merhabalar : eşinizin sperm değerlerı ve rahim - tüp degerlerı normal ise yumurtlatma aşılama yapılabılır.Aşılama basarı sansı %15 tir.Bol sans dılerım.Hocam mrb ben polıkıstık over hastasıyım uc yıldır evlıyım ve hala coxugum yok ıkı defa catlatma ıgnesı oldum tutmadı sımdı bana asılama olmam grktgını soyledı doktor yalnız bn hangı dr gttıysem gerek kan sonucu olsun gerekse ıdrar olsun muayne olsun hrp ıyı deıdler bana adetlerı dyznlı gunum hıc sasmaz sızce asılamda cocuk yuzdem kactır hocammm(( yada napmam lazım yardımcı olurmusunuz bnaa lutfennnnn sımdıden tskrler
Mrb hocammm, cvp verdıgınız ıcın tskr ederım ben su an yumuttalama tedavısı goruyorum hocam 3 ay oldu klomen kulanıyorum buyuyo catlıyo doktorum yumurtlama var dedı asılama su an degıl dedı ılaca devam edelım dedı.. Esımın sprem degerlerı normal cıktı rahım ıcı tup fılmı cektım temız cıktı hocam pkosum ama adet goruyorum sasmıyo hormon bozuklugum sıvılcelenme kıllanma yok bı 7 kg fazlam var sadce hocam..merhabalar : eşinizin sperm değerlerı ve rahim - tüp degerlerı normal ise yumurtlatma aşılama yapılabılır.Aşılama basarı sansı %15 tir.Bol sans dılerım.
Mrb hocammm, cvp verdıgınız ıcın tskr ederım ben su an yumuttalama tedavısı goruyorum hocam 3 ay oldu klomen kulanıyorum buyuyo catlıyo doktorum yumurtlama var dedı asılama su an degıl dedı ılaca devam edelım dedı.. Esımın sprem degerlerı normal cıktı rahım ıcı tup fılmı cektım temız cıktı hocam pkosum ama adet goruyorum sasmıyo hormon bozuklugum sıvılcelenme kıllanma yok bı 7 kg fazlam var sadce hocam..
Mrb su an yok tedsvıdyım dsha once asılma oldum ıkı defa tutmadı dr degstrdım suan cok memnunum klomen kullyrym yumurtlamam varmıs su an ılaca devam 3 ay daha olur ınş olmzsa tup bekbk evt dsunuyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?