P Patates33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2025 30 0 1 25 Pazartesi 00:17 Konu Sahibi Konu Sahibi Patates33 #1 Pkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum
Pkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 2.040 1.141 63 Pazartesi 03:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Patates33 #2 Patates33 .!.: Pkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum Genişletmek için tıkla... olur Allahın izniyle. çevremde ne kadar pcosu olan varsa benden önce hamile kaldı :))
Patates33 .!.: Pkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum Genişletmek için tıkla... olur Allahın izniyle. çevremde ne kadar pcosu olan varsa benden önce hamile kaldı :))
D Derya12344 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 824 266 33 Pazartesi 03:31 Konu Sahibi Konu Sahibi Patates33 #3 Patates33 .!.: Pkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum Genişletmek için tıkla... Tabiki olur, sebepsiz yere olmayınca da olmuyor bir arkadaşım bir sorun yokken uzun süre bekledi pcos yine vitaminle doğru yönlendirme ile desteklenebilir
Patates33 .!.: Pkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum Genişletmek için tıkla... Tabiki olur, sebepsiz yere olmayınca da olmuyor bir arkadaşım bir sorun yokken uzun süre bekledi pcos yine vitaminle doğru yönlendirme ile desteklenebilir