Pkos

Ecepkos

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
51
12
18
35
Hocam mrb ben polıkıstık over hastasıyım uc yıldır evlıyım ve hala coxugum yok ıkı defa catlatma ıgnesı oldum tutmadı sımdı bana asılama olmam grktgını soyledı doktor yalnız bn hangı dr gttıysem gerek kan sonucu olsun gerekse ıdrar olsun muayne olsun hrp ıyı deıdler bana adetlerı dyznlı gunum hıc sasmaz sızce asılamda cocuk yuzdem kactır hocammm :((( yada napmam lazım yardımcı olurmusunuz bnaa lutfennnnn sımdıden tskrler

canım ben doktor değilim ama aynı hastalık hatta daha ileri evrelerde benim de var. benim de bebeğim olmuyor ama adet göremiyorum.
bildiğim kadarıyla bir yüzde verilmiyor yani bana verilmedi hiç bir zaman ama iyi bir uzman çok önemli bir de tabi pskilolojin. en kısa zamanda anne olman temennisiyle

Hocam mrb ben polıkıstık over hastasıyım uc yıldır evlıyım ve hala coxugum yok ıkı defa catlatma ıgnesı oldum tutmadı sımdı bana asılama olmam grktgını soyledı doktor yalnız bn hangı dr gttıysem gerek kan sonucu olsun gerekse ıdrar olsun muayne olsun hrp ıyı deıdler bana adetlerı dyznlı gunum hıc sasmaz sızce asılamda cocuk yuzdem kactır hocammm :KK43:(( yada napmam lazım yardımcı olurmusunuz bnaa lutfennnnn sımdıden tskrler
merhabalar : eşinizin sperm değerlerı ve rahim - tüp degerlerı normal ise yumurtlatma aşılama yapılabılır.Aşılama basarı sansı %15 tir.Bol sans dılerım.

merhabalar : eşinizin sperm değerlerı ve rahim - tüp degerlerı normal ise yumurtlatma aşılama yapılabılır.Aşılama basarı sansı %15 tir.Bol sans dılerım.
Mrb hocammm, cvp verdıgınız ıcın tskr ederım ben su an yumuttalama tedavısı goruyorum hocam 3 ay oldu klomen kulanıyorum buyuyo catlıyo doktorum yumurtlama var dedı asılama su an degıl dedı ılaca devam edelım dedı.. Esımın sprem degerlerı normal cıktı rahım ıcı tup fılmı cektım temız cıktı hocam pkosum ama adet goruyorum sasmıyo hormon bozuklugum sıvılcelenme kıllanma yok bı 7 kg fazlam var sadce hocam..

Mrb hocammm, cvp verdıgınız ıcın tskr ederım ben su an yumuttalama tedavısı goruyorum hocam 3 ay oldu klomen kulanıyorum buyuyo catlıyo doktorum yumurtlama var dedı asılama su an degıl dedı ılaca devam edelım dedı.. Esımın sprem degerlerı normal cıktı rahım ıcı tup fılmı cektım temız cıktı hocam pkosum ama adet goruyorum sasmıyo hormon bozuklugum sıvılcelenme kıllanma yok bı 7 kg fazlam var sadce hocam..

Merhaba canım
2 yıl önce açmışsın
Şuan bebek yokmu ?
Tüp bebek düşünüyor musun ?

Mrb su an yok tedsvıdyım dsha once asılma oldum ıkı defa tutmadı dr degstrdım suan cok memnunum klomen kullyrym yumurtlamam varmıs su an ılaca devam 3 ay daha olur ınş olmzsa tup bekbk evt dsunuyrum

Mrb su an yok tedsvıdyım dsha once asılma oldum ıkı defa tutmadı dr degstrdım suan cok memnunum klomen kullyrym yumurtlamam varmıs su an ılaca devam 3 ay daha olur ınş olmzsa tup bekbk evt dsunuyrum

Hayırlısı olsun inşallah

Back
X