 2. Ye hamileyim ama o kiloyla zor kilo vrrir vermez gebe kalan cok tanidihim var