Pkos ve tüp bebek

helooohayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
4
0
1
29
Merhaba 30 yaşında pkosluyum. tarlusal olmadan hiç adet göremiyorum. Eşimin de benim de başka bir sorunumuz yok. Doktor tüp bebek önerdi ama hiç bilgim yok. istanbul da doktor ve hastane önerir misiniz? bir de süreç nasıl oluyo anlatır mısınız

Merhaba 30 yaşında pkosluyum. tarlusal olmadan hiç adet göremiyorum. Eşimin de benim de başka bir sorunumuz yok. Doktor tüp bebek önerdi ama hiç bilgim yok. istanbul da doktor ve hastane önerir misiniz? bir de süreç nasıl oluyo anlatır mısınız
Merhaba yumurta büyüme sorunumu var femara denendimi ?

Feera hiç denemedik. doktor aşılama denenbilir dedi ama amh değerim yüksekmiş üçüz gebelik riski olur o yüzden tüp bebekle başlayalım dedi

bence doktorunuz çok hızlı davranmış. başka bir doktora da danışın. ben de pcosum önce 1 sene normal ilaç tedavisiyle deniyorum. bu şekilde hamile kalan da çok oluyor.

Bana o ilacı 2 ay deneyebiliriz dedi. Sizin doktorunuz kim acaba ben doktor da seçemedim henüz. bide benim hormon değerlerim kötü

Kilonuz var mı ?

Yoksa da Pcos hastaları yüzde on oranında verince gebelik yüzde seksen elde ediliyor . Acilen paketli gıdalar , şeker , hamur işini bırakıp beslenme ve bol yürüyüşle inşallah çocuğunuz olur .

Kilom hava var 5 kilo versem güzel olur. ama benim pkosum zayıfladığımda da olmuyodu :( gençliğimden beri aynı bu süreç o yüzden doğal yolları deneyemiyorum

Kilom hava var 5 kilo versem güzel olur. ama benim pkosum zayıfladığımda da olmuyodu :( gençliğimden beri aynı bu süreç o yüzden doğal yolları deneyemiyorum
Bende pcos var asılamalarım da hep 1 yumurtam büyüdü sadece son aşılamam da 2 yumurta büyüdü ki zaten tutmadı. Aşılamada zaten gebelik şansı düşük ama tüp bebek öncesi pcos varsa sadece denenebilir . Benim bir tane aşılamam pozitifti bu arada tekil gebelikti. Sadece pcos varsa direk tüp bebek yerine aşılamaya şans vermelisiniz ben aşılama denedim daha sonra tüp bebeğe yöneldim

Back
X