pkos ve stress :(

melekk89

mutlu anne
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
98
41
53
mrb arkadaşlar içimi dökmem lazım artık çok bunaldım..en başından başlıyım ve bna lütfn yardımcı olun rahatlamam için buna çok ihtiyacm war. 10aylık evliyim adet düzenszliği için doktra gttim ve pcos olduğum söylendi devlt hastanesine gitmişdm doktr anlayabilceğm şekilde açıklama yapmadığı için özel hastneye gittim dha ayrıntılı inceledi ve aynı tanıyı oda koydu 2,5aydır adet olmamışdm iğne werdi adetn 3günü gel dedi gttim hormon testi yaptı şuan değerleri hatırlamıorum 6 ay korunmadn bi deneyelim dedi ilaç vermedi biz zatn evlendiğmzden itibaren hep korunmşdk 1 sne sora düşünüodk bebek oyüzdn belki kendiliğinden de olur die düşündü heralde..bu arada ilk gttiğim doktr patalojiye bi sıvı göndermşdi onun sonuçları çkdı orta iltihp yazıodu bn onun için tekrar gttim adettn sonraydı gitmşkn tekrar yumurtalarıma bakdı hiç bi değişiklil yokmş yumurtalarm çok tembelmş istersn 2ay bekleyelm sonra tedaviye başlayalm dedi..bnde zamn geçdkce daha fazla gerildiğmi kafama taktığmı zamn kaybtmek istmediğimi söyledm.nisanın 25 nde adet olmam gerekiyo kendiliğimdn olmazsm adet söktürücü yazdı adetn 5.gnü gel dedi bundan sonrası noluck merak ediyorum yumurta takibindn bahsetti ilaç tedavisimi başlıck deneyimli arkadaşlr lütfn aşamaları hakkında bna bilgi verin pcyi açtğm gbi pcosla ilgili şeylr okurkn buluorm kendimi çok bunaldım.burdan birbirimize destek olabilirz tedavi aşamalarından bahsedebilirizz.allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizee.

ben de pkosluyum.zor bir süreç.stres olmamak imkansız.herkes kolayca çocuk sahibi olurken ben 3 yıldır korunmadığım halde olmuyor.klomen,iğne olmuyor işte.hayırlısı olsun.

ben de pkosluyum.zor bir süreç.stres olmamak imkansız.herkes kolayca çocuk sahibi olurken ben 3 yıldır korunmadığım halde olmuyor.klomen,iğne olmuyor işte.hayırlısı olsun.

mrb çok iyi anlıorum seni 3yıldr beklemiorm belki ama uğraşmadn olmayacğnı bilmek yetiyor.kimseye anlatmak istemiyorm eşimn ailesine bile söylmdm kaynvldem normalde bile kndi tarafının çk doğrgan oldğnu söler dururr uğraşamam onunla:( tüp bebek düşünüyomsn ne kadr süredr tedavi oluosun? kib aeo

bnde agustosda 3 yıl olcak bnmde daha hıc olmadı bnde pkoluyum :(:( hm ne stres varya hyrlısı olsun ıns.

bnde agustosda 3 yıl olcak bnmde daha hıc olmadı bnde pkoluyum :(:( hm ne stres varya hyrlısı olsun ıns.

arkadaşlar diğer belirtileri varmı sizde?bnde adet düzenszliği var sadece bide rejim yaptm 11kilo verdm ama 1gün canmn istediği bişi yiim anında 1kilo farkediyo dr bna kilona dikkt et egzersz yap fln demişti sizn warmı böle problemnz

arkadaşlar kendmce bir karar aldım tedavi olumlu yada olumsuz kendimi üzmycem kafama takdıkca huzursz mutsuz olmakdn başka bi getirisi yok bna tedavimi olucam gerekirse biraz ara wercm doğm kontrol hapıyla şuan bilemiyorum ama artık beni mutsz etmesine izin wermicem.eşim bunaldı artık hergün ya bebeğimz olmazsa muhabbetindn ve son zamnlrda beraber olurkn bile sırf bebek için eşimle birlikde oldğmu düşündüm.:( dha yeni evliyiz en güzel günlerimizi umutsuzlukla geçirmek istemiyorum yaşımda 24 bundn sonra kilo almamaya spor yapmaya sağlıklı düzenli beslenip hemde olucaksa eğer hamileliğe hep hazır olucam inş..allahım okadar büyük o istedikden sonra olmayacak şey yok burda ümitsiz olan birsürü arkadaşın bebeği olmuş bizim içinde vakti zamanı var demekki allahıma sığınalım inş bizimde duamız kabul olacak birgünn ;) 25nde adet olmam lazım olmazsm doktr gidicem aşamalrını yine yazarım bu arada burda yazılan herşey birbirimz için ya umut yada bilgi oyüzden bnm için önemlii..görüşürüzzz

merhaba ben de 2 yıldır pko ile uğraşıyorum çok zor bi süreçmiş kesinlikle söktürücü dışında adet olamıyorum birçok düzenliyici ilaçalr kulladım fayda etmedi çok kilo aldırdı sonra dedim bitkisel deneyim dedim soğan kürü denedim 3 ay 2 ay incir kürü denedim hiç bi faydasını görmedim artık bende buanldım doktra gitmekten 4 ay oldu gitmeyeli gitmem gerekiyor gittiğimde iğne tedavisine geceğiz ama önce kilo vermek istiyorum eğer iğne tedaviside olumsuz olura direk tüp bebek sanırm başka çarem kalması

merhaba ben de 2 yıldır pko ile uğraşıyorum çok zor bi süreçmiş kesinlikle söktürücü dışında adet olamıyorum birçok düzenliyici ilaçalr kulladım fayda etmedi çok kilo aldırdı sonra dedim bitkisel deneyim dedim soğan kürü denedim 3 ay 2 ay incir kürü denedim hiç bi faydasını görmedim artık bende buanldım doktra gitmekten 4 ay oldu gitmeyeli gitmem gerekiyor gittiğimde iğne tedavisine geceğiz ama önce kilo vermek istiyorum eğer iğne tedaviside olumsuz olura direk tüp bebek sanırm başka çarem kalması

mrb canım pkoslularn zor kilo verdiği söyleniyor ama bn çok kolay werdm çk şükr.pkos oldğmu bilmedn başlamşdm zayflamaya şuan 12 kilo werdm istersn sna bu konuda kendmce yardmcı olabilirim..bebek konusunu düşündğm an hemn farklı şeylerle ilgilenyrum düşünmemeye çalışıorm hakkımzda hayırlısı bnm 2gün sonra adt olmam lazm olmazsm test yapıcm bişi yoksada lutenly die bi ilaç ismi söyledi doktr onu kullanıp adtn 5.günü gdcm bakalım hayırlısı.snde kafana çk takma stres yaptkca sonçlr dhada olumszlaşr allahtn ümit kesilmz.

arkadaşlr yarın hasta olmam gerekiyo gerçi hiç zamanında olamadım nse bn bugn test yaptm negatif tabi ki sizce erkenmi test yapmk için birde bn adet olmak için kaç gün bekleyp adet söktürücü kullanayımm??

Back
X