Pkos Soğan Kürü

khabilem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
45
8
1
32
Polikistik Over var adetler düzensiz. 17 eylülde adet oldum dün tamamen bitti. Yarın 15 günlük soğan kürüne başlayacağım. Soğan kürü yapıp faydasını gören var mı?
Bunun yanında inofolic combi kullanıyorum hap olandan günde 2 tane bunu da kullanıp fayda gören varsa bildirebilir mi?

bende de kistler vardı soğan kürü kullandım doğum kontrol hapı ile. o ay atmıştım kistleri faydasını gördüm yani.

Ben geçen ay denedim. Normalde aşağı yukarı düzenli diyebileceğim adetim 14 gün gecikti. Soğanla alakası var mı bilmiyorum ama birçok kişi bunu yaşamış. Normalde adet düzenleyici olarak önerilen kür beni alt üst etti. İyice araştırın derim.

Bende bugün başladım geç kaldım bir kaç gün ama gebelik için içicem bakalım bu ay işe yarayacak mı
Doktor pcos görünümü var dedi ama tahliller iyi geldi hayırlısı olsun hakkımızda

Soğan kürü sizi yeniden adet olduracak
Bilginiz olsun
Ben faydasını görmedim

Ben incir kürü yaptım prolaktin hormonumu aşırı yükseltti kaç ay indirmeye çalıştık pcos varken bence duyma şeyler yapmayın. İnofolic zombi hp ben 3 sene kullandım ama bende yumurtlama bozukluğu var sanırım emin değilim bir işe yaramadı tek tavsiyem zamana bırakmayın gerekirse rahim filmi çektirin beklemek sürekli ilaç içmek daha yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…