mrb arkadaşlar içimi dökmem lazım artık çok bunaldım..en başından başlıyım ve bna lütfn yardımcı olun rahatlamam için buna çok ihtiyacm war. 10aylık evliyim adet düzenszliği için doktra gttim ve pcos olduğum söylendi devlt hastanesine gitmişdm doktr anlayabilceğm şekilde açıklama yapmadığı için özel hastneye gittim dha ayrıntılı inceledi ve aynı tanıyı oda koydu 2,5aydır adet olmamışdm iğne werdi adetn 3günü gel dedi gttim hormon testi yaptı şuan değerleri hatırlamıorum 6 ay korunmadn bi deneyelim dedi ilaç vermedi biz zatn evlendiğmzden itibaren hep korunmşdk 1 sne sora düşünüodk bebek oyüzdn belki kendiliğinden de olur die düşündü heralde..bu arada ilk gttiğim doktr patalojiye bi sıvı göndermşdi onun sonuçları çkdı orta iltihp yazıodu bn onun için tekrar gttim adettn sonraydı gitmşkn tekrar yumurtalarıma bakdı hiç bi değişiklil yokmş yumurtalarm çok tembelmş istersn 2ay bekleyelm sonra tedaviye başlayalm dedi..bnde zamn geçdkce daha fazla gerildiğmi kafama taktığmı zamn kaybtmek istmediğimi söyledm.nisanın 25 nde adet olmam gerekiyo kendiliğimdn olmazsm adet söktürücü yazdı adetn 5.gnü gel dedi bundan sonrası noluck merak ediyorum yumurta takibindn bahsetti ilaç tedavisimi başlıck deneyimli arkadaşlr lütfn aşamaları hakkında bna bilgi verin pcyi açtğm gbi pcosla ilgili şeylr okurkn buluorm kendimi çok bunaldım.burdan birbirimize destek olabilirz tedavi aşamalarından bahsedebilirizz.allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizee.