Pkos olup çocuğu olan var mi?

Patates33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
78
4
1
25
Pkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum

Pkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum
Tabiki olur, sebepsiz yere olmayınca da olmuyor bir arkadaşım bir sorun yokken uzun süre bekledi pcos yine vitaminle doğru yönlendirme ile desteklenebilir

Pkos isen hemen Yasmin'i bırakmalısın. Yasmin ile korunacağına başka korunma yöntemleri dene. Pkos ile 21 yaşında tanıştım. 27 yaşında evlendim. Sadece 2 ay korundum korkumdan... Hemen olmuyor çocuk. Kolay değil yani hele pkos isen daha zor. Canını sıkmak istemiyorum ama sen beni dinle. durumu ciddiye al

Oldu mu cocugunuz?

Merhaba ben de pkos luyum daha doğrusu yıllarca tedavi gördüm evlendikten sonra korunmadım korktuğum için hemen çocuk yaptık

Ben ergenligimden beri adet duzensizligi yasiyordum, 2-3 ayda bir oluyordum ve pcos tanisi kondu, dogum kontrol hapi kullandim senelerce. Tedavimi duzenli surdurmedim, kafama gore ilaci aldim veya biraktim. 36 yasinda evlendim 4 ay sonra hamile kaldim. Suan 7,5 aylik bebegim var. Dogum yaptigimdan beri adetim duzene girdi suan gunu gunune olmaya basladim.

Cok sevindim rabbim cok büyük peki sonrasinsa korunmaya devam ettnz mi

Bende var pcos
Doğurdum 18 aylık oğlum var
Bende başka sıkıntılar da vardı tiroid,insülin direnci gibi. Planlı programlı ilerleyince hamile kaldım. Ergenliğimden beri her doktora gidişimde doğum kontrol hapı yazıp yolladılar ama bir tane bile içmedim. Gerek görmedim. Korunurken de prezervatif kullanıyoruz şuan için. Hamilelikten önce korunurken öylesine geri çekilme ile dikkat ediyorduk çünkü ciddi bir korunma düşünmedik olsa da olur kafasındaydık nasılsa ilk çocuktu. Doğum kontrol değil de başka yöntemler için doktora danışın derim çünkü çoğu kişi doğum kontrol hapını bırakınca hemen hamile kalamıyormış
İyi araştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…