Pkos lu biri nasıl hamile kalır ?

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
27
Pkos lu birisi nasıl hamile kalır
Kilo vermeden 130 kilo ile hamile kalınabilir mi ya

130 kilo hem sağlık için çok sıkıntılı hemde pcoslu birinde böyle kilo daha sıkıntı. Hem sağlığınız hemde hastalık ve bebek düşünmenizden dolayı bence kilo vermelisiniz

Hamile kalma ihtimaliniz var tabiki ama kilo vermek daha sağlıklı olacaktır benim bi akrabam 150 kilo civarındaydı 1 ay önce doğum yaptı yani mümkün hamile kalmak

Merhaba kilo fazla ama bende zayıf değilim boyuma göre ama ben zayıfladım 10 kilo verdim ,

adet düzenli olmaya başladım ve takviye aldım ayrıca pcosda zaten en temel sorun kilo , kilolu kadınlarda hamile kalır ama oldukça zor yani nasip birazda pcosun en önemli şeyi kilo vererek hormonları ve adetleri düzenli hale getirmek.

adet düzeni varsa bile yumurtalık tembelliğini ortadan kaldırır zayıflamak hareketsiz yaşam , su içmeme sağlıklı beslenmeme en kötü şeylerden beri ve maalesef çok zorlaştıran bir sendrom ben 4. Yıla gircem hala bebek yok ortada ve hala 10 kilo fazlam var 10 kilosunu verdikten sonra çok şey değişti ama ve inan 4 yılda 4 doktor gezdim hepsi aynısını diyor imkansız değil zayıfla olur olmazsa aşılama dene dediler ben bir sürü tedavi gördüm kiloyla olmuyor tedaviye rağmen olmuyor gülüm 🤷🏻‍♀️ bak şöyle düşün sağlıksız bir bedenle bebek istemek nekadar sağlıklı olabilir ? Bunu ben kendime çok soruyorum bebek diye değil de ben sağlıklı olmalıyım diye kodlarsak kendimizi herşey daha iyi olcak .. hadi diyelimki bu kilolarda hamile kaldık ozaman doğuma biz kimbilir kaç kiloyla gitcez ? Tansiyonu var bu gebelikte bide gebelik de şeker yükselmesi eyvah yani çok tehlikeli gerçekten ne gibi problemler doğurabilir bu sıkıntılar düşünmek lazım 🥹 etrafımda çok insan var zayıflayıp hamile kalan hatta zayıflamaya çalışırken bile hamile kalan oldu 8 yıl sonra 2 arkadaşım çocuk sahibi oldu 8 sene Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin ama herşeyin başı sağlık inan bana diyetisyene git 2 ayda o kiloları verip hamile bile kalırsın bende bu ay başlıyorum diyetisyen desteği olmadan imkansız bozuyorum çünkü diyeti sık takipte olmak hedefe ulaştırır 💪🏼 bence herşey güzel olcak yeterki sen adım at .. ayrica nekadar güzel bişeye vesile olucak sağlıklı yaşam ve zayıflamak 🥹🙏🏼♥️..

Selam canim bende pkosluyum, 92 kiloyum. Regl gecikmemin 11. Gunu brta hcg 35 cikti. Bugun ogrendim bende. Kilo problem saglikli bir hamilelik icin ideal kilo cok onemli ama imkansiz degil. Bende beta hcg takibi yapicam bugunden sonra. İnşallah isteyen herkese nasip eder Allah :) bu arada pkosta gec dollenme olma ihtimali varmis benim testlerim anca 11. Gunde pozitif cikti

Selam canim bende pkosluyum, 92 kiloyum. Regl gecikmemin 11. Gunu brta hcg 35 cikti. Bugun ogrendim bende. Kilo problem saglikli bir hamilelik icin ideal kilo cok onemli ama imkansiz degil. Bende beta hcg takibi yapicam bugunden sonra. İnşallah isteyen herkese nasip eder Allah :) bu arada pkosta gec dollenme olma ihtimali varmis benim testlerim anca 11. Gunde pozitif cikti
Canım bende ilk gebeligimde senin kilonla hamile kaldım. Sınır 98 kilo.... Onun üstünde hormonlarda pek sağlıklı olmuyor bebek tutunamiyormus. Elbette imkansız değil Rabbim dilerse herşey mümkün ama sağlıklı ve kolaylık açısından arkadaşın kilo vermesi lazım....

Canım bende ilk gebeligimde senin kilonla hamile kaldım. Sınır 98 kilo.... Onun üstünde hormonlarda pek sağlıklı olmuyor bebek tutunamiyormus. Elbette imkansız değil Rabbim dilerse herşey mümkün ama sağlıklı ve kolaylık açısından arkadaşın kilo vermesi lazım....
Evet bende dedim ya saglikli olmasi icin ideal kilo sart :)

Evet bende dedim ya saglikli olmasi icin ideal kilo sart :)
Evet canım benim okudum yazdıklarını.... Bende senin yazdıklarını destekledim ve arkadaşa hem umut olsun hem tavsiye olsun diye mesajını cevapladım. Kısa sürede yürüyüş ve dengeli beslenme eşliğinde kilo verirse belki tedavisiz bile hamile kalabilir. Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla ve kolaylıkla ❤️

Canim kilo cok onemli pkosda ben 55 kiloyum 2. Ye hamileyim ama o kiloyla zor kilo vrrir vermez gebe kalan cok tanidihim var
Canım benim Kilo hormon şeker problemim hiç olmadı pkoyum zayıfım.sadece adet düz siz.1 yıl olacak hala olmadı sizin femara tarzı ilaçla mi oldu

Back
X